ofca Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Noi ok dzis tyle zrobilem - mam problema przy kolanach i chyba w ogole przy ilosc trojkatow....razem 2 nogi maja 476 tris... chyba za duzo co nie? ok to skrin: koncept: http://www.beezlebugbit.com/girl/behind/girl.jpg http://img416.imageshack.us/img416/23/bitwamini10la.jpg pozdrawiam i czekam na pomoc :) hehe
ofca Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 jezeli szefuncie sie zgodza :) znaczy hatred (i w sumie reszta uczestnikow) to czemu nie... :)
ftorek Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 wporzo wporzo - ale racja - w tym tempie zuzywania triangli to sie w 1k w zyciu nie zmiescisz :D mmm mam wrazenie ze okolice kostki sa zbyt grube - pocienkuj moze ciut coby nabralo troche lekkosci :D pozdro
trident Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 podeszwy zrob na jednym poligonie razem z butami zaoszczedisz kilkadziesiat triangli a praktycznie tak samo bedzie wygladac pzd
_michal Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 niezły początek. Trochę ścianek powyrzucaj, będzie lepiej ;) częściej patrz na koncept (jak w modelarstwie kartonowym - trzy razy spójrz, raz przyklej ;))
Hatred Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 nom mozesz sie nie zmiescic, ale rob dalej potem sie zajemiesz cieciami :)
ofca Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 idzie narazie dobrze choc zaczynaja sie rece i tu bedzie maly problem, narazie 510 triangli. licze na wasza pomoc przy konczynach gornych...aha proporcje nie ten teges - ale to pozniej
ofca Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 a o mnie to juz wszyscy zapomnieli nie? chlip, chlip :(:( 709 triangli...biped ma ...chlip....1,8m...chlip:(
Hatred Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 no cio ty gdzie tam zapomnieli??? jedziesz z glowka :) i brzuszkiem :) jak narazie dobrzxe wyglada, potem ciac bedziesz :)
Ardeni Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Fajnie jest, ale czy ona ma jakieś zawielkie buty, może się poprostu nie znam, ale jest jak najbardziej okej, pracuj dalej!!!
ofca Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 hatred - brzucha niebedzie :D na koncepcie go ima wiec u mnie tyz go nima...300 tris na glowe styknie czy nie?:D i jeszcze dlonie...no nic ide ogladac B13 - tymczasem
ftorek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 hmm - czy ona nie ma za bardzo ud oddalonych od siebie?? (nog w ogolnosci??) zbyt male dlonie?? i moze jeszcze podetnij ja bardziej tuz pod pachami :D troche to jakos drewnianie ci wychodzi... ale spx daje rade :D ozdor
ofca Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 powoli odpadam...przy glowie- jakos ciezko mi sie to robi i nie moge zrobic tak by normalnie wygladalo. ciekaw czy dam rade skonczyc ten model...ech trzymcie kciuki - na dzisiaj koniec. peace
darkelf Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 jedziesz ziom - ciebie przynajmniej komentuja, mendy jedne :D.
Gość skit Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 IMO troche za bardzo skomplikowałeś nog niepotrzebnie, moze ci braknac tris na główke, dłonie zdecydowanie za małe (spójcz na koncept, on ama wrecz groteskowo duże dłonie), uda za chude i zbyt oddalone od siebie.... To by bylo na tyle..(co wcale nie znavczy że umiałbym lepiej :D) Powodzonka i keep working :)
moss Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 szpadel niemnow ze wymiekasz masz tu wywalic ladny oteksturowany modelik low poly:)
arcade Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 trzymam te kciuki i trzymam... i nic :P do roboty szpadel :)
ofca Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 przykro mi ziomuś, przykro mi.... zawiodlem was chyba, tych moich wielbicieli :( na jutro mam nauczyc sie sonetu mickiewicza + sprawdzian z historii i prawdopodobna karktowka z matmy...nie wyrobie sie nawet z modelem...sory chlopaki - odpadam.... do nastepnego (nie organicznego mam nadzieje) razu peace chlip...:(
ftorek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 grrr - bede sie musial znowu na czarno ubierac... szkoda... pozdrawiam
Por@szek Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Man zawiodles mnie, myslalem zo chociaz jeden zrobisz tak jak powinienes. Mam nadzieje ze skonczysz go po terminie, jak nie to beda baty.
Rekomendowane odpowiedzi