Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Na akademii fotografii, gdzie teraz studiuję, ogłoszono wewnętrzny konkurs na pocztówkę świateczna rozsylaną mailem. Taki prosty pomysl zrealizowalem:

kartkaaf.jpg

W tym wypadku poszedlem na latwizne i obrysowalem ksztalt dloni ze zdjecia moich rak.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taki ładny leanderowaty styl. pomysł z Mikołajem niezły :)

jedynie jak dla mnie imo za jasna :]

Pozdrawiam

[+]

btw: jakie masz z tego profity, że tak reklamujesz swoją uczelnię :D

Napisano
  • Autor

dzięks tweety

btw: jakie masz z tego profity, że tak reklamujesz swoją uczelnię :D
Jak tu bedzie wiecej niz 1000 postów to dam dyrekcji link do wątku i poproszę o umorzenie czesnego!

Chłopaki, dziewczyny, do dzieła!

Napisano

mi sie bardzo podobaja te niebieskie odbicia na dloniach owego mikolaja... Leander: mówiac szczerze to bardzo mi sie podoba twój styl...

Napisano

Świe(ę)tny ten Mikołaj! Dorze ujęty temat, bardzo dobre wykonanie!!(Jednak ten kadr faktycznie mógłby być nieco mniejszy)

Napisano

a ja nie wiem kto?:)...no ladnie ladnie konkretna praca...:)

Napisano

no dłonie perfekcyjnie namalowane:) Jedynie ten ich fiolet troche razi i nie pasuje.

fajne bardzo!

Napisano

Praca po prostu świetna, ale skłaniam się nieco do wykadrowania - bo teraz jakoś mi się tak oczy rozjeżdzają w ten pusty dolny prawy róg.

A akademia fotografii - reklamowali się na targach edukacyjnych (no w końcu w tym roku maturka i wartałoby zacząć myśleć o studiach) ... i pomimo tego, ze mieli fajną ulotkę (jeszcze gdzieś jąmam - bodajże zielona papryka z powbijanymi, poskrecanymi metalowymi elementami) i jedno z bardziej wyróżniających się stoisk, to jakoś mnie ona nie zainteresowała... pozatym i wysokość czesnego nie przyciąga...

Może złóż podanie w sprawie tego czesnego... - może dadzą Ci jakieś stypendium ;).

Napisano

ta masz juz swój rozpoznawalny styl :) ogólnie bardzo fajnie - imo reszta powina byc czarna ale sie nie znam.

Napisano

lubie jak w prackach jest teroche humoru, a jak się go poprze świetnym wykonaniem to sukces murowany:) który to jużpost? do tysiąca jeszcze chyba daleko:p

Napisano

mikolaj dobry. tylko lepiej go wykadruj.drazni ta dzika biala kreska robiaca za ramke...nie pasuje do swiatecznej pocztowki.

Napisano

dolna ręka nieco wydaje mi się za duża.

a co do mikołaja to wymyślił go grafik w okolicach lat 20tych który miał wymyślić reklame dla coca coli na święta i wpadl na pomysł żeby byl to wyrośnięty krasnal, potem ten wizerunek połączone ze świętym mikołajem[tym biskupem czy jakoś tak] no i ostateczną wersje znamy do dzisiaj.

Napisano
  • Autor

Dzieki za krytyke i pochwaly. Wszystko biore pod rozwage.

kojarzy mi sie z half life
hehe, moglem wyslac pocztowke na ich konkurs :)

drazni ta dzika biala kreska robiaca za ramke...nie pasuje do swiatecznej pocztowki.
Ta drapiezna ramka to dosyc dosadne nawiazanie do wydrapywania kliszy fotograficznej. Np. u Pawła Żaka spotykane: http://www.pawel_zak.art.pl/?st=2. Ale przyznam, ze cala pocztowka wyszla nie tak swiatecznie jakbym chcial. Troche wieje od niej chlodem.

Tak czy inaczej wczoraj bylo rozwiazanie konkursu i zostalem szczesliwym posiadaczem nagrody glownej :) I pomyslec, ze wszystko dzieki Coca-Coli.

Napisano

no to gratuluje Leander. pocztowka fajna mi sie podoba;) raczki perfekcyjne;P no a ta trapiezna kreska robiaca za ramke tez lezy w moim guscie;) jeszcze raz gratulacje;P