Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobre, klimatowy clown, teksturka tarczy i młoteczka mogła by mieć wiecej detalu

pozdro

Napisano

gdyby miał jeszcze tą czapkę z trzema rogami i dzwoneczkami

byłoby świetnie :)

Napisano

gicior Klicior ;)

naprawdę bardzo fajnie, świetny model. Teksturka IMHO trochę za bardzo pstra - kolory mocny czerwony i mocny niebieski trochę się gryzą... Można by je wydobyć i zrobić taki toonkowy wygląd albo mocno przygasić i zrobić bardziej horrorowo - klimatycznie.

ogólnie jest git.

pokaż siatkę :d

pozdrawiam :)

Napisano

Eno wygląa eXtra :] przypomina mi się troche carn evil :P

więcej takich rzeczy plz.

Napisano

wiem, że kakofonia kolorow była założona, ale wygląda paskudnie:> Jakieś zastrzeżenia można chyba miec do twarzo-maski. Jakoś nie wspolgrają ze sobą IMO. Ogolnie to całość przyjemnie wygląda;)

Napisano

Niezły modelik :) Możesz załączyć siateczkę :P

Napisano

wporzo - texturka mi nie pasi do konca - szczegolnie miejsca gdzie noise jest jakis taki powazny... (chocby na rekojesci mlota)

Napisano

hehe, dokładnie, model świetny ale kolorki mogłeś chociaż jakieś konkretne dobrać na texturkach ;)

Napisano

właśnie,właśnie - fajnie by było jakby był strój w 1 odcieniu z detalami się wyróżniającymi, poza tym model revelka.

Napisano
  • Autor

dzieki chlopaki a komentsy cos z tym jeszcze postaram sie zrobic, zrobilem normalki ale cos yhm mnie sie nie podobaja ;)

co do siatki to nastepnym razem postaram sie zabrac je ze soba, ale nic szczegolnego tam nie ma wrecz mozna powiedziec ze nie oszczedzalem ;)

Napisano

Model jak najbardziej ok.

Tekstura....ehm ;)

Wogule malo widac, przydala by sie wieksza rozdzielczosc. Nie wiem jakie sa limity zalacznika.

Napisano

Co do textury to zgadzam sie z przedmowcami. za intensywne kolory, rozjasniaja pachna dziwnie uzytym overlayem, jak dla mnie nie wygladaja zbyt dobrze. Ale mimo to textura dosc dopracowana i duzo na niej detalu.

Nie podobaja mi sie te cienkie linie na tarczy i mlocie, troche z innej bajki niz cala resza. Zreszta raczka mlota jest z jeszcze innej.

Obiekt jak i pomysl na niego bardzo ok. podobaja mi sie :)

Ogolnie, mysle ze problem z tekstura to jest efekt kilku glupich bledow przy malowaniu, czy planowaniu obiektu. Ogolnie jest ok :)

jak moge moge miec sugestie od strony technicznej. dla mnie przydaloby sie ciemniejsze tlo do szotow. textura jest ciemna i malo widac.