Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na akademii fotografii, gdzie teraz studiuję, ogłoszono wewnętrzny konkurs na pocztówkę świateczna rozsylaną mailem. Taki prosty pomysl zrealizowalem:

kartkaaf.jpg

W tym wypadku poszedlem na latwizne i obrysowalem ksztalt dloni ze zdjecia moich rak.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taki ładny leanderowaty styl. pomysł z Mikołajem niezły :)

jedynie jak dla mnie imo za jasna :]

Pozdrawiam

[+]

btw: jakie masz z tego profity, że tak reklamujesz swoją uczelnię :D

Napisano
  • Autor

dzięks tweety

btw: jakie masz z tego profity, że tak reklamujesz swoją uczelnię :D
Jak tu bedzie wiecej niz 1000 postów to dam dyrekcji link do wątku i poproszę o umorzenie czesnego!

Chłopaki, dziewczyny, do dzieła!

Napisano

mi sie bardzo podobaja te niebieskie odbicia na dloniach owego mikolaja... Leander: mówiac szczerze to bardzo mi sie podoba twój styl...

Napisano

Świe(ę)tny ten Mikołaj! Dorze ujęty temat, bardzo dobre wykonanie!!(Jednak ten kadr faktycznie mógłby być nieco mniejszy)

Napisano

a ja nie wiem kto?:)...no ladnie ladnie konkretna praca...:)

Napisano

no dłonie perfekcyjnie namalowane:) Jedynie ten ich fiolet troche razi i nie pasuje.

fajne bardzo!

Napisano

Praca po prostu świetna, ale skłaniam się nieco do wykadrowania - bo teraz jakoś mi się tak oczy rozjeżdzają w ten pusty dolny prawy róg.

A akademia fotografii - reklamowali się na targach edukacyjnych (no w końcu w tym roku maturka i wartałoby zacząć myśleć o studiach) ... i pomimo tego, ze mieli fajną ulotkę (jeszcze gdzieś jąmam - bodajże zielona papryka z powbijanymi, poskrecanymi metalowymi elementami) i jedno z bardziej wyróżniających się stoisk, to jakoś mnie ona nie zainteresowała... pozatym i wysokość czesnego nie przyciąga...

Może złóż podanie w sprawie tego czesnego... - może dadzą Ci jakieś stypendium ;).

Napisano

ta masz juz swój rozpoznawalny styl :) ogólnie bardzo fajnie - imo reszta powina byc czarna ale sie nie znam.

Napisano

lubie jak w prackach jest teroche humoru, a jak się go poprze świetnym wykonaniem to sukces murowany:) który to jużpost? do tysiąca jeszcze chyba daleko:p

Napisano

mikolaj dobry. tylko lepiej go wykadruj.drazni ta dzika biala kreska robiaca za ramke...nie pasuje do swiatecznej pocztowki.

Napisano

dolna ręka nieco wydaje mi się za duża.

a co do mikołaja to wymyślił go grafik w okolicach lat 20tych który miał wymyślić reklame dla coca coli na święta i wpadl na pomysł żeby byl to wyrośnięty krasnal, potem ten wizerunek połączone ze świętym mikołajem[tym biskupem czy jakoś tak] no i ostateczną wersje znamy do dzisiaj.

Napisano
  • Autor

Dzieki za krytyke i pochwaly. Wszystko biore pod rozwage.

kojarzy mi sie z half life
hehe, moglem wyslac pocztowke na ich konkurs :)

drazni ta dzika biala kreska robiaca za ramke...nie pasuje do swiatecznej pocztowki.
Ta drapiezna ramka to dosyc dosadne nawiazanie do wydrapywania kliszy fotograficznej. Np. u Pawła Żaka spotykane: http://www.pawel_zak.art.pl/?st=2. Ale przyznam, ze cala pocztowka wyszla nie tak swiatecznie jakbym chcial. Troche wieje od niej chlodem.

Tak czy inaczej wczoraj bylo rozwiazanie konkursu i zostalem szczesliwym posiadaczem nagrody glownej :) I pomyslec, ze wszystko dzieki Coca-Coli.

Napisano

no to gratuluje Leander. pocztowka fajna mi sie podoba;) raczki perfekcyjne;P no a ta trapiezna kreska robiaca za ramke tez lezy w moim guscie;) jeszcze raz gratulacje;P