Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich. moja pracka przedstawiac bedzie diabla ktory jest inny niz wszystkie pozostale czarty a to dlatego, ze jest dobry. zostal wygnany z piekla i kleczy na ziemi trzymajac w reku bukiet kwiatow a niedaleko niego zawisa w powietrzu piekny aniol ktory chce go zniszczyc. twarz diabla odkrywa jego prawdziwe oblicze. jest ona lagodna, a jego wzrok niewinny, przerazony i wskazujacy na zagubienie.

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 8,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

WOOOOW !!!

Fajny klimat. Podoba mi sie pomysl!

Proba zniszczenia czegos zaszufladkowanego jako zle nie wnikajac w jego prawdziwa nature, emocje i cele. "Mistrz i Malgorzata" za przewodnika.

Jesli moge, to drobna uwaga: nie rob go przerazonego i zagubionego. Wystarczy ze bedzie wrazliwy na sytuacje, jaka stworzysz w swoim obrazie. Z kwiatami tez bym sie nie wyrywal, bo to za bardzo ludzkie.

Moze wymysl sytuacje, zeby diabel chcial chronic "niewinnego" przed aniolem zaglady.

Ale to sugestia i nie przywiazuj do tego zbyt wielkiej wagi ( jestem noob i dzialam tylko intuicyjnie ).

Zycze powodzenia i pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dzieki psychu za rady , zanim zaczne szkic chce to jescze dobrze przemyslec

Napisano

Temat bardzo fajny, podoba mi sie. Jeszcze sie zapytam, to bedzie 2d ??

Napisano

Miałam trochę podobny pomysł - zamyślony diabeł siedzący przy grobie, na cmentarzu, a koło niego rzeźba anioła. Ukazanie wrażliwej bestii jest diablo fajną koncepcją ;) Powodzenia!

Napisano

no pomysl wydaje sie fajny..jednak bedziesz sie musial wykazac duzo umiejetnoscia przekazania tego co chcesz...glwonie mimiki twarzy..zobaczymy jak bedzie:)

Napisano
...chyba cos ich laczy cos ciagnie jakby do siebie diabelaniol22nu.jpg

...instynkt bracie, instynkt :D zaraz sie zaczna rozbierac :D popracuj jeszcze nad postaciami ;) powodzenia.....instynkt :D dobre...

Napisano
  • Autor

bestia wewnatrz moze byc tez piekna,moj diabel jest dobry w swiecie fantazji wszytsko jest mozliwe ,nie zapominaj ze kazdy diabel byl kiedys aniolem,,,narazie tylko ogolny zarys sceny

Napisano
  • Autor

postanowilem powrucic do swojego pierwszego pomyslu,ktory opisalem na samym poczatku,bo im wiecej sie kombinuje tym gorzej oto szkic,wrazliwy i dobry diabel robi wieniec z kwiatow ,a za nim aniol ktory chce go zabic

beznazwy29bu.jpg

Napisano

ja tam bym powiedzial ze lancuch :D ale ja sie nei znam :D... ups nei skumalem drugiej strony :) - drugi szkic chyba lepszy ale martwi mnie to zaciecie dragonball'owe -srednio mi pasuje do przekazania tresci ktora chcesz zawrzec

Napisano

Zamiast kwiatów daj postać, martwą lub umierającą. Niech diabełek rozpacza za stratą duszyczki, którą przecież tak kocha.Taka mała sugestia z mojej strony.

Napisano
  • Autor

dobra zaczynam jechac bo nigdy nie zaczne ani nie skoncze,zmienilem perspektywe,puki co modeluje aniola narazie:p,jezeli musial bym cos zmieniac chcialbym zeby to byly jedynie drobne zmiany,co do otoczenia nie mam narazie pomyslu i narazie nie chce mi sie o tym myslec,,dzieki za podpowiedzi

249ts.jpg

Napisano

ja bym jej nogi postawila szerzej, a rece pogrubila i skrocila:]

aaaaa no i stanik troche lepiej zalozylabym jej na biust;)

u diabelka jeszcze niewiele widac wiec na razie nic nie powiem:P

Napisano

ja moze skrzydla, a wsumie to narazie skrzydlo bym dal wieksze... miecz tez

szczeze mowiac to ciekaw jestem efektu koncowego

Napisano

a mi sie jej piersi podobaja :D:D jakby sobie dokleila i oswietlenie niejednolite

:)

nie mam pojecia czemu ujecie jest tak straszliwie statyczne (np. miecz rownolegle do szerokosci kartki, tak samo poza stwora sztywna)

btw. diabel wyglada jakby nic nie wazyl - co widac po jego "sposobie siedzenia", rozłożeniu rąk i tym, ze tak po prostu - za jeden rog - go kobieta trzyma

nie bede sie czepial zwyczajnosci jej bielizny, bo to Twoja wizja, ale z połyskiem skóry przesadziłeś :D

---edit---

AAA! jeszcze coś zauważyłem! diabeł ma kanciata klatkie piersiowa :P

powodzonka

Napisano
  • Autor

diabel nie siedzi tylko jest oparty o skale bedzie to widac jak dorobie dol,miecz to tylko narazie dla picu tak samo jak bielizna

Napisano
  • Autor

ostatnio mam malo czasu na rysowanie szkola i egzaminy,puki co mysle nam otoczeniem,pomyslalem szczyty gor w chmurach

323sx.jpg

Napisano

no klimat tła - perfekcyjny! ale dwie rzeczy zanim się weźmiesz do pracy:

-za jasny odcień nieba na dole, nie czuć wysokości

-dodaj wyrażniejsze chmury dla kontrastu i troche wiecej szczytow w tle

-wywal te kwiatki na trawie (trzecia rzecz ale juz jako Edit :> )

Napisano

a mnie ciagle zastanawia za co ten aniol go ciagnie - co to mu z boku glowy tak wyroslo>>tak samo nie wiem co to jest przy pasie...

Napisano

mógłbym wiedzieć co jej się wylewa białe ze spódnicy na prawo i czemu tak kadr ściąłeś?

Napisano

juz troche lepiej niz ostatnio jak tu bylem :P ale miecz powinien byc dluzszy, (w roznych grach gdzie wystepuja rozne demony i bohaterowie ...blabla... wszyscy maja raczej dluzsze, mistyczne miecze i to nawet fajnie wyglada)

powodzenia zycze

... fajna sceneria :]

Napisano

ooo fajne te chmury ;] ale rozpraszaja uwage

bohaterka teraz wyglada jakby dziwila sie na diabla ;| (a on taka plastikowa lalka heh)

Napisano

WOoW, w niebie maja hardkorowe staniki;d Jeszcze takie same gacie kilka paciorkow i bedziesz miał Potahontas ze skrzydłami;d

ale juz lepiej niz bylo kolor nieba nie pasuje do otoczenia lub na odwrot, mine tez ma dziwna, ale pracuj moze cos fajnego wyjdzie

Napisano

Znacznie lepiej. Pracuj, pracuj wytrwale, a kiedyś to co przychodzi ci teraz z trudem przychodzić Ci będzie z łatwością.

Napisano

chyba chodzi mu o to ze troszke zle anatomicznie narysowales aniola i diabla i zebys sobie zrobil zdjecia w ich pozach i zobaczyl jak to ma dokladnie wygladac :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności