Napisano 29 Grudzień 200519 l z konceptu znalezionego przez ofce. taki sympl szkic zarysowujacy, ale znajac limity to juz wszystko wykorzystalem ;) tak fo ril - jakos bede sie staral te wlosy zrobi planeowo i chcialbym wiedziec czy i gdzie jest w wingsie tris counter czy cos w ten desen. pozdro bitwa.
Napisano 29 Grudzień 200519 l hej, jak na razie fajno jest :D darkelf, ja na prawdę nie uważam żeby wings był mega softem do LP ;) no ale już Ci to kiedyś mówiłem :) pozdro
Napisano 29 Grudzień 200519 l lol, max rulez i tyle :|, a co do modelu > 60% polycountu to morda> ja bym to przemyslal.
Napisano 30 Grudzień 200519 l ano - kurt ma racje - troche bije po oczach straszne uproszczenie ciauka a detal na buzi... generalnie wporzo pozdor
Napisano 30 Grudzień 200519 l niezle :) z ta redystrybucja siaty tio bym sie tak nie upieral, ma swoj klimacik takie zastosowanie trisow :)
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor "taki sympl szkic zarysowujacy" :P misie, to jest zarysowana bryla, 20 minut roboty zebym widzial czy lapie proporcje. ale nawet nie wiem ile to ma trojkatow, a ja nie chce maxa ;).
Napisano 30 Grudzień 200519 l hyhy - szybki jestes :D jak nie wiesz ile ma triangli to daj komus kto ma maxa :D ale mam wrazenie ze jeszcze troche ci zostalo... pozodor
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor jak wtopa to wtopa : acha, ora z trojkatami bom se policzyl - 1300, ale to si ejeszcze zjedzie.
Napisano 30 Grudzień 200519 l hyhy - darkelf - ty od mend nas nie wyzywaj :D - bo zobaczysz - pies z kulawa noga tu nie zajzy :D hmm - masz juz 1,3 a gdzie klamerki na buciorach, sie pytam?? chyba jednak odchudz twarz z traingli - i dorzuc detalu wiecej w innych miejscach... pozatym buzia mi sie niepodoba - na koncepcie jest faktycznie lekko evil - ale u ciebie w ogole brzydka jakas, pognieciona... pozdro
Napisano 31 Grudzień 200519 l i tez fajny modelik,tak naprawde to tego typu modele zaczynają dopiero wygladac z texturą, coraz bardziej sie przekonuje do takich low poly moze z wiekszym troche polycountem, bo po obejzeniu prac z cglandu stwierdzam ze modeling modleingiem ale cały charakter postaci to gut textura, tak z innej beczki jak by co to w wątku o cglandzie w 1 poscie wrzucilem zrarowaną galerie ( z 6 ostatnich miechów) zi ich storny
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor ej, bo ja to wogle nie wiem jak manga morda wyglada z profilu :P. ale chyba toto wgle nie ma oczodolow ajt?
Napisano 31 Grudzień 200519 l nie no utnij go, pomysl ze przez niego twoja "komorka" nie wydoli, bedziesz musial jej ram dokupywac i nowy procek :)
Napisano 7 Styczeń 200619 l Siakas texturka?? Darkelf dawaj tak dobrze Ci idzie nie zwal tego i nie dawaj do katalogu "kiedys skoncze".