schottkey Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Witam, Wczoraj zabralem sie za modelowanie postaci ludzkiej. Zero doswiadczenia w tym temacie wiec wyszlo jak wyszlo. W pewnym momencie stwierdzilem, ze przypomina to bardziej manekina. Postanowilem jednak ulozyc z tego jakas kompozycje, a ze wyszlo nawet fajnie to pokaze ją i wam:
Vorek Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Bardzo dobry pomysl niestety skopany kiepskim wykonaniem (głównie postać), posiedź nad tym dłużej niż dzień bo naprawdę może coś z tego być ciekawego :) Pozdrawiam
Dmk Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Heh, no naprawde wyglada bardzo plastikowo :), tak jak mowi Vorek, jak dłuzej w ztym posiedzisz to moze wyjsc cos niezłego.
tweety Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 hmm... ja bym nawet już zostawił to tak jak jest a wziął się bardziej za obróbkę w PS. trochę wyeksponuj manekina, dodaj mu inną teksturę jakieś obtarcia, zacieki. potem popracuj nad otoczeniem: poiwdzmy magazyn albo zapomniany strych, oświetlenie volumetryczne i voila :) Pozdrawiam
schottkey Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Moedl byl najpierw ;) Plastik potem - potem tez cienie i inne proby ratowania tego wszystkiego.
Master Kiełbaster Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 on stoi przoddem czy tyłem do kamery? :P
arev Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Leru, jestes okropny :] a kamieniom by sie przydal displacement ;p
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 no rzeczywiście powinieneś troche wiecej czasu poswiecic temu modelowi oraz teksturom oraz oświetleniu:D bo narazie zgadzam się z Masterem - niestety nie wiadomo czy model stoi do kamery przodem czy tyłem... pozdr
chudy Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 no właśnie; to samo pytanie co Master ;] no booooo góra wygląda jakby to plecy były, a dół........ hmmmm no na pewno nie jest tym czym człowiek ma z przodu w tych rejonach, a pupą to chyba też nie jest, no chyba że ktoś ma strasznie płaską :P btw. dobry pomysł na pracke ;]
Rekomendowane odpowiedzi