Kris_R Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 W oparciu Biblię... \"A dziesięć rogów, które widziałeś, i zwierzę, ci znienawidzą wszetecznicę i spustoszą ją, i ogołocą, i ciało jej jeść będą, i spalą ją w ogniu.\" \"A na czole jej wypisane było imię o tajemniczym znaczeniu: Wielki Babilon, matka wszetesznic i obrzydliwości ziemi\" Wizja św. Jana ukazuje kobietę, nierządnicę, przybraną w purpurę, złoto, perły, siedzącą na zwierzęciu o siedmiu głowach i dziesięciu rogach. Kobieta trzyma kielich pełen nieczystości jej nierządu. Dołączam pierwszy szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Awsome!!...as allways:)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 i z czym ja do ludzi...:D:D jehehe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 yep, jest git, fajnie sie zapowiada, szkic swietny, poza moze tym dymem z kielicha, a tak poza tym to na moje to juz praktycznie skonczona praca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 No bigleb! Teraz to przesadziłeś :D do końca pracy to chyba jeszcze trochę, zważywszy, że jeszcze dobrze nie zacząłem.... :) ale dzięki za komentarze ludziska.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 za pomysl masz u mnie 9/10 !! narazie za wykonanie... 8/10......czyli podsumowujac.....narazie twoja pracka mi sie najbardziej podoba....ale nie popadaj w samozachwyt....bo inni uczestnicy Bitwy tez jeszcze napewno pokaza sporo!! POZDRO :]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Jescze dobrze nie zacząłeś??!! Jeśli ten szkic to tylko szkic to boję się, że niedoczekam się końcowego efektu :). Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 pikna robota, bardzo pikna. Boris Valleyo to neptek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Bardzo ładnie to wygląda. Szczególnie podoba mi się dobór kolorystyki - its cool!! Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 dorzucam szkic głowy potwora... trochę pomaziałem i takie coś mi wyszło... chciałem, żeby miało trochę ze smoka a trochę z węża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 No barzdo sympatyczna główka - jak bardziej ją dopreacujesz będzie git!! Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 hmm moze zaostrz troche krawedzie zebow......zreszta...nie wiem..... narazie sympartyczny ten potworek...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Sie Borysem wspomagasz, nie skapowalem od razu:>, no trudno, ale za to finalnie bedzie lepiej niz w oryginale, co?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 wow no to mam nazieje ze bedzie wiecej takich prac, az milo popatrzeć swietna robota,rewelacyjny poyl, wykonanie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 Hmmm.... Borysem się nie wspomagam... jeśli mam być szczery to bardziej mnie inspiruje Mullins i trochę z niego czerpię.. ale jeśli kajarzy się z Borysem, to spoko :) czemu nie [mruga] Niebawem kolejny update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 Jeszcze kilka kresek... Z grubsza określiłem formy... Nadszedł czas na prawdziwą zabawę! :)) Niektóre partie wykończę, inne puszczę zupełnie luźno no i trochę fakturki tu i tam of kors :)) http://republika.pl/kris_r/apokalipsa02.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 no no.... spox..........podoba mi sie....ale czekam na dalsze \"rendery\" ...........[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 Kawałek kobity.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 mi sie podoba, nie tyko kobieta :D, ale cala pracka a przede wszystkim pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 mały update... kilka rzeczy poprawiłem... wciąż do przodu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 ostatnia wersja bez żadnych zastrzeżeń, wszystko łądnie sie rozwija. Ciekawa kompozycja, fajny pomysł, ładne kolory. czekam na efekt końcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Pieknie malujesz I tak jak wiekszosc : POMYSL ! Czekam na wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 [wow]Nie moge sie doczekac finalnego obrazka bo naprawde pieknie jest:).Kolorystyka mi sie podoba w szczegolnosci tak cieplo i milo:) i kompozycja tez swietnie przemyslana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 wow wow wow wow wow wow wow wow ta panienka jest bardzo ladnaa bardzo ladna :DDDD a cala praca ma klimat ma rozmach jest wspaniała kurcze jestes osoba ktora zalicza sie do pierwszej piatki na 3 jak narazie miejscu :LD ale mowie Ci skonczysz robote podlecisz na 1 i wygrasz bitwe odrazu moge Ci to zapewnic :D chyba ze phantom albo tiger albo mime zrobia cos co cie zniszczy :DDDD pozyjemy zobaczymy pozdrowienia i dalszego powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 mysle mniej wiecej to samo co wszyscy....czyli mila ciepla....i ładna ta pracka........czekamy na updaty.......:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulsia Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Podoba mi się zamysł pracy... naprawdę dobrze się zapowiada, świetna kompozycja to przede wszystkim... Troszkę rażą mnie jednak kolory, najbardziej ta \"purpura\" -to z zasady ciemna czerwień z domieszka fioletu.. Nierządnica powinna być obsypana kosztownościami, mnogość biżuterii powinna aż przytłaczać, tak przynajmniej stereotypowo kojarzy się zepsucie... widze u niej naszyjnik z wielkim kamieniem miedzy piersiami i koniecznie bransoletkę na jej lewym przedramieniu podobnie na nadgarstkach... i ten dym- troszke karykaturalny. Całość spójna i naprawdę robi wrażenie... tylko czekać co będzie dalej... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 mimo ze mozna ja jeszcze dopieścić to jak reprezentuje wysoki poziom. praca przechodzi do etapu oceny przez jury. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anderton Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Bardzo mi się ta praca podoba[spox] ALE SEKSOWNA LALA[rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2003 [lol2] ale jatka! Pojechałem nad morze... wypocząć. Doskonale zdawałem sobie sprawę, że bitwę tym samym odpuszczam i przejdzie mi koło nosa... wracam i okazuje się, że mój szkic ląduje na 5-tym miejscu! HAHAHA! Przeież do ukończenia tego badziestwa jeszcze kawał drogi, ale skoro tak się stało... :D no nieźle.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 to cie wcale nie zwalnia z ukonczenia tego. liczymy na pełną wersję, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi