illy Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 to bylo prawie rok temu, czego wy odemnie wymagacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Hoo! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 umyj stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Pozostalosci z 'opalenizny' z tamtego roku -- widac linie, gdzie sie skarpetki konczyly ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 nie ja mysle poprostu ze caly rok by ci sie tak opalenizna nie utrzymala lepiej je umyj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Kuciel, ale jak bedziesz jechac do trojmiasta to wez apara ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Illy no ba! :D a teraz pare moich fotek Gra w Billardzik ma sie ten zrodzony talent i zeby nie bylo kij tez moj ;) inny dzien codzienna porcja jadła na wakacjach zgadnijcie kto w oku no i jak jestem taki mysliciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 O, widać, jaki porządny facet: zawsze z gumką pod ręką... :) Co masz na niej wydziergane? Nie mów, ze zdradzileś czarną gumkę na rzecz zielonej! A co do debilsquadu, to ja też się podczepię, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 oto co mam na gumce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 omg........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 to ma glebsze przeslanie, poprostu nikt nie jest dla mnie panem tylko Bóg i nikt mi nigdy nie mowi co mam robic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 to ma glebsze przeslanie, poprostu nikt nie jest dla mnie panem tylko Bóg i nikt mi nigdy nie mowi co mam robic :] a mama nigdy ci nie mowila "wyzuc smieci synku?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 nie mowie ze tak bylo od zawsze tylko jest tak od jakiegos juz dluzszego czasu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 a mama nigdy ci nie mowila "wyzuc smieci synku?" imo to prosba, nawet jezeli nie to mama to nie jakis obcy czlowiek :D Btw. wole zeby mi mama mowila : "synku zejdz do piwnicy bo buraczki" albo "synku wynies smieci" niz "no to popraw jeszcze te dlon" albo " no to nie nie poprawiaj dloni daj wczesniejsza i popraw twarz" albo "ok to nie poprawiaj juz nic zrob model od poczatku" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 KLICEK -> to Twoja mama przychodzi i mówi Ci co masz poprawić w modelu ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 mowa :) mowi mi 20 przysiadow bo uszy za plaskie ;) pozniej nie robie sie juz takiego bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Dobra wiec i ja sie ukaze ale na poczatek idzie moj brataniec ktory napedza mnie do zycia i dla ktorego jest poswiecic wszystko oto Emmauel Edgar Wiech Teraz sam profesor sztukmistrz jedyny w swoim fachu, czlowiek orkiestra, gdyby nie on napewno swiat byl by piekniejszy. A o to poniże fotka miasta Manchester zdrobiona poznym wieczorem kiedy niestety odjechaly mi wszystkie pociagi do mojego miasteczka i musialem jakos przezyc sam do 8 rano :/ Nastepna fotka i odrazu mowie JA NIE PIJE :] No i bez stresowe zdjęcie, mialem zagrać w filmie Frankenstain ale w ostatecznosci role zwinal mi Robert De NIro :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 khem... khem... zapisy do debilsquadu jeszcze otwarte? :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 AG na wakacjavh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Tweety - teczowki sobie podkoloruj na czerwono to zostaniesz przyjety ;] Kuciel - moze sie utrzymac, uwierz - poza tym promieniuje na mnie przez znaczna czesc doby tv + monitor ;] btw. Starogardzka pijesz?! Czys Ty oszalal?! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Starogardzka pijesz?! Czys Ty oszalal?! xD no co ty to tylko butelka w srodku byl rozrobiony spirytus od dziewczyny szwagra :D no dobra to jeszcze troche zapodam sampan na plazy przy stole ze szwagrem z moja bejbe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 no co ty to tylko butelka w srodku byl rozrobiony spirytus od dziewczyny szwagra :D Zwracam honor w takim razie ;] Ding, ding z dzisiaj. Hoo! Prosze zwrocic uwage na stylowy i rowno przyciety dres ;]. Sry za rozmiar, nie chcialo mi sie zmniejszac, a tym bardziej popatrzec w obiektyw - trzeba bylo flage zdobyc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 o! szwagier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 nosz patrz pan jak im tam fajnie. co nie wejde do "Z drugiej strony..." to knysha pif pafy sobie urządza... :] czekaj czekaj. wpadnie ekipa z wro i zrobi z wami porzadek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Kuciel, pozdrów ode mnie swoją bejbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 shogun, kome jest bajka u nas, macie pozdro od wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Kuciel, wpadasz do Gda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 ten weekend ? czy tak jak zlot ? bo staram sie wlasnie jakos ze znajomymi zorganizowac nad morze i zobaczym co z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 jak zlot ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Shogun sama siebie pozdrowie bo Kuciel pewnie zapomni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 witam dopiero teraz dotarłem tak nisko na forum, zazwyczaj zatrzymuę się na work in progres ok mam, załączam zdjątko, bo w regulaminie nic nie pisze że wywala się za face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 hehe - wszyscy pokazują się ze swoimi pannami, a Kruger to nawet z żoną :P no a ja sie pokażę z miłością mojego życia - browcem :D :D :D Na plaży w Rowach, totalnie zjarany (wtedy była naprawdę niezła pogoda nad bałtykiem) nawet już nie chciałem się rozbierać żeby nie zjarać się bardziej :P Zwróćcie uwagę na inteligentny wyraz twarzy :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloda1636 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 hhihhihi::):)), "ale okropnie wyglądacie.".;p;p :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 w tej pozycji to nawet podobny jesteś do avatara :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 hehe. ziomuś ty tak specjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 ziomus a czyja to stopa na samym dole ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 buehehehe dobree titi :D To nie było specjalnie. Teraz tylko pytanie czy to avatar jest wybierany aby pasował do usera czy to user upodabnia się do avataru :] Jeżeli przyjąć to drugie założenie to Master musi być jak kameleon ;) Nie wiem teraz czyja to mogła być stopa :D widać że ktoś chciał się koniecznie załapać na fotkę ze mną XD pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Kruger, obrazka nie widać... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloda1636 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 ja bym z chęcią pokazała swoje zdjęcie, ale niew iem czy byście chcieli ;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloda1636 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 je zobaczyć:P:P(żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Edytuj posty grrrr ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Knysia nie warcz na panią bo się spocisz :D Shogun: ten typ tak ma :] mloda: zarzuć swoim zdjęciem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 hhihhihi::):)), "ale okropnie wyglądacie.".;p;p :). teraz to pokaz swoje, obaczę czy mam się przejmować tym co napisałaś czy nie :p Pewnie nie, po ksywce wnosze że i tak za młoda jestś :p no ale poka poka :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Rocznik 1636? To chyba drugiej świerzości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 22 chciales rzec, mlody padawanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 ee noo tak jutro wybywam na urlop :):) 2 tygodnie bez netu i telefonu :D yeaa nikt mnie nie bedzie molestowal :D[aa i lysys jestem :(] a tu rowr w wersji larwalnej :D p.s. bez sensu "You have included 8 images in your message. You are limited to using 7 images so please go back and correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the vB code tag and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator." to emotkow nie mozna stawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 za duzo mordek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Shogun 3d widać obrazek bo ziomuś zobaczył i odpisał, czyli link działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 kruger mi dziala :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ludzie zastanawia mnie jedna rzecz, ja mam 28lat czy jest ktoś starszy :), czy tylko ja tu jestem OldBoy. Bo jak ziomuś napisał że "kruger pokazał się z żoną" to mam doła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi