Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

W oparciu Biblię...

\"A dziesięć rogów, które widziałeś, i zwierzę, ci znienawidzą wszetecznicę i spustoszą ją, i ogołocą, i ciało jej jeść będą, i spalą ją w ogniu.\"

\"A na czole jej wypisane było imię o tajemniczym znaczeniu: Wielki Babilon, matka wszetesznic i obrzydliwości ziemi\"

Wizja św. Jana ukazuje kobietę, nierządnicę, przybraną w purpurę, złoto, perły, siedzącą na zwierzęciu o siedmiu głowach i dziesięciu rogach. Kobieta trzyma kielich pełen nieczystości jej nierządu.

Dołączam pierwszy szkic

apokalipsa01.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 5,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

yep, jest git, fajnie sie zapowiada, szkic swietny, poza moze tym dymem z kielicha, a tak poza tym to na moje to juz praktycznie skonczona praca:)

Napisano
  • Autor

No bigleb! Teraz to przesadziłeś :D do końca pracy to chyba jeszcze trochę, zważywszy, że jeszcze dobrze nie zacząłem.... :) ale dzięki za komentarze ludziska....

Napisano

za pomysl masz u mnie 9/10 !! narazie za wykonanie... 8/10......czyli podsumowujac.....narazie twoja pracka mi sie najbardziej podoba....ale nie popadaj w samozachwyt....bo inni uczestnicy Bitwy tez jeszcze napewno pokaza sporo!!

POZDRO :]:]

Napisano

Jescze dobrze nie zacząłeś??!! Jeśli ten szkic to tylko szkic to boję się, że niedoczekam się końcowego efektu :).

Powodzenia!!

Napisano
  • Autor

dorzucam szkic głowy potwora... trochę pomaziałem i takie coś mi wyszło... chciałem, żeby miało trochę ze smoka a trochę z węża...

apokalipsa_stwor.jpg

Napisano

hmm moze zaostrz troche krawedzie zebow......zreszta...nie wiem..... narazie sympartyczny ten potworek...:P

Napisano

wow no to mam nazieje ze bedzie wiecej takich prac, az milo popatrzeć swietna robota,rewelacyjny poyl, wykonanie podobnie.

Napisano
  • Autor

Hmmm.... Borysem się nie wspomagam... jeśli mam być szczery to bardziej mnie inspiruje Mullins i trochę z niego czerpię.. ale jeśli kajarzy się z Borysem, to spoko :) czemu nie [mruga]

Niebawem kolejny update...

Napisano

no no.... spox..........podoba mi sie....ale czekam na dalsze \"rendery\" ...........[piwo]

Napisano
  • Autor

mały update... kilka rzeczy poprawiłem...

wciąż do przodu! :D

apokalipsa04.jpg

Napisano

ostatnia wersja bez żadnych zastrzeżeń, wszystko łądnie sie rozwija. Ciekawa kompozycja, fajny pomysł, ładne kolory. czekam na efekt końcowy.

Napisano

[wow]Nie moge sie doczekac finalnego obrazka bo naprawde pieknie jest:).Kolorystyka mi sie podoba w szczegolnosci tak cieplo i milo:) i kompozycja tez swietnie przemyslana.

Napisano

wow wow wow wow wow wow wow wow

ta panienka jest bardzo ladnaa bardzo ladna :DDDD a cala praca ma klimat ma rozmach jest wspaniała kurcze jestes osoba ktora zalicza sie do pierwszej piatki na 3 jak narazie miejscu :LD ale mowie Ci skonczysz robote podlecisz na 1 i wygrasz bitwe odrazu moge Ci to zapewnic :D chyba ze phantom albo tiger albo mime zrobia cos co cie zniszczy :DDDD pozyjemy zobaczymy pozdrowienia i dalszego powodzenia :D

Napisano

mysle mniej wiecej to samo co wszyscy....czyli mila ciepla....i ładna ta pracka........czekamy na updaty.......:]

Napisano

Podoba mi się zamysł pracy... naprawdę dobrze się zapowiada, świetna kompozycja to przede wszystkim... Troszkę rażą mnie jednak kolory, najbardziej ta \"purpura\" -to z zasady ciemna czerwień z domieszka fioletu..

Nierządnica powinna być obsypana kosztownościami, mnogość biżuterii powinna aż przytłaczać, tak przynajmniej stereotypowo kojarzy się zepsucie... widze u niej naszyjnik z wielkim kamieniem miedzy piersiami i koniecznie bransoletkę na jej lewym przedramieniu podobnie na nadgarstkach... i ten dym- troszke karykaturalny. Całość spójna i naprawdę robi wrażenie... tylko czekać co będzie dalej...

Pozdrawiam...

Napisano

mimo ze mozna ja jeszcze dopieścić to jak reprezentuje wysoki poziom. praca przechodzi do etapu oceny przez jury. gratulacje.

Napisano
  • Autor

[lol2] ale jatka!

Pojechałem nad morze... wypocząć. Doskonale zdawałem sobie sprawę, że bitwę tym samym odpuszczam i przejdzie mi koło nosa...

wracam i okazuje się, że mój szkic ląduje na 5-tym miejscu! HAHAHA! Przeież do ukończenia tego badziestwa jeszcze kawał drogi, ale skoro tak się stało... :D no nieźle.... :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.