Chris Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Jak widać zabrałem się za koncept od Ofcy, tyle że troszke go zmieniłem - tzn. wymodelowałem lalę przed pogryzieniem przez psa :P Bleh.. Nie jestem jakimś nekrofilem :/ A tak apropo to jesteście potwory! Musiałem zoptymalizować ten model o prawie połowę początkowej liczby tris... :/ A była taka krąglutka.. (Chlip, chlip)...Gdybyście widzieli te piersi... :( Buuuuuu!!! :( Pozdro :P
darkelf Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 ej synu, to jest tinejdzerka a ty z niej zrobiles takiego wampa, afuj. :P zboczuchu !
Chris Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 Aaa tam... Ale mówie - gdybyś widział te cycuszki przed optymalizacją :O! LOL Pozdro!
ftorek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 super buty - a czy to zalamanie na boku (i na nodze tez) ze smoothgrup jest celowe czy tak zostalo?? wporzo - daj siate i jeszcze mam wrazenie ze ona ma takie zimowe pluszowe rekawice na dloniach... i smiesznie wyglada - jak jakas elfka od snietego mikolaja :D (jeszcze te bufiaste rekawy... :) p[ozdro
Chris Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 a czy to zalamanie na boku (i na nodze tez) ze smoothgrup jest celowe czy tak zostalo?? Tego załamania naprawde nie ma - to poprostu złe oświetlenie i słaby sampling Vraya.. wporzo - daj siate i jeszcze mam wrazenie ze ona ma takie zimowe pluszowe rekawice na dloniach... Musiałem zrobić ręce przy użyciu jak najmniejszej ilości trisów, a żeby wyglądały w miarę opływowo dałem sg na maxa, stąd ten śmieszny wygląd.. Ale myśle, że gdy dojdzie tekstura będzie wporządku wyglądało. i smiesznie wyglada - jak jakas elfka od snietego mikolaja :D (jeszcze te bufiaste rekawy... :) Taki koncept.. Poczekaj na teksturke :) Pozdro!
arcade Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 hej :) na razie wygląda całkiem spoko - podoba mnie się :) powodzenia dalej edit -> darkelf, chłopak ma 16 lat, to wszystko tłumaczy :P W tym wieku to normalne ;) pozdro :)
wizz Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 No no fajna jest :) jak narazie to najlepsza z tych wszystkich panienek z mini bitwy :]
Chris Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 Ziomuś -> Thx! Edita nie czytam :P Wizz -> Zawstydzasz mnie :) Z resztą pewnie jak chłopaki zaczną teksturować to zostanę w tyle... ---------------------------------------------------- Nudziło mi się i... teksturka: Pozdro!
RA Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Skopales ta teksture troche. ;) Ale model fajny.
Chris Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 Skopales ta teksture troche. ;) Więc mi doradź co poprawić mistrzu :) Btw. Wasze milczenie faktycznie dało mi do zrozumienia, że skopałem więc, mówcie co poprawić.. Na pierwszy odstrzał zająłem się twarzą.. Imo już jest lepiej:
ftorek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 hyhy - troche szkoda ze na szybko i jakos tak bez polotu - buty wporzo - reszta jakas nijaka - jakby ja w wykuadzine z kastoramy pozawijal... pozdro
Chris Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 No ok - więc poprawiamy... :P i teksturka... Lepiej? Pozdro!
Raven Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 O wiele lepiej, ale mam wrażenie jakby zamiast głowy miała balon z narysowaną twarzą ;).
Chris Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Taki koncept... :/ Nie chce za bardzo ruszać głowy bo w gruncie rzeczy to postać rysunkowa, więc realizm tu nie gra roli... Edit: A powiedziałem sobie: "pier**le koncept" :D LOL.. A tak poważnie trochę podrysowałem twarz.. Zastanawiam się tylko czemu nie mogłem od początku tego wszystkiego tak zrobic :P Pozdro!
RA Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 No i teraz, to jakos wyglada. Jeszcze mozesz te twarz pomeczyc, jakies cienie, kontrasty, cos co zniszczy wrazenie wspomnianego "balona". :)
Hatred Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 nom teraz troche zaciemnisz w miejscach odpowiednich i bedzie jak RA mowil cio do modelu: najlepsza czesc w nim tio butki nozki i spodnica (naprawde fajne) potem jakos tak juz gorzej, popracowal bym cos nad jej okiem/a mozze sprobowal cos z twarza zrobic (moze splaszczyc letko w pionie?) niewiem bo troszku baloniasto wyglada jej glowa.... moze zwiekszyc powierzchnie wloskow? :) jeszcze masz duzo czasu :)
Chris Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 No troche pocieniowałem jeszcze i dorobiłem parę szczegółów tu i ówdzie.. Pozdro!
ftorek Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 noo - idziesz w dobra strone - co updat to lepciej :D jeszcze troche sie z tym pogrzebiesz i bedzie lux pozdroawiam
sartr Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 zmien jej makijaz na bardziej wampowaty - te niebieskie włoski tez mi nielezą:/ i zwęźjej nos bo ma jak u boksera:)
darkelf Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 ej, nie za dlugie te roncki? tak wogle to tylko morda jest cos z ora.
Gość Marioza Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 i od razu lepiej wyglada, teraz mi się podoba : )
Chris Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 Poprawiłem twarz i skróciłem lekko "roncki" :) Myśle, że to już jedna z ostatnich wersji (jak nie ostatnia)... Pozdro!
_michal Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 podoba się, texturka bardzo fajna, ale cały czas mi nie leży buźka, zwłaszcza miejsce gdzie kończy się dolna szczęka i przechodzi do ucha, jakoś za szeroko tam jest, stąd wrażenie 'balonu'. Ale ogląda się postać bardzo przyjemnie, texturka ciuszków świetna.
Chris Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 3mam się konceptu :) ...Różowe... xD Poprawiłem jak się da tego "balona", no i zrobiłem beta rigg :) Pozdro!
ftorek Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 uooo - superek - teraz to juz bajka - tak zalotnie i w ogole...
sartr Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Wszystko w dół bardzo spoko ale buźka dalej nielezy. P przejscie z podbródka w ucho - masakra nie wiem czy napewno ale wydaje mi sie pozatym ze Ci zrenica poza oczodół wyszła i troche mnie to razi:)
Rekomendowane odpowiedzi