b0ber Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 oto kilka moich prac wykonanych olowkiem (niestety slabo zeskanowane, jezeli przypadna wam do gustu to postaram sie o lepsze skany :) ) hope u will enjoy it ! ;)
Pablo Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 qll..wledug mnie naprawde niezle...szykuje sie kolekjny artysta na forum :))..hedynie co bym sie doczepil to do anatomi tzn miesnie...jakos dziwnie wygladaja... pozdr
raqf Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Ooo, naprawde dobre te rysunki :) podobaja mi sie, a szczegolnie \"gunman.jpg\" i \"ogre.jpg\" narazie
Scatmax Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Masz swoj styl i ciekawe pomysy a to jest bardzo wazne:).Bardzo mi sie podoba[piwo]:)
biglebowsky Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 swietne sa, z charakterem. Jedno male pytanko tylko... chce Ci sie tak zamazywac duze powiezchnie twardym olowkiem? :)
b0ber Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Napisano 19 Lipiec 2003 heh niby mam miekkie olowki ale rzadko kiedy ich uzywam ;) zazwyczaj konczy sie na tym ze cala prace wykonuje 2b albo 2b+4b :D
biglebowsky Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 gdyby nie 8b, to byb ten biznes chyba w cholere zucil.... mam lekka lape, i ty chyba tez, wiec radze ci sprobowac, po jakims czasie poprostu dojdziesz do wniosku ze jest to zwyczajnie bardziej ekonomiczne, miej czasu tracisz na rysunek. Sam czaswem sie wspomagam jakims twardszym, ale to pod koniiec, tylko jakio uzupelnienie, moge sie mylic, ale, po stylu odnosze wrazenie ze tobie taki sposob tez przypasuje.
Gotham Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Hi, Świetne prace! Więc nie pytaj się czy chcemy więcej bo to nie mądre.... ;) A i psia kość nie mogłem się zdecydować jaką pracę dać do linku-obrazkowego :/... Rozwiązałem ten problem wyliczanką między najlepszymi moim zdaniem. A więc czekam na więcej :>
Kris_R Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Słuchaj Bigleba to daleko zajdzesz! :) Trochę więcej luzu Ci się przyda... a miękkie ołówasy to podstawa... może spróbój węglem coś maznąć... jest cholernie szybki. Możesz spore obszary wycieniować jednym pociągnięciem. W połączeniu z gumką chlebową można nieźle pozamiatać. Tak więc eksperymentuj i szukaj. Bo zapewne warto! :)
giorgione Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Witam! Twoje pracki są na prawdę wspaniałe. Podoba mi się twoje operowanie światłem i kontrastem (szczególnie w rys. ogre).:):):):):) Mimo ałych deformacji (bardzo przypominają mi komiksowy charakter) są to bardzo fajne pracki. :> Giorgione
b0ber Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 hieh milo :) kupilem nowy, miekki olowek (od razu lepiej:D) i jutro lub pojutrze postaram sie wrzucic nowy rysunek. Mam nadzieje ze uda mi sie dostac lepszy skan, bo te ktore tu dalem sa troszke slabe ;( btw jak zrobic zeby mi wyswietlalo polskie znaki na forum [co?]
b0ber Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 poniewaz nie mam narazie czasu na zeskanowanie nowego rysunku, zapodam swoja staaaaaaaaaaaara prace i to dlugopisem robiona na dodatek, dlatego bedzie ona slabsza w porownaniu do tych wyzej :) anyway enjoy :d
b0ber Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 Originally posted by Gotham Eee no spoko :). Tylko po co ta inwersja? bo to bylo na zielonej kartce i brzydko wygladalo [uczeń]
biglebowsky Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 dla chcacych jakos nornalniej obejrzec ten ( fajny zreszta ) obrazek:
b0ber Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 ha udalo mi sie zeskanowac dzis rysunek i tak jak obiecalem zamieszczam go tutaj. mam nadzieje ze sie spodoba :) oto on
Scatmax Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Przedostatni razem z Gunmanem to najlepsze twoje prace naprawde super reszta tez oprocz tej ostatniej.Chyba widziales rysunki Andertona;) bo zrobiles takie same deformacjie jak on i o ile wszystko jest super cieniowanie pomysl scena sama to jednak ta deformacj rzuca sie w oczy i psuje caly rysunek troche przesadzone np w przedostatnim rysynku tez sa a nawet we wszystkich mniejsze dlonie to jednak tam wyglada to bardzo estetycznie i na miejscu a na ostatnim nie.A ogolnie jak juz w poprzednim pisalem poscie jest super i napisze jeszcze raz a nawet dwa:) super super:) pozdr
Serinde Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 Niektóre przypominaja mi tapety skavenow od Warhammera wykonanych przez gamer-workshop.com. Świetna robota. To tak z pięknego umysłu, czy pięknego innego rysunku? :]
b0ber Napisano 26 Lipiec 2003 Autor Napisano 26 Lipiec 2003 Originally posted by Serinde Niektóre przypominaja mi tapety skavenow od Warhammera wykonanych przez gamer-workshop.com. Świetna robota. thx [uczeń] Originally posted by Serinde To tak z pięknego umysłu, czy pięknego innego rysunku? :] no ba, rysuję tylko z umysłu (niekoniecznie pieknego) ;)
kulexy Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 nie no spoko te rysunki... podoba mi sie ten ostatni... powodzenia[heej]
SUPER_OkO Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 [rotfl2]pomysly to ty masz..nawet ciakawie te szkice wygladaja..tylko musisz popracowac jeszcze nad anatomia troszke czlowieka bo robisz kolosalne bledy... pocwiecz troszku sobie z natury(chodzi o rozne pozy) nie tylko z glowy...[piwo][boje się]..ale sa fajne nawet te szkicy jak ze slaina............[pokazal jezyk]
darkelf Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 fajne prace, ale citwoi herosi to chyba zdeka za duzo sterydkow nabrrali :P.
Laser Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 mi sie bardzo deformacje podobają, do dzis pamiętam conana w wykonaniu Michalskego, miodzio
Gość draper Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 To qwa trzeba miec talent do takich malowidelek, widze ze bedzie z ciebie jeszcze przejebany malarz [rotfl2]
b0ber Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 heh, dzieki za wszystkie komentarze i opinie ;) kolejna moja praca to projekt menu do gry Crystal Flame :) baaaaardzo duzy :D
Rekomendowane odpowiedzi