Napisano 20 Lipiec 200321 l witam, po katastrofie z komarem chce dalej brac udzial w bitwie...tym razem bedzie to juz owad chodzacy :) i chyba niegrozny:)...oto on: pozdr
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor oki...pierwszy render...na razie za duzo nie widac...ale z czasem cos dojrzycie :))...na razie mam problemy z wymodelowaniem przodu..cos mi nie chce wyjsc ten kulsity ksztalt glow.y.. pozdr
Napisano 21 Lipiec 200321 l Współczuje straty komara szczególnie w dość zaawansowanym stadium, lecz napewno nauka nie poszła w las tym razem będą kopie zapasowe:); Czy ten owad posiada może jakąś polskąnazwę :) Wiem że to jest dopiero zarys ale cz ten pancerzyk nie zabardzo odstaje, lecz pamiętając komara to tylko złudzenie Tym razem więcej szczęścia Powodzenia:) Pozdrawiam[piwo]
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor witam, na razie robie ogolny zarys pote bede wszystko porpwaial :)) a teraz jediemy dalej :) A co do nazwy polskiej hmmm nie wiem :) pozdr
Napisano 21 Lipiec 200321 l Ciekawy i orginalny owad, coz tu duzo pisac - powodzenia a tak BTW to znajac twoje tempo pracy i tak skonczysz jako jeden z pierwszych ;) co do modelu to fajny, tyle ze tutaj duzo wiecej niz u komara bedzie zalezalo od materiałów i wlosków
Napisano 21 Lipiec 200321 l narazie bardzo ładnie - tylko czy jego \"trąbka\" nie jest za gruba ? powodzenia
Napisano 21 Lipiec 200321 l Zgadzam się co do tego że za gruba trąbka. Gratuluje pomysłu i życze powodzenia wdalszej pracy. pozdro KAIN
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor taki maly update...i testowe textury...co do trabki na koncu samym bede patrzal na te wszystkie proporcje.... pozdr
Napisano 21 Lipiec 200321 l Te włoski powinny być takie bardziej \'subtelne\' no i jeszcze sporo szczegółów do dodania... trzymam kciuki
Napisano 21 Lipiec 200321 l no, widzę, że strata komara chyba jeszcze bardziej dodała ci zapału :) muszę przyznać, że tego robala to ja pierwszy raz widzę, trochę przypomina kiwi :D powodzenia i pamiętaj o kopiach !! [piwo]
Napisano 21 Lipiec 200321 l Nie podoba mi się jakość (filtr) ostatniego rendera. W takim stadium pracy muszą być widocznę wszystkie błedy,żeby można było je jeszczę poprawić a dopiero na końcu (kiedy się nie uda) się je maskuję :D [piwo]
Napisano 21 Lipiec 200321 l Przykro mi przyjacielu z powodu komara wiem co to znaczy nie dokonczyc pracy ( albo i 4 naraz hehe ) SPoko widze ze szybko odrabiasz straty i nawet calkiem niezle ci idzie , sam wiesz ze to niewiele ale zaiste wiem ze sie diablenie strasz hehe :D trzymam za ciebei czlowiek kciuki i wierze w twoje podjum :D [piwo]
Napisano 22 Lipiec 200321 l Widzę, że idzie ci to całkiem fajnie, model ok.:) Niezapomnij o kopiach zapasowych!![nauka] A tak w nawiasie mówiąc jesteś pewien że on jest pokryty włoskami?? Pozdrawiam:)
Napisano 25 Lipiec 200321 l No Pablo trzymam kciuki :) Fajny ten owad, trochę jak mrówkojad:D Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200321 l niewiem dlaczego ale przypomina mi Gonza z maperów. a co do włosków to naprawde fajne ja bym je już tak zostaswił