leander Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Na akademii fotografii, gdzie teraz studiuję, ogłoszono wewnętrzny konkurs na pocztówkę świateczna rozsylaną mailem. Taki prosty pomysl zrealizowalem: W tym wypadku poszedlem na latwizne i obrysowalem ksztalt dloni ze zdjecia moich rak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 taki ładny leanderowaty styl. pomysł z Mikołajem niezły :) jedynie jak dla mnie imo za jasna :] Pozdrawiam [+] btw: jakie masz z tego profity, że tak reklamujesz swoją uczelnię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 dzięks tweety btw: jakie masz z tego profity, że tak reklamujesz swoją uczelnię :DJak tu bedzie wiecej niz 1000 postów to dam dyrekcji link do wątku i poproszę o umorzenie czesnego! Chłopaki, dziewczyny, do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 No, nie wiem czy nie przykadrowalbym bardziej. Wiecej mikolajka, pokaz jego... ciala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 mi sie bardzo podobaja te niebieskie odbicia na dloniach owego mikolaja... Leander: mówiac szczerze to bardzo mi sie podoba twój styl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Świe(ę)tny ten Mikołaj! Dorze ujęty temat, bardzo dobre wykonanie!!(Jednak ten kadr faktycznie mógłby być nieco mniejszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 a czy wy wogóle wiecie kto wymyślił świętego mikołaja? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Fajowskie jak zawsze pierwsza klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 a ja nie wiem kto?:)...no ladnie ladnie konkretna praca...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 super pomysl ! bardzo dobra praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 no dłonie perfekcyjnie namalowane:) Jedynie ten ich fiolet troche razi i nie pasuje. fajne bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Swietny pomysł, Fajowe wykonanie (+ ode mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Praca po prostu świetna, ale skłaniam się nieco do wykadrowania - bo teraz jakoś mi się tak oczy rozjeżdzają w ten pusty dolny prawy róg. A akademia fotografii - reklamowali się na targach edukacyjnych (no w końcu w tym roku maturka i wartałoby zacząć myśleć o studiach) ... i pomimo tego, ze mieli fajną ulotkę (jeszcze gdzieś jąmam - bodajże zielona papryka z powbijanymi, poskrecanymi metalowymi elementami) i jedno z bardziej wyróżniających się stoisk, to jakoś mnie ona nie zainteresowała... pozatym i wysokość czesnego nie przyciąga... Może złóż podanie w sprawie tego czesnego... - może dadzą Ci jakieś stypendium ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 ta masz juz swój rozpoznawalny styl :) ogólnie bardzo fajnie - imo reszta powina byc czarna ale sie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 nie cierpię świątecznych klimatów ale pozytyw za pomysł i wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 spoko jest, nie trze nic zmieniać; nizły peace of shift ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 lubie jak w prackach jest teroche humoru, a jak się go poprze świetnym wykonaniem to sukces murowany:) który to jużpost? do tysiąca jeszcze chyba daleko:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 mikolaj dobry. tylko lepiej go wykadruj.drazni ta dzika biala kreska robiaca za ramke...nie pasuje do swiatecznej pocztowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 kojarzy mi sie z half life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 dolna ręka nieco wydaje mi się za duża. a co do mikołaja to wymyślił go grafik w okolicach lat 20tych który miał wymyślić reklame dla coca coli na święta i wpadl na pomysł żeby byl to wyrośnięty krasnal, potem ten wizerunek połączone ze świętym mikołajem[tym biskupem czy jakoś tak] no i ostateczną wersje znamy do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 Dzieki za krytyke i pochwaly. Wszystko biore pod rozwage. kojarzy mi sie z half lifehehe, moglem wyslac pocztowke na ich konkurs :) drazni ta dzika biala kreska robiaca za ramke...nie pasuje do swiatecznej pocztowki.Ta drapiezna ramka to dosyc dosadne nawiazanie do wydrapywania kliszy fotograficznej. Np. u Pawła Żaka spotykane: http://www.pawel_zak.art.pl/?st=2. Ale przyznam, ze cala pocztowka wyszla nie tak swiatecznie jakbym chcial. Troche wieje od niej chlodem. Tak czy inaczej wczoraj bylo rozwiazanie konkursu i zostalem szczesliwym posiadaczem nagrody glownej :) I pomyslec, ze wszystko dzieki Coca-Coli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 no to gratuluje Leander. pocztowka fajna mi sie podoba;) raczki perfekcyjne;P no a ta trapiezna kreska robiaca za ramke tez lezy w moim guscie;) jeszcze raz gratulacje;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi