Hatred Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 ano powoli zbieram referki :) jak narazie tio mam 3 takie koncepty ktore znalazlem na eatpoo :) 2 sa Dona Floresa (http://www.1011.mirrorz.com/) a 3ci niestety niewiemkogo (tez z eatpoo) postaram sie zaczac modelowac w niedziele/poniedzialek :) bo teraz tio mam 4 komputery do instalacji softu buuuu [edit] koncepty zalacze bo cos mi imageshak nie chodzi pierwszy koncept kurde ale daj szukam czegos... ekstra
ftorek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 eeee a ja myslalem ze juz cos wrzucisz... no nic - chociaz tyle dobrze ze prowodyr calego tego zamieszania sie ujawnil :D pozdro
arcade Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 no! Już się bałem że nie zaczniesz :D dawaj Hatred, dawaj :)
sartr Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 podoba mi sie ta z zaszyta twarzą i podkrązonymi oczami...chyba ze to moja chora wyobraźnia:)
Hatred Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 wezcie no mowilem ze zaczne po sylwku :) koncze mojego knighta (bo bidok na to pol roku czeka :) )
Hatred Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 chyba znalazlem!!!! ostatnio wiecej edytuje niz zawsze niewiem dlaczego... koncept oczywiscie child of sin'a z eatpoo teraz moge spokojnie isc sie upic
_michal Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 woot! świetny koncepcik, nie pij bo kac Ci nie pozwoli polygonów dobrze dopieścić i potem będziesz się tym tłumaczyć ;).
ftorek Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 uooo kura!! ale wypas :D i jeszcze ten text na scianie - mniodzio :D jak to spierdzielisz to ci osobiscie cos urwe!! :D pozdor - wesouego picia
arcade Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 bardzo ładny koncept, jedziesz z modelem :) Wypiję za to dzisiaj (jak już skończą mi się pomysły za co pić można ;)) pzdr
_michal Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 i dalej nie ma modelu... a deadline tuż tuż... Narobił zamieszania i nic nie zrobił ;)
Hatred Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 cywilizacja4.... pamparampam... chyba bedzie mi sie wyrobic na czas, ale mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle :) ja minibitwa zmusialem sie na dokonczenie mojego pain in the ass :) (http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=306736 3/4 gwiazdki :))
Por@szek Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Drogi Krzysiu pisze do Ciebie w sprawe niecierpiacej zwloki ... GDZIE MODEL!! :P
_michal Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Krzys dał ciała ;) może następnym razem się poprawi :D
ognisty Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 nono, Hatred sie nie popisał... ale jeżeli powodem jest civ4 to zrozumiem... mam to samo :D
Rekomendowane odpowiedzi