leander Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 Kupilem plytke dvd z sin city, a tam kupon i konkurs na komiks z wybranym bohaterem filmu. Termin zdawania prac byl nastepnego dnia, wiec wyszlo co wyszlo. Wszystkie rysunki to pierwsze podejscie. Robione dlugopisem + skan + threshold. Wyniki konkursu nie zostaly ogloszone i prawdopodownie sluch o nim zaginie biorac pod uwage sytuacje rynkowa producetów sprzetu fotograficznego :) Tu akurat 'Fujifilm' byl organizatorem. EDIT: wyniki już zostały ogłoszone, wygrałem.. nagrode pocieszenia!! JUHUUU!!! ;) Ktos jeszcze wyslal tam prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 jaaa :) jak dla mnie super , szczególnie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 leander eeeee eeeee jak bys byl kobieta to bym sie z toba hajtnol :) swietny... jak na szybka pracke ... rysunek calkiem niezly ;) ...ale tresc swietna :) gratulacje [eeee jak by sie ktos pytal to nie wlaze mu w zadek poprostu lubie sin city a to co zrobil mi sie podoba :)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 hoho rewelacyjny ten komiks gratuluje zwycięstwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Listopad 2005 Share Napisano 29 Listopad 2005 Leander, rządzisz. To jest esencja Sin City! Jesli jury weźmie pod uwagę przede wszystkim klimat, to jesteś bardzo groźnym przeciwnikiem. jury będzie sie musiało z Toba liczyć, zwłaszcza, jeśli potrzebujesz kogoś mieć... O ile wiem, to Rowr jest chętny... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 ..a ja mam moich wiernych fanów ;) Dzieki za komentarze! Najbardziej sie ciesze, ze sie tresc podoba. Mialem kompleksy na tle wymyslania fabuly do czegokolwiek a teraz rozwine skrzydla i bede slawnym scenarzysta ;) Najwyrazniej potrzebowalem Was chlopaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 widziałem wczoraj wszystkie Twoje pracki - przeglądałem na Twojej stronie - komiks tez już widziałem - no nie da sie ukryc ż wymiatasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Jaki adres tej stronki chętnie bym pooglądał a w profilu nie znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 Strony jako takiej nie mam. Wrzucam prace 2D -> tutaj, zeby latwo je linkowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 ladniutki, a tresc wymiata! edyt: znaczy nie tyle przeslanie... co raczej haczyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 widziałem dzisiaj wszystkie Twoje pracki - przeglądałem na Twojej stronie - komiks tez już widziałem - no nie da sie ukryc ż wymiatasz :) Zatkało mnie i nie moglem nic wymyslec wiec powtarzam po innych... :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Man, jakbym był w komisji to już niedługo miałbyś na półce nowego Fujika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 super , koniec fajnie zrobiony z tym czarnym i białym .swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 5* bez gadania za treść i wykonanie jako tako...........też;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 jak by tak wyglądał film, to by mi się o wiele bardziej podobał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 chyba wole underground Sledzia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 powiem jedno Suuuppppeeeerrrrrrr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi