Napisano 3 Grudzień 200519 l Witam! Założenia: miasto na wodzie; miasto w chmurach Postęp: kilka godzin pracy, na razie wczesny początek pracy Pozdr
Napisano 3 Grudzień 200519 l Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ma to być jakiś większy project czy tylko taki mini ?
Napisano 3 Grudzień 200519 l fajny pomysl. zapodaj jakis ogolny koncept tego wszystkiego (o ile cos jeszcze bedzie oprocz tego)
Napisano 3 Grudzień 200519 l Dobre. Pomysł miasta w powietrzu mi się podoba. Czekam na efekt końcowy.
Napisano 3 Grudzień 200519 l drzewa sam robiles czy sciagnales?? ciekawe jak to dalej pociagniesz :) pozdro
Napisano 3 Grudzień 200519 l Fakt, że malutkie to maiast :). Ciekaw jesem co z tego wyjdzie. powodzenia
Napisano 3 Grudzień 200519 l A u mnie pierwsze skojarzenie to "raj", zamiast bipedkow aniolki, palemki super pasuja...no i domkow nie trzeba kulac ;) Pozdrawiam
Napisano 3 Grudzień 200519 l witam wszystkich po bardzo długiej przerwie (w trzeciej gim egzaminy 13-13 XII :[ )postanowiłem wejść na forum no chodze n wip no i patrze jak wiele się pozmieniało od września wchodzę i patrzę na wątek hkropinskiego myślę sobie to ten z którym się tak lubiłem sprzeczać. przechodząc do samej pracy cóż bardzo mi się podoba tak trzymać (swoje prace będe robił w święta)
Napisano 3 Grudzień 200519 l A ja tutaj widze inspiracje w Dragon Ball :P Tam też było takie miasto w chmurach :)
Napisano 4 Grudzień 200519 l Ciekawy pomysł,a co do wykonania to jeszcze mało widać :) Ja myślę, że to tylko poczatek i tych wysepek będzie więcej!! :)
Napisano 4 Grudzień 200519 l Autor Witam! Dzięki za miłe słowa, praca raczej będzie większą sceną, na pewno nie będzie tak pusto jak teraz. Temat pracy coraz bardziej się zawęża raczej ostateczny koncept: - Stacja kolejowa na wodzie ( kilka metrów ) - Styl oryginalny - Tekstury: ziemia - raczej żółty piasek, obramowania - drewno, dużo zieleni, Zmieniła się też bryła głównego podłoża, myślę że po drugiej stronie modtu będzie także podobne podłoże na którym będzie wielki, oryginalny budynek - stacja główna "dworca". Praca ma być z założenia w kolorach orzeźwiających i soczystch. Pozdr
Napisano 4 Grudzień 200519 l jak by na to nie patrzeć to tory nie mogą mieć takich ostrych zakrętów i szyny powinne być chyba masywniejsze
Napisano 4 Grudzień 200519 l Zanim zaczniesz modelowac moze lepiej 2 razy sie zastanow , bo jak na razie to praca bez pomyslu , a raczej wykonanie.
Napisano 5 Grudzień 200519 l hmm...w sumie przedmowcy troszke racji maja to jednak ja nie widzialem takiej wysepki na oczy wiec czemu tory nie mialybyc tak ostro zakrecajace??...mnie sie podoba motyw z przejsciem nad torami. Kip goin. Pozdrawiam
Napisano 5 Grudzień 200519 l no no fajnie zaczyna wygladac, zgadzam sie z jmtm00 skoro takiej wysepki niema to czmu ma niebyc takich torow moze taka wysoka ale za to krotka ciuchcia jezdzi tymi torami :D
Napisano 5 Grudzień 200519 l Autor Witam! Dziękuję za słwa krytyki, pomogą mi one bardzo. Jiż w kolejnych update'ach tory kolejowe nie będą tak mocno skręcały. pozdrawiam
Napisano 14 Marzec 200619 l wiesz y2d jak by ci to powiedzieć.... Raczej ostatnie updatey były dawno wiec nie spodziweaj sie tego, że pliki po takim czasie będą na swoim miejscu. Pozdro. I jeszcze jedno. Nie odgrzebuj starych wątków. Może kiedy samego autora natchnie do kontynuacji, wtedy on sam ten wątek odświerzy ;)