Napisano 30 Grudzień 200519 l ano powoli zbieram referki :) jak narazie tio mam 3 takie koncepty ktore znalazlem na eatpoo :) 2 sa Dona Floresa (http://www.1011.mirrorz.com/) a 3ci niestety niewiemkogo (tez z eatpoo) postaram sie zaczac modelowac w niedziele/poniedzialek :) bo teraz tio mam 4 komputery do instalacji softu buuuu [edit] koncepty zalacze bo cos mi imageshak nie chodzi pierwszy koncept kurde ale daj szukam czegos... ekstra
Napisano 30 Grudzień 200519 l eeee a ja myslalem ze juz cos wrzucisz... no nic - chociaz tyle dobrze ze prowodyr calego tego zamieszania sie ujawnil :D pozdro
Napisano 31 Grudzień 200519 l podoba mi sie ta z zaszyta twarzą i podkrązonymi oczami...chyba ze to moja chora wyobraźnia:)
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor wezcie no mowilem ze zaczne po sylwku :) koncze mojego knighta (bo bidok na to pol roku czeka :) )
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor chyba znalazlem!!!! ostatnio wiecej edytuje niz zawsze niewiem dlaczego... koncept oczywiscie child of sin'a z eatpoo teraz moge spokojnie isc sie upic
Napisano 31 Grudzień 200519 l woot! świetny koncepcik, nie pij bo kac Ci nie pozwoli polygonów dobrze dopieścić i potem będziesz się tym tłumaczyć ;).
Napisano 31 Grudzień 200519 l uooo kura!! ale wypas :D i jeszcze ten text na scianie - mniodzio :D jak to spierdzielisz to ci osobiscie cos urwe!! :D pozdor - wesouego picia
Napisano 31 Grudzień 200519 l bardzo ładny koncept, jedziesz z modelem :) Wypiję za to dzisiaj (jak już skończą mi się pomysły za co pić można ;)) pzdr
Napisano 4 Styczeń 200619 l i dalej nie ma modelu... a deadline tuż tuż... Narobił zamieszania i nic nie zrobił ;)
Napisano 4 Styczeń 200619 l Autor cywilizacja4.... pamparampam... chyba bedzie mi sie wyrobic na czas, ale mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle :) ja minibitwa zmusialem sie na dokonczenie mojego pain in the ass :) (http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=306736 3/4 gwiazdki :))
Napisano 7 Styczeń 200619 l Drogi Krzysiu pisze do Ciebie w sprawe niecierpiacej zwloki ... GDZIE MODEL!! :P
Napisano 8 Styczeń 200619 l nono, Hatred sie nie popisał... ale jeżeli powodem jest civ4 to zrozumiem... mam to samo :D