Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Kupilem plytke dvd z sin city, a tam kupon i konkurs na komiks z wybranym bohaterem filmu. Termin zdawania prac byl nastepnego dnia, wiec wyszlo co wyszlo. Wszystkie rysunki to pierwsze podejscie. Robione dlugopisem + skan + threshold.

Wyniki konkursu nie zostaly ogloszone i prawdopodownie sluch o nim zaginie biorac pod uwage sytuacje rynkowa producetów sprzetu fotograficznego :) Tu akurat 'Fujifilm' byl organizatorem.

EDIT: wyniki już zostały ogłoszone, wygrałem.. nagrode pocieszenia!! JUHUUU!!! ;)

Ktos jeszcze wyslal tam prace?

komiks.gif

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

leander eeeee eeeee jak bys byl kobieta to bym sie z toba hajtnol :) swietny... jak na szybka pracke ... rysunek calkiem niezly ;) ...ale tresc swietna :) gratulacje [eeee jak by sie ktos pytal to nie wlaze mu w zadek poprostu lubie sin city a to co zrobil mi sie podoba :)]

Napisano

Leander, rządzisz. To jest esencja Sin City! Jesli jury weźmie pod uwagę przede wszystkim klimat, to jesteś bardzo groźnym przeciwnikiem. jury będzie sie musiało z Toba liczyć, zwłaszcza, jeśli potrzebujesz kogoś mieć... O ile wiem, to Rowr jest chętny... :D

Napisano
  • Autor

..a ja mam moich wiernych fanów ;) Dzieki za komentarze! Najbardziej sie ciesze, ze sie tresc podoba. Mialem kompleksy na tle wymyslania fabuly do czegokolwiek a teraz rozwine skrzydla i bede slawnym scenarzysta ;) Najwyrazniej potrzebowalem Was chlopaki ;)

Napisano

widziałem wczoraj wszystkie Twoje pracki - przeglądałem na Twojej stronie - komiks tez już widziałem - no nie da sie ukryc ż wymiatasz :)

Napisano

Jaki adres tej stronki chętnie bym pooglądał a w profilu nie znalazłem :(

Napisano

widziałem dzisiaj wszystkie Twoje pracki - przeglądałem na Twojej stronie - komiks tez już widziałem - no nie da sie ukryc ż wymiatasz :)

Zatkało mnie i nie moglem nic wymyslec wiec powtarzam po innych... :O

Napisano

Man, jakbym był w komisji to już niedługo miałbyś na półce nowego Fujika