Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 315
  • Wyświetleń 25k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dobra , pytanie bo dzwonie czy terminy wolne i zakładam sondę : Czy długi weekend odpowiada? (jeśli tak to w sondzie do przegłosowania będą terminy 29 kwietnia(sobota)1,2,3 maja i 6 maja (sobota). Można też brać po jednym znajomym co nas więcej strelać się będzie :)

I po krótce lista ludzi którzy się zastanawiali:

chveti - 100%

Agmakonts - 100%

RA - 100%

michal_sojka

Knysha

Generał Tatarin - "jeśli chodzi o to czy bendę - to bendęna 75%,

20% ze nie załatwie kasy 5% jakiś inny losowy wypadek"

nielot007

Vorek

Shalivan

Scud

Lis - 100%

tweety

David14

rowr

kliment_worołyszow

Barcisz - 100%

Jaras

[+]

ludzie z forum co tu nie postowali.

slim - 95%* *losowy wypadek

pitekkkk

Sojer

Czy dalej aktualne?

Pozdrawiam.

Napisano

Długi weekend jak najbardziej odpowiada.

Za Barcisza mogę napisać, że też mu odpowiada. :P

Napisano

okazuje się, że mój udział to jeszcze nic pewnego.

dam znać w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiam

[++]

wpadła mi taka mysl:

a nie lepiej zrobić zlot ogólnopolski? przecież jest w Łodzi Reanimacja. kupa ludzi i tak chce się spotkać (Gliwice, Warszawa, Wrocław) w swoich miastach. połaczmy to i spotkajmy się w Łodzi! będzie to pierwszy zlot, na którem oprócz picia piwska i gadania o GI zrobimy coś pożytecznego :]

Napisano

chveti mnie prosił o potwierdzenie. tak więc Potwierdzam!

W sumie każdy termin mi spasuje. :-)

Napisano
  • Autor

tweety - ja do łodzi się chwilowo wybrać nie mogę ;]

a też postrzelać bym chciał ;)

Lis - świetnie :)

Napisano

Ja sie jeszcze namyslam, nic nie obiecuje :)

Fajnie by bylo jakby jakas ekipa sie zebrala z Krakowa zeby pojechac wspolnie.

Napisano

Ja narazie nic nie moge potwierdzic. Matura 4,5,11,17,23 maja ;]. Po 30 maja bede na 20000% :DDDD

Napisano

Przyjadę, niekoniecznie z powodu paintballa ale przyjade tylko musze ze dwa tygodnie wczesniej na 100% znać termin.

Będę miał z wrocka 4 wolne siedziska w sierce, kto wygra aukcje na allegro może jechać ze mną. (poor - joke)

Spoko, kto się chce zabrać pisać, kto pierwsiejszy ten lepsiejszy

Napisano

hmm... gliwice :D,, jak tam będziemy to wam chłopaki pokaże kilka fajnych knajpeczek :D:D:D

Napisano

ja tradycyjnie nie będę wiedział do końca bo albo praca albo dziecko- ciągle qrwa coś ! - wolałbym w nocy jak już :P .... poza tym jestem pacyfistą i nie lubię strzelać do ludzi ;)

Napisano
  • Autor

"jestem pacyfistą i nie lubię strzelać do ludzi ;)"

To nie wymówka :D liczymy na Ciebie...1 , 2 , 3 maja wolne ustawowo?

Napisano

chveti, przyjacielu - pracuję w prywatnej firmie która ma w dupie wolne ustawowo dni - nawet w wigilię albo sylwestra się zdarza popracować :) stary, zdazyło się nawet że musiałem zrezygnować z części urlopu a Ty mi tu mówisz o wolnych ustawowo dniach :)

Napisano
Jarku weź laptopa i dzieciaka do nas:D

Bedzie fajnie:D

Lepiej nie - zdeprawuja bobasa i ukradna laptopa xDDDD ;] *joke*

Sprobuje panowie - bardziej pasowalby mi 29-30 kwietnia, cobym mogl sie poduczyc na maturke (ale polski i angielski pisemny to phi - banal dla mnie ;> ^^")

Napisano
Ja narazie nic nie moge potwierdzic. Matura 4,5,11,17,23 maja ;]. Po 30 maja bede na 20000% :DDDD

nie chcesz sie odstresować wcześniej :P ?

Napisano
nie chcesz sie odstresować wcześniej :P ?

