Napisano 29 Listopad 200519 l Kupilem plytke dvd z sin city, a tam kupon i konkurs na komiks z wybranym bohaterem filmu. Termin zdawania prac byl nastepnego dnia, wiec wyszlo co wyszlo. Wszystkie rysunki to pierwsze podejscie. Robione dlugopisem + skan + threshold. Wyniki konkursu nie zostaly ogloszone i prawdopodownie sluch o nim zaginie biorac pod uwage sytuacje rynkowa producetów sprzetu fotograficznego :) Tu akurat 'Fujifilm' byl organizatorem. EDIT: wyniki już zostały ogłoszone, wygrałem.. nagrode pocieszenia!! JUHUUU!!! ;) Ktos jeszcze wyslal tam prace?
Napisano 29 Listopad 200519 l leander eeeee eeeee jak bys byl kobieta to bym sie z toba hajtnol :) swietny... jak na szybka pracke ... rysunek calkiem niezly ;) ...ale tresc swietna :) gratulacje [eeee jak by sie ktos pytal to nie wlaze mu w zadek poprostu lubie sin city a to co zrobil mi sie podoba :)]
Napisano 29 Listopad 200519 l Leander, rządzisz. To jest esencja Sin City! Jesli jury weźmie pod uwagę przede wszystkim klimat, to jesteś bardzo groźnym przeciwnikiem. jury będzie sie musiało z Toba liczyć, zwłaszcza, jeśli potrzebujesz kogoś mieć... O ile wiem, to Rowr jest chętny... :D
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor ..a ja mam moich wiernych fanów ;) Dzieki za komentarze! Najbardziej sie ciesze, ze sie tresc podoba. Mialem kompleksy na tle wymyslania fabuly do czegokolwiek a teraz rozwine skrzydla i bede slawnym scenarzysta ;) Najwyrazniej potrzebowalem Was chlopaki ;)
Napisano 30 Listopad 200519 l widziałem wczoraj wszystkie Twoje pracki - przeglądałem na Twojej stronie - komiks tez już widziałem - no nie da sie ukryc ż wymiatasz :)
Napisano 30 Listopad 200519 l Jaki adres tej stronki chętnie bym pooglądał a w profilu nie znalazłem :(
Napisano 30 Listopad 200519 l Autor Strony jako takiej nie mam. Wrzucam prace 2D -> tutaj, zeby latwo je linkowac.
Napisano 30 Listopad 200519 l ladniutki, a tresc wymiata! edyt: znaczy nie tyle przeslanie... co raczej haczyk :)
Napisano 30 Listopad 200519 l widziałem dzisiaj wszystkie Twoje pracki - przeglądałem na Twojej stronie - komiks tez już widziałem - no nie da sie ukryc ż wymiatasz :) Zatkało mnie i nie moglem nic wymyslec wiec powtarzam po innych... :O
Napisano 1 Grudzień 200519 l Man, jakbym był w komisji to już niedługo miałbyś na półce nowego Fujika