Napisano 6 Grudzień 200519 l Dobre, klimatowy clown, teksturka tarczy i młoteczka mogła by mieć wiecej detalu pozdro
Napisano 6 Grudzień 200519 l gdyby miał jeszcze tą czapkę z trzema rogami i dzwoneczkami byłoby świetnie :)
Napisano 6 Grudzień 200519 l gicior Klicior ;) naprawdę bardzo fajnie, świetny model. Teksturka IMHO trochę za bardzo pstra - kolory mocny czerwony i mocny niebieski trochę się gryzą... Można by je wydobyć i zrobić taki toonkowy wygląd albo mocno przygasić i zrobić bardziej horrorowo - klimatycznie. ogólnie jest git. pokaż siatkę :d pozdrawiam :)
Napisano 6 Grudzień 200519 l Eno wygląa eXtra :] przypomina mi się troche carn evil :P więcej takich rzeczy plz.
Napisano 6 Grudzień 200519 l wiem, że kakofonia kolorow była założona, ale wygląda paskudnie:> Jakieś zastrzeżenia można chyba miec do twarzo-maski. Jakoś nie wspolgrają ze sobą IMO. Ogolnie to całość przyjemnie wygląda;)
Napisano 7 Grudzień 200519 l wporzo - texturka mi nie pasi do konca - szczegolnie miejsca gdzie noise jest jakis taki powazny... (chocby na rekojesci mlota)
Napisano 7 Grudzień 200519 l Texturka jest okropna, szczegolnie na mlocie odpierdzielona na odpierdziel.
Napisano 7 Grudzień 200519 l hehe, dokładnie, model świetny ale kolorki mogłeś chociaż jakieś konkretne dobrać na texturkach ;)
Napisano 7 Grudzień 200519 l właśnie,właśnie - fajnie by było jakby był strój w 1 odcieniu z detalami się wyróżniającymi, poza tym model revelka.
Napisano 9 Grudzień 200519 l Autor dzieki chlopaki a komentsy cos z tym jeszcze postaram sie zrobic, zrobilem normalki ale cos yhm mnie sie nie podobaja ;) co do siatki to nastepnym razem postaram sie zabrac je ze soba, ale nic szczegolnego tam nie ma wrecz mozna powiedziec ze nie oszczedzalem ;)
Napisano 13 Grudzień 200519 l Model jak najbardziej ok. Tekstura....ehm ;) Wogule malo widac, przydala by sie wieksza rozdzielczosc. Nie wiem jakie sa limity zalacznika.
Napisano 13 Grudzień 200519 l Co do textury to zgadzam sie z przedmowcami. za intensywne kolory, rozjasniaja pachna dziwnie uzytym overlayem, jak dla mnie nie wygladaja zbyt dobrze. Ale mimo to textura dosc dopracowana i duzo na niej detalu. Nie podobaja mi sie te cienkie linie na tarczy i mlocie, troche z innej bajki niz cala resza. Zreszta raczka mlota jest z jeszcze innej. Obiekt jak i pomysl na niego bardzo ok. podobaja mi sie :) Ogolnie, mysle ze problem z tekstura to jest efekt kilku glupich bledow przy malowaniu, czy planowaniu obiektu. Ogolnie jest ok :) jak moge moge miec sugestie od strony technicznej. dla mnie przydaloby sie ciemniejsze tlo do szotow. textura jest ciemna i malo widac.