Stres bede mial tylko 11 maja - maturka pisemna z matmy :/

Napisano

ja mialem stres tylko na ustej na pisemnej luzzzzzzzzz a na matmie to polewa byla :D hehe

z mojej strony na dzien dzisiejszy pasuje mi dlugi weekend i 29 30 kwiecien tez moze byc :) ale tez zalezy czy bedzie jechal ktos z wrocka bo samemu to troche tak glupio :)

Napisano

Mi pasuje kazdy dzien :] Robimy potem jakies piwko czy cos? Bo jak tak to szofera sobie musze znalezc :D

Napisano

nie wiem chyba pociagiem bo ja sam. nie bede jechal ale jak ktos wezmie fure to moge sie przykolegowac :D

Napisano
  • Autor

Patrz nielot :)

"Przyjadę, niekoniecznie z powodu paintballa ale przyjade tylko musze ze dwa tygodnie wczesniej na 100% znać termin.

Będę miał z wrocka 4 wolne siedziska w sierce, kto wygra aukcje na allegro może jechać ze mną. (poor - joke)

Spoko, kto się chce zabrać pisać, kto pierwsiejszy ten lepsiejszy"

Scud - wg uznania ;)

[+]

JUTRO BĘDZIE SONDA.

Napisano

nielot: nosz kur... (tutaj się zaplułem). ja Barcisz i probably Vorek jedziemy. nie wiem jak rowr, ale szykuje się ekipa więc nie widzę przeszkód dla których miałbyś nie jechać :]

Napisano
Stres bede mial tylko 11 maja - maturka pisemna z matmy :/

Mata rulezz :D będe trzymać za ciebie kciuki jak ty będziesz trzymac za mnie w tym samym czasie :P

Napisano
Mata rulezz :D będe trzymać za ciebie kciuki jak ty będziesz trzymac za mnie w tym samym czasie :P

No baaa ;]. Ok nie robimy juz OT - ja sprobuje przyjechac - podajcie tylko dokladna date, a cos powalczymy :>

Napisano

tweety--> :) no to mnie cieszy :D wkoncu trzeba pokazac ktore miasto rzadzi ;) mi by najlepiej pasowal(na dzien dzisiejszy) dluuuugi weekend

chveti-->hehe ja czytac nie umie ledwo pisze a ty takie dluuugie posty kazesz mi czytac :D

mi sie widzi ze pociagiem lepiej bo wygodniej ale autem tez lepiej bo mozna wszedzie dojechac nie trzeba autobusami nigdzie dojezdrzac

pozdro

Napisano

Jak się zbierze ładna ekipa z Wrocka, to może być wesoło po drodze w pociągu :)

no i dopiszcie mnie na listę :P

Napisano

Najwczesniej moge byc 29 kwietnia - 28 mam zakonczenie i wreczenie dyplomow :D

Napisano

Chętnie bym przyjechał aby postrzelać do tych którzy robią jepsze 3D ode mnie ( czyli ...nie będę skromny - prawie do wszystkich...) ale moja żona będzie rodzić :) i wolę być przy niej.....ale może następnym razem .....Dzięki za zaproszenie , pozdrawiam .

Napisano
  • Autor

termin

29 kwietnia 2006

mecz - godzina 13:30

Pozdrawiamy i czekamy na Was! :)

Napisano

prepear to war :P zabije za te piękne rendery których ja nie umiem stwoprzyć okz a jaki plan gry >? jakaś sonda moze ? bo z tych trybów trza wybrać coś :D

Napisano

No wlasnie musze popytac, a samochodu mi matka nie da, bo jej bedzie potrzebny na dojazd do pracy...

Napisano
  • Autor

Panowie , mam prośbę ...każdy kto się wybiera niech mi wyślę Prywatną Wiadomość z informacją czy jedzie ...ponieważ nie chciałbym aby się okazało że za mało sprzętu przywieziono na miejsce...żeby się do 20 kwietnia wyrobić z tymi PM'ami.

Pozdrawiam.

Napisano

ostrzelisz nam dupska kiedy indziej! cieszymy się, że wogóle żyjesz :)

Pozdrowionka i trzymaj się!

Napisano
  • Autor

PANOWIE

NAPRAWDĘ POTRZEBUJE TE PRYWATNE WIADOMOŚCI , KTO JEDZIE NIECH WYŚLE LUB POWIE NA GADU-GADU BO MOŻE ZABRAKNĄĆ SPRZĘTU DLA KOGOŚ.MUSZĘ ZAREZERWOWAĆ ODPOWIEDNIĄ ILOŚĆ.

Napisano

witam

sprawa taka dojazdowa :) jakas mapka ? gdzie z autostrady zjechac zeby tam dojechac? itd jakis adres tego poligonu ... itp :) jak najweicej info jezeli chodzi o dojazd prosze :)

nei wiem czy jade autem ale pytam na zapas , zeby sie nie obudzic gdzies za lublinem;)

pozdro

[+] prosze tez kogos z organizatorow o jego nr na koma :) jak sie zgubie to bede dreczyl ;)