Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jakbyś spojrzał wcześniej to byś wiedział, że narazie robimy ankietę, żeby wiedzieć co modelować... i lepiej żeby to nie było Porsche Carrera GT :| a bitwę zaczniemy za jakieś 3-4 dni, trzym się [piwo]

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 9,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

loozak byłem na premierze 2F2F...i w sumie sam sobie zaprzeczyłeś...nie wiem czy pamiętash scene wyścigu między Yenko Camaro a EVO VII \'02...kiedy zaczeli się popisywać dzwiękiem silnika...:D

boowa...V8 mażenie...5l pod maską...American Muscle...:D

faktem jest że jednym samochodem z nowej ery chciałbym się przejechać...mianowicie Cadillaciem Sixteen...z tego co pamiętam to on ma pod maską silnik V16 i1000KM :D

pozdro...

Napisano

ludzie !!!!!! głosujcie !!!! nie będzie bitwy dopuki jest remis, bo nie wiadomo, co mamy modelować, więc proszę o głosy, to przecież nie jest chyba duży wisiłek kliknąć w kółeczko koło wybranego samochodu :) trzymta się [piwo]

Napisano

blablabla... musiałem coś napisać, żeby ankieta nie spadła na drugą stronę, a tam już prawie nikt nie zagląda :D głusujcie !! narka [piwo]

Napisano

Loozack jak by sie dalo drugi raz to bym zaglosowal ale tak niejest :)

moge zdradzic na co glosowalem a mianowicie :

Porshe Carrera GT

Ps Niech ktos kto moze odda glos zeby niebyro remisu i bitwa sie rozpoczela :]

Sikham & Loozack POWODZENIA

Napisano

dzięki Timoti, też bym chciał, żeby nie było remisu, ale jakoś mało osób głosowało (około 45 z 1000 zarejestrowanych na forum :|) więc jest jak jest, ale narazie mamy inną bitwę z Sikhamem, więc ankieta będzie otwarta do momentu gdy skończymy tamtą bitwę... idę spać... dobranoc [ziewa] :)

Napisano

Dajcie nagrode za oddanie glosu :D (odrazu by wszyscy zaglosowali)

Tez sie juz zmywam

[papapa]

PS

jaki byscie woleli wozik modelowac

z tych dwoch

Napisano
  • Autor

mi to pasuje że jest remis bo we wtorek ruszam w polske na tydzień i jak bedzie dogrywka to nie bendę Loozacka musiał go nić :P

Napisano

I juz nie ma remisu :P

A tak na serio to bardzo chetnie widzialbym bitwe na polu pól Mercedesowych (bardzo pitole ?)

Pozdro [piwo]

Napisano

jak to mawiają... \"shit happens\" ;) Monster, przecież ja nic do ciebie nie mam, może to nawet dobrze, zdobęde trochę doświadczenia :D a tak w ogóle to przecież to się może jeszcze zmienić :) głosujce !!!! [piwo]

Napisano

loozack powinieneś walnąćże darmowy browar za to że nie bedą na merca głosować[piwo][spox]

pozdor

KAIN

Napisano
  • Autor

przeszło mi to przez myśl ale biedny Loozack sie załamał:] i zrobimy dogrywkę chyba :)

Napisano

może ustalmy jakiś deadline dla tej ankiety, naprzykład do... no właśnie, we wtorek wyjeżdżasz a kiedy wracasz ?? do twojego powrotu mogłaby trwać :)

Napisano
  • Autor

wzasadzie to powinna sie wczoraj skończyc :)

wracam chyba też we wtorek o ile pojade w ten wtorek:| [lol]

hmmm kto miał zagłosować pewnie zagłosował reszcze to leci dlatego proponuje zrobić 2 ankiete tylko z tymi 2

albi rzucaj monetą :)

Napisano

Chłopaki czy czasem to nie powinno się juz zacząć [co?] .W końcu nie ma remisu;)

pozdro

KAIN

Napisano
  • Autor

jush sie psychicznie nastawiam na to porshe :(

głosujcie kto nie zagłosował kazdy głos sie dla nas liczy

[piwo]

Napisano

hehe. bitwa się skończyłą juz chyba:] Ale jeszcze poczekaj na samych walczących, moze się myle;)

Napisano

hehe minibitwy to ściema, 4 strony gadania, ankieta itd. dużo szumu 0 projektów :)

działacie jak polscy parlamentarzyści :) moblilizacji życzę ..

Napisano

Dzudzu, a czy spojżałeś na datę pierwszego posta tej ankiety ?? toż to już pajęczynami obrosło :D a bitwa z Sikhamem już była... mniej więcej :)

pozdrawiam [piwo]

Napisano

No wlasnie loozack mniej wiecej:D.moze jakis rewanz :).ale teraz oboje do konca:)

Napisano
  Cytat
Originally posted by Loozack

ta bitwa się jeszcze nawet nie zaczęła, no i raczej nie zacznie :>

jaki lol :), sorki, sugerowałem się twoimi słowami, hmm może to wycięte z jakiegoś głębszego kontekstu? eeech ...

pozdrówka

:o

Napisano
  Cytat
Originally posted by dzudzu

hehe minibitwy to ściema, 4 strony gadania, ankieta itd. dużo szumu 0 projektów :)

działacie jak polscy parlamentarzyści :) moblilizacji życzę ..

ee Ja z Lookasem zakonczylismy nasz bitewke :P..

Napisano

Cześć.

Ja zagłosowałam na: Mercedes CLK DTM

Odnośnie Porsche Carrera GT z 2004 roku, to własnie takie robie od tygodnia...

...i moge powiedzieć wam, że nie znajdziecie jego zdjęć w góry (jedynie wersje prototypową z 2001 roku, bardzo podobna, ale różni się paroma szczegółami).

Oczywiście nie jest to , aż tkai wielki problem. ;-)

Pozdrawiam.