Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak widać zabrałem się za koncept od Ofcy, tyle że troszke go zmieniłem - tzn. wymodelowałem lalę przed pogryzieniem przez psa :P Bleh.. Nie jestem jakimś nekrofilem :/

A tak apropo to jesteście potwory! Musiałem zoptymalizować ten model o prawie połowę początkowej liczby tris... :/ A była taka krąglutka.. (Chlip, chlip)...Gdybyście widzieli te piersi... :(

Buuuuuu!!! :(

lady.jpg

Pozdro :P

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ej synu, to jest tinejdzerka a ty z niej zrobiles takiego wampa, afuj. :P zboczuchu !

Napisano
  • Autor

Aaa tam... Ale mówie - gdybyś widział te cycuszki przed optymalizacją :O! LOL

Pozdro!

Napisano

super buty - a czy to zalamanie na boku (i na nodze tez) ze smoothgrup jest celowe czy tak zostalo??

wporzo - daj siate i jeszcze mam wrazenie ze ona ma takie zimowe pluszowe rekawice na dloniach... i smiesznie wyglada - jak jakas elfka od snietego mikolaja :D (jeszcze te bufiaste rekawy... :)

p[ozdro

Napisano
  • Autor

a czy to zalamanie na boku (i na nodze tez) ze smoothgrup jest celowe czy tak zostalo??

Tego załamania naprawde nie ma - to poprostu złe oświetlenie i słaby sampling Vraya..

wporzo - daj siate

ladywire.jpg

i jeszcze mam wrazenie ze ona ma takie zimowe pluszowe rekawice na dloniach...

Musiałem zrobić ręce przy użyciu jak najmniejszej ilości trisów, a żeby wyglądały w miarę opływowo dałem sg na maxa, stąd ten śmieszny wygląd.. Ale myśle, że gdy dojdzie tekstura będzie wporządku wyglądało.

i smiesznie wyglada - jak jakas elfka od snietego mikolaja :D (jeszcze te bufiaste rekawy... :)

Taki koncept.. Poczekaj na teksturke :)

Pozdro!

Napisano

hej :)

na razie wygląda całkiem spoko - podoba mnie się :) powodzenia dalej

edit -> darkelf, chłopak ma 16 lat, to wszystko tłumaczy :P

W tym wieku to normalne ;)

pozdro :)

Napisano

No no fajna jest :) jak narazie to najlepsza z tych wszystkich panienek z mini bitwy :]

Napisano
  • Autor

Ziomuś -> Thx! Edita nie czytam :P

Wizz -> Zawstydzasz mnie :) Z resztą pewnie jak chłopaki zaczną teksturować to zostanę w tyle...

----------------------------------------------------

Nudziło mi się i...

ladypunk.jpg

teksturka:

ladytex.jpg

Pozdro!

Napisano

Skopales ta teksture troche. ;)

Ale model fajny.

Napisano
  • Autor

Skopales ta teksture troche. ;)

Więc mi doradź co poprawić mistrzu :)

Btw. Wasze milczenie faktycznie dało mi do zrozumienia, że skopałem więc, mówcie co poprawić.. Na pierwszy odstrzał zająłem się twarzą.. Imo już jest lepiej:

ladypunk02.jpg

Napisano

hyhy - troche szkoda ze na szybko i jakos tak bez polotu - buty wporzo - reszta jakas nijaka - jakby ja w wykuadzine z kastoramy pozawijal...

pozdro

Napisano
  • Autor

No ok - więc poprawiamy... :P

ladypunk03.jpg

i teksturka...

punkgirl2.jpg

Lepiej?

Pozdro!

Napisano

O wiele lepiej, ale mam wrażenie jakby zamiast głowy miała balon z narysowaną twarzą ;).

Napisano
  • Autor

Taki koncept... :/ Nie chce za bardzo ruszać głowy bo w gruncie rzeczy to postać rysunkowa, więc realizm tu nie gra roli...

Edit:

A powiedziałem sobie: "pier**le koncept" :D LOL.. A tak poważnie trochę podrysowałem twarz.. Zastanawiam się tylko czemu nie mogłem od początku tego wszystkiego tak zrobic :P

ladypunk04.jpg

textl.jpg

Pozdro!

Napisano

No i teraz, to jakos wyglada. Jeszcze mozesz te twarz pomeczyc, jakies cienie, kontrasty, cos co zniszczy wrazenie wspomnianego "balona". :)

Napisano

nom teraz troche zaciemnisz w miejscach odpowiednich i bedzie jak RA mowil

cio do modelu: najlepsza czesc w nim tio butki nozki i spodnica (naprawde fajne) potem jakos tak juz gorzej, popracowal bym cos nad jej okiem/a mozze sprobowal cos z twarza zrobic (moze splaszczyc letko w pionie?) niewiem bo troszku baloniasto wyglada jej glowa.... moze zwiekszyc powierzchnie wloskow? :) jeszcze masz duzo czasu :)

Napisano
  • Autor

No troche pocieniowałem jeszcze i dorobiłem parę szczegółów tu i ówdzie..

ladypunk05.jpg

ladypunk05tex.jpg

Pozdro!

Napisano

noo - idziesz w dobra strone - co updat to lepciej :D

jeszcze troche sie z tym pogrzebiesz i bedzie lux

pozdroawiam

Napisano

zmien jej makijaz na bardziej wampowaty - te niebieskie włoski tez mi nielezą:/

i zwęźjej nos bo ma jak u boksera:)

Napisano

i od razu lepiej wyglada, teraz mi się podoba : )

Napisano
  • Autor

Poprawiłem twarz i skróciłem lekko "roncki" :) Myśle, że to już jedna z ostatnich wersji (jak nie ostatnia)...

ladypunk06.jpg

ladypunk06tex.jpg

Pozdro!

Napisano

podoba się, texturka bardzo fajna, ale cały czas mi nie leży buźka, zwłaszcza miejsce gdzie kończy się dolna szczęka i przechodzi do ucha, jakoś za szeroko tam jest, stąd wrażenie 'balonu'.

Ale ogląda się postać bardzo przyjemnie, texturka ciuszków świetna.

Napisano
  • Autor

3mam się konceptu :) ...Różowe... xD

Poprawiłem jak się da tego "balona", no i zrobiłem beta rigg :)

punkrigg.jpg

Pozdro!

Napisano

Wszystko w dół bardzo spoko ale buźka dalej nielezy. P

przejscie z podbródka w ucho - masakra

nie wiem czy napewno ale wydaje mi sie pozatym ze Ci zrenica poza oczodół wyszła i troche mnie to razi:)