Loozack Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 jakbyś spojrzał wcześniej to byś wiedział, że narazie robimy ankietę, żeby wiedzieć co modelować... i lepiej żeby to nie było Porsche Carrera GT :| a bitwę zaczniemy za jakieś 3-4 dni, trzym się [piwo]
Phantom Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 loozak byłem na premierze 2F2F...i w sumie sam sobie zaprzeczyłeś...nie wiem czy pamiętash scene wyścigu między Yenko Camaro a EVO VII \'02...kiedy zaczeli się popisywać dzwiękiem silnika...:D boowa...V8 mażenie...5l pod maską...American Muscle...:D faktem jest że jednym samochodem z nowej ery chciałbym się przejechać...mianowicie Cadillaciem Sixteen...z tego co pamiętam to on ma pod maską silnik V16 i1000KM :D pozdro...
Loozack Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 ludzie !!!!!! głosujcie !!!! nie będzie bitwy dopuki jest remis, bo nie wiadomo, co mamy modelować, więc proszę o głosy, to przecież nie jest chyba duży wisiłek kliknąć w kółeczko koło wybranego samochodu :) trzymta się [piwo]
Loozack Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 blablabla... musiałem coś napisać, żeby ankieta nie spadła na drugą stronę, a tam już prawie nikt nie zagląda :D głusujcie !! narka [piwo]
TIMOTI Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Loozack jak by sie dalo drugi raz to bym zaglosowal ale tak niejest :) moge zdradzic na co glosowalem a mianowicie : Porshe Carrera GT Ps Niech ktos kto moze odda glos zeby niebyro remisu i bitwa sie rozpoczela :] Sikham & Loozack POWODZENIA
Loozack Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 dzięki Timoti, też bym chciał, żeby nie było remisu, ale jakoś mało osób głosowało (około 45 z 1000 zarejestrowanych na forum :|) więc jest jak jest, ale narazie mamy inną bitwę z Sikhamem, więc ankieta będzie otwarta do momentu gdy skończymy tamtą bitwę... idę spać... dobranoc [ziewa] :)
TIMOTI Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Dajcie nagrode za oddanie glosu :D (odrazu by wszyscy zaglosowali) Tez sie juz zmywam [papapa] PS jaki byscie woleli wozik modelowac z tych dwoch
sikham Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Napisano 2 Sierpień 2003 mi to pasuje że jest remis bo we wtorek ruszam w polske na tydzień i jak bedzie dogrywka to nie bendę Loozacka musiał go nić :P
Monster Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 I juz nie ma remisu :P A tak na serio to bardzo chetnie widzialbym bitwe na polu pól Mercedesowych (bardzo pitole ?) Pozdro [piwo]
Monster Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Loozack, nie chciałem Cie dobijac, ja tylko zaglosowalem... [gafa]
Loozack Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 jak to mawiają... \"shit happens\" ;) Monster, przecież ja nic do ciebie nie mam, może to nawet dobrze, zdobęde trochę doświadczenia :D a tak w ogóle to przecież to się może jeszcze zmienić :) głosujce !!!! [piwo]
KAIN Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 loozack powinieneś walnąćże darmowy browar za to że nie bedą na merca głosować[piwo][spox] pozdor KAIN
Loozack Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 jak na pomysł to to dobry pomysł :D kidding [lol2]
sikham Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 czemu ta nakieta trwa dalej :/ powinna sie wczoraj skończyć
sikham Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 przeszło mi to przez myśl ale biedny Loozack sie załamał:] i zrobimy dogrywkę chyba :)
Loozack Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 może ustalmy jakiś deadline dla tej ankiety, naprzykład do... no właśnie, we wtorek wyjeżdżasz a kiedy wracasz ?? do twojego powrotu mogłaby trwać :)
sikham Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 wzasadzie to powinna sie wczoraj skończyc :) wracam chyba też we wtorek o ile pojade w ten wtorek:| [lol] hmmm kto miał zagłosować pewnie zagłosował reszcze to leci dlatego proponuje zrobić 2 ankiete tylko z tymi 2 albi rzucaj monetą :)
KAIN Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 Chłopaki czy czasem to nie powinno się juz zacząć [co?] .W końcu nie ma remisu;) pozdro KAIN
Loozack Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 remisu nie ma, ale Sikhama też nie, jak wróci to się zacznie :)
sikham Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Napisano 14 Sierpień 2003 jush sie psychicznie nastawiam na to porshe :( głosujcie kto nie zagłosował kazdy głos sie dla nas liczy [piwo]
kozioo Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 hehe. bitwa się skończyłą juz chyba:] Ale jeszcze poczekaj na samych walczących, moze się myle;)
Loozack Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 ta bitwa się jeszcze nawet nie zaczęła, no i raczej nie zacznie :>
dzudzu Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 hehe minibitwy to ściema, 4 strony gadania, ankieta itd. dużo szumu 0 projektów :) działacie jak polscy parlamentarzyści :) moblilizacji życzę ..
Loozack Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 Dzudzu, a czy spojżałeś na datę pierwszego posta tej ankiety ?? toż to już pajęczynami obrosło :D a bitwa z Sikhamem już była... mniej więcej :) pozdrawiam [piwo]
Bzyku Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 No wlasnie loozack mniej wiecej:D.moze jakis rewanz :).ale teraz oboje do konca:)
dzudzu Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 Originally posted by Loozack ta bitwa się jeszcze nawet nie zaczęła, no i raczej nie zacznie :> jaki lol :), sorki, sugerowałem się twoimi słowami, hmm może to wycięte z jakiegoś głębszego kontekstu? eeech ... pozdrówka :o
Pionier Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 Originally posted by dzudzu hehe minibitwy to ściema, 4 strony gadania, ankieta itd. dużo szumu 0 projektów :) działacie jak polscy parlamentarzyści :) moblilizacji życzę .. ee Ja z Lookasem zakonczylismy nasz bitewke :P..
sikham Napisano 6 Marzec 2004 Autor Napisano 6 Marzec 2004 narazie lepiej niezawalać forum kolejnym topicem samochodowym :>
Pussik Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Cześć. Ja zagłosowałam na: Mercedes CLK DTM Odnośnie Porsche Carrera GT z 2004 roku, to własnie takie robie od tygodnia... ...i moge powiedzieć wam, że nie znajdziecie jego zdjęć w góry (jedynie wersje prototypową z 2001 roku, bardzo podobna, ale różni się paroma szczegółami). Oczywiście nie jest to , aż tkai wielki problem. ;-) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi