Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim, dołączam do bitwy. Moja bestia będzie raczej współczesna. Robię w rozdziałce 4200x6000 w photoshopie. Oto pierwszy szkic:

szkic17lm.jpg

A to moja posklejana referka :)

pieknaibestiareferki2mc.jpg

Dzisiaj zdołałem zrobić tyle:

pieknabestia55hb.jpg

Leru, trzymaj kciuki żeby mi starczyło ochoty żeby to skończyć :)

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no i WERT sie znalazl:)

witam w bitwie (w koncu uprzedzilem LERA:P:P ) i powodzenia.

temat tez dobry. tylko szkoda ze ten koles sie usmiecha a nie wyglada bardziej agresywnie. chyba ze tak ma byc...

Napisano
  • Autor

Tak, właściwie i jego i jej wyraz twarzy jest bardzo obojętny - ale tak ma być :)

Napisano

No no fajowo... Kurde ja nie wiem, jak można takie rzeczy w ps'ie robić.... Wert życzę powodzenia. 3m sie ;)

Napisano
  • Autor

I jeszcze dociągnąłem trochę do godziny pierwszej, uff...

pieknabestia66ji.jpg

i puerwsza kolorkiem, na razie dla zabawy:

pieknabestia6kol9jm.jpg

Napisano

Wert -> trzymam trzymam :) Cieszę się, że i Ty dołączyłeś do Bitwy :) witam i powodzenia

Napisano

Wert - powiedz ty mi - po co JA biorę udział w tej Bitwie? :| ten czarnobiały jest... e... no conajmniej świetny.

Napisano

jestem ciekaw jak się to rozwinie, bo troszke za mało dla mnie demoniczności w nim, jakiegoś chorego, nieokreślonego pierwiastka... Nic to, zobaczymy..

pozdrawiam i powodzenia życzę!

Napisano

kobitka ma za wysoko (ciutkę) a w szczególności za daleko oddalone oko od nosa. A koleś z kolei troszeczkę za małą dłoń (szczególnie że jest jeszcze opakowana w rękawiczkę. To taki drobne uwagi co do anatomii :)

Napisano

bardzo mi sie na razie podoba :)

bede tu czesto wpadal ogladac postepy pracy:)

pozdrawiam serdecznie

Pionier.

Napisano

bardzo fajnie rysowane wert,

ale wydaje mi sie ze mocno sztuczne, koles wyglada jakby pozowal do fotki rodzinnej :] reke chyba za "luzno" trzyma, moze mi sie tylko wydaje

a kobitka faktycznie obojetna, ale taka ma byc jak pisales :]

powodzenia

Napisano
  • Autor

eh, pewnie w końcu skończe na czarnobieli...:/

pieknabestia93jc.jpg

Napisano

mnie sie to podoba, tylko moze jakby ona patrzyla na ogladajacego takim blagalnym spojrzeniem?

Napisano

hmm ten noż nie powinien byc tak troszeczke nizej ?? nie wiem moze to tylko moje takie skojarzenie jak sie przyjzalem Pozdrawiam....

Napisano

zgadzam sięz giorgione. Pomysł super tylko brakuje czegoś, jakiegoś "haka" który nadawał by silnego wyrazu pracce.

Napisano
  • Autor
czat\rno-białą wersja wygląda znacznie lepiej nizeli kolor

niestety. i w dodatku z półtonami wygląda gorzej niż tylko w czarnobieli :/

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności