Napisano 13 Grudzień 200519 l Ello ziomale. Ja z darkimarem z szczurkiem robimy gre Tajna misja kapitana Klossa. Silnik jest juz napisany od podstaw. Sami zobczcie nasze screeny http://www.darkimar.prv.pl SosniX: gg 2827784 [email protected] 3dfx Artists: Poszukujemy artystów 3d, aby ubiegać się o to stanowisko powinieneś wykazać się: - bardzo dobrą znajomością 3ds max (lub innym pakietem 3d) - bardzo dobrą znajomością zagadnienia low poly modelingu na potrzeby gier - dobrą komunikatywnością, ponieważ będziesz miał styczność z innymi grafikami jak i programistami - pasją do gier - chęcią by wymyślać, dzielić się nowymi ideami wobec wszystkich aspektów w produkcji gry Plusy: - doświadczenie z animowaniu - doświadczenie z praca w pakietach 2d (tworzenie tekstur) Zadania: - Praca nad modelami do naszej gry - kontaktowanie się z innymi artystami 3d jak i Szefem projektu - mieszczenie się w wyznaczonym czasie Oferujemy: - pracę z doświadczonymi ludźmi, nad rozpoznawalnym projektem - możliwość zwiększenia swoich umiejętności - możliwość stworzenia własnego portfolio A oto foty naszej gry:
Napisano 13 Grudzień 200519 l ja pierwszy! w końcu jakaś niezależna strzelanka, bo rpgów nie lubie. nie ma to jak stare dobre wykańczanie faszystów
Napisano 13 Grudzień 200519 l Nie chcę sie czepiać ale potrzebujecie też kogos kto wam stronę w sieci zrobi bo ta to ....., o mój boże! Pomógłbym wam ale ja muszę zarabiać a kolejne updaty softu nie są tanie. :)
Napisano 13 Grudzień 200519 l Autor Ja robilem stronke. http://www.darkimar.pl i http://www.emulekpl.prv.pl . Dobra potrzebujemy gosci ktorzy tez by umieli dobrze rysowac.
Napisano 15 Grudzień 200519 l ja tam nie mam nic przeciwko temu projektowi, ale zawsze jak widze nie zalezne produkcje( mam tu na mysli szczelanki) jak i komercyjne, to sie zastanawiam czemu ludzie nie wymyslą czegos naprawde ciekawego , nietuzinkowego, jest tyle ksiązek filmow ktore mozna wykorzystac lub uzyc jako inspiracji ze w sumie to nawet nie potrzeba wielkiej wyobrazni do stworzenia naprawde ciekawych gier, w przypadku komercyjnych produkotow jestem w stanie to zrozumiec, chodzi o to zeby nie wtopic kasy zeby kluski sie sprzedaly dobrze, ale w przypadku niezaleznych spraw mozna zrobic wszsytko, nie biez tego za bardzo do siebie bo są to moje luzne mysli przy okazji tego wątku ;)
Napisano 15 Grudzień 200519 l Jak juz pisalem na Warsztacie, dobrze zapowiadajacy sie projekt. Silnik niczego sobie ;) powodzonka zycze!
Napisano 15 Grudzień 200519 l mario don___??? rzuc pomysla na ta odjechana nietuzinkowa gre??? Zakladam ze tez bedzie o kims kogo najpierw zabili a potem on im uciekl. itp... pozdro ps. ja w zyciu gralem w max 6 nietuzinkowych gier ktore mnie zwalily z nog... Chce siudmej...(sorry za offtopa)
Napisano 19 Grudzień 200519 l malik - na stronie jest jakiś filmik z gry :) Bardzo fajnie to imo wygląda :D Dołączył bym do was, ale jestem teraz trochę zajęty :) No ale powodzenia życzę i wytrwałości, bo projekt wart jest pracy :) pozdro
Napisano 24 Grudzień 200519 l Świetne ! Bardzo lubie taki klimacik :) coś jak medal of honor abo call of duty :] zapisał bym sie do was gdybym coś u miał w tej dziedzinie :P no ale cóż. Powodzenia
Napisano 26 Grudzień 200519 l no shotery to sa jedyne gry jakie mnie "pociagaja"(hehe bez skojarzen) zycze powodzenia.
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor Ale ja szukam grafikow i rysownikow kto chce niech napisze na gg lub poczte plz!!
Napisano 30 Grudzień 200519 l a to sa napewno screenshoty z waszej gry, bo skoro szukacie to kto te robil? wygladaja jak z MOH albo cOD2, ja nie gram te gry to niewiem..przeszedlem tylko COD1
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor To sa screenshoty z gry!! Mamy grafika ktory sie zajmuje grfika 3d obecnie projekt stanol bo szczurek nasz grafik jest troche zajety czyms innym daltego szukamy grafikow!!A jak nie wierzycie ze to jest grafa z naszej na naszej stronie jest filmik z gry www.darkimar.prv.pl!! PS jedynie co skopiwoalismy to dziwek z Call of duty ;)
Napisano 3 Styczeń 200619 l No według mnie to grafika bardzo spoko na filmikach ale niepotrzebnie ta syrena wyje i tyle tych niemców naraz. Może lepsza była by jakaś cichsza skradanka? AHA nie obraźcie sie, ale model dłoni totalnie zryty. Do poprawy.
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor Wiem bo wogole to sa pokazowki silnika naszego ktory zrobilismy :D modele wogole bede nowe lepsze :D
Napisano 6 Styczeń 200619 l Malik ale Deus ma racje, ja bylem bardzo ciekaw filmiku ale jak ozbaczylem ze trzeba sie rejestrowac to odrazu zrezygnowalem.
Napisano 8 Styczeń 200619 l Narazie wrociłem do starej wersji stronki.Nie trzeba sie logować zeby pobrać wszystkie filmiki.Link do strony : www.darkimar.prv.pl. Niestety prace nad grą zostały przerwane.Jest to spowodowane tym ze grafik ktory pracował przy tym ma sporo innej pracy i nie moze dokonczyć gierki.Dlatego postanowiłem, że udostępnie wczesną wersje beta gry.Może dzieki temu znajdzie sie ktos(grafik 3d lowpoly) kto chciałby popracowac przy grze. Data premiery dema: 15.01.2006. pozdrawiam DarkImar