AGmakonts Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 no jasne ze jest:) myslisz ze mi by sie chciało przesiadac jak tak czesto bywam tam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 no to my (wrocławiaki) postaramy się jakoś dotrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 sie lepiej starajcie;] bo ja ostatnio odstawiłem ziółka i ejstem nerwowy:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Dobra , pytanie bo dzwonie czy terminy wolne i zakładam sondę : Czy długi weekend odpowiada? (jeśli tak to w sondzie do przegłosowania będą terminy 29 kwietnia(sobota)1,2,3 maja i 6 maja (sobota). Można też brać po jednym znajomym co nas więcej strelać się będzie :) I po krótce lista ludzi którzy się zastanawiali: chveti - 100% Agmakonts - 100% RA - 100% michal_sojka Knysha Generał Tatarin - "jeśli chodzi o to czy bendę - to bendęna 75%, 20% ze nie załatwie kasy 5% jakiś inny losowy wypadek" nielot007 Vorek Shalivan Scud Lis - 100% tweety David14 rowr kliment_worołyszow Barcisz - 100% Jaras [+] ludzie z forum co tu nie postowali. slim - 95%* *losowy wypadek pitekkkk Sojer Czy dalej aktualne? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Długi weekend jak najbardziej odpowiada. Za Barcisza mogę napisać, że też mu odpowiada. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 okazuje się, że mój udział to jeszcze nic pewnego. dam znać w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam [++] wpadła mi taka mysl: a nie lepiej zrobić zlot ogólnopolski? przecież jest w Łodzi Reanimacja. kupa ludzi i tak chce się spotkać (Gliwice, Warszawa, Wrocław) w swoich miastach. połaczmy to i spotkajmy się w Łodzi! będzie to pierwszy zlot, na którem oprócz picia piwska i gadania o GI zrobimy coś pożytecznego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 chveti mnie prosił o potwierdzenie. tak więc Potwierdzam! W sumie każdy termin mi spasuje. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 tweety - ja do łodzi się chwilowo wybrać nie mogę ;] a też postrzelać bym chciał ;) Lis - świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Ja sie jeszcze namyslam, nic nie obiecuje :) Fajnie by bylo jakby jakas ekipa sie zebrala z Krakowa zeby pojechac wspolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Ja narazie nic nie moge potwierdzic. Matura 4,5,11,17,23 maja ;]. Po 30 maja bede na 20000% :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Przyjadę, niekoniecznie z powodu paintballa ale przyjade tylko musze ze dwa tygodnie wczesniej na 100% znać termin. Będę miał z wrocka 4 wolne siedziska w sierce, kto wygra aukcje na allegro może jechać ze mną. (poor - joke) Spoko, kto się chce zabrać pisać, kto pierwsiejszy ten lepsiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Jeżeli to będzie koło 29 kwietnia, to sie na to pisze. Ale se postrzelam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 hmm... gliwice :D,, jak tam będziemy to wam chłopaki pokaże kilka fajnych knajpeczek :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Knysha - Ty mi tutaj nie tutaj:P jeden dzionek Cię nie zbawi;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 ja tradycyjnie nie będę wiedział do końca bo albo praca albo dziecko- ciągle qrwa coś ! - wolałbym w nocy jak już :P .... poza tym jestem pacyfistą i nie lubię strzelać do ludzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 "jestem pacyfistą i nie lubię strzelać do ludzi ;)" To nie wymówka :D liczymy na Ciebie...1 , 2 , 3 maja wolne ustawowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 chveti, przyjacielu - pracuję w prywatnej firmie która ma w dupie wolne ustawowo dni - nawet w wigilię albo sylwestra się zdarza popracować :) stary, zdazyło się nawet że musiałem zrezygnować z części urlopu a Ty mi tu mówisz o wolnych ustawowo dniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Jarku weź laptopa i dzieciaka do nas:D Bedzie fajnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Jarku weź laptopa i dzieciaka do nas:D Bedzie fajnie:D Lepiej nie - zdeprawuja bobasa i ukradna laptopa xDDDD ;] *joke* Sprobuje panowie - bardziej pasowalby mi 29-30 kwietnia, cobym mogl sie poduczyc na maturke (ale polski i angielski pisemny to phi - banal dla mnie ;> ^^") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Ja narazie nic nie moge potwierdzic. Matura 4,5,11,17,23 maja ;]. Po 30 maja bede na 20000% :DDDD nie chcesz sie odstresować wcześniej :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 nie chcesz sie odstresować wcześniej :P ? Stres bede mial tylko 11 maja - maturka pisemna z matmy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 ja mialem stres tylko na ustej na pisemnej luzzzzzzzzz a na matmie to polewa byla :D hehe z mojej strony na dzien dzisiejszy pasuje mi dlugi weekend i 29 30 kwiecien tez moze byc :) ale tez zalezy czy bedzie jechal ktos z wrocka bo samemu to troche tak glupio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Mi pasuje kazdy dzien :] Robimy potem jakies piwko czy cos? Bo jak tak to szofera sobie musze znalezc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 nielot - a jak zamierzasz jechać? pociągiem, autem, rowerem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 nie wiem chyba pociagiem bo ja sam. nie bede jechal ale jak ktos wezmie fure to moge sie przykolegowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Patrz nielot :) "Przyjadę, niekoniecznie z powodu paintballa ale przyjade tylko musze ze dwa tygodnie wczesniej na 100% znać termin. Będę miał z wrocka 4 wolne siedziska w sierce, kto wygra aukcje na allegro może jechać ze mną. (poor - joke) Spoko, kto się chce zabrać pisać, kto pierwsiejszy ten lepsiejszy" Scud - wg uznania ;) [+] JUTRO BĘDZIE SONDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 nielot: nosz kur... (tutaj się zaplułem). ja Barcisz i probably Vorek jedziemy. nie wiem jak rowr, ale szykuje się ekipa więc nie widzę przeszkód dla których miałbyś nie jechać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Stres bede mial tylko 11 maja - maturka pisemna z matmy :/ Mata rulezz :D będe trzymać za ciebie kciuki jak ty będziesz trzymac za mnie w tym samym czasie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Mata rulezz :D będe trzymać za ciebie kciuki jak ty będziesz trzymac za mnie w tym samym czasie :P No baaa ;]. Ok nie robimy juz OT - ja sprobuje przyjechac - podajcie tylko dokladna date, a cos powalczymy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 tweety--> :) no to mnie cieszy :D wkoncu trzeba pokazac ktore miasto rzadzi ;) mi by najlepiej pasowal(na dzien dzisiejszy) dluuuugi weekend chveti-->hehe ja czytac nie umie ledwo pisze a ty takie dluuugie posty kazesz mi czytac :D mi sie widzi ze pociagiem lepiej bo wygodniej ale autem tez lepiej bo mozna wszedzie dojechac nie trzeba autobusami nigdzie dojezdrzac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Jak się zbierze ładna ekipa z Wrocka, to może być wesoło po drodze w pociągu :) no i dopiszcie mnie na listę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 panowie (i panie). jak wiadomo ekipa z wro się zbiera. zapraszam więc do dyskusji na temat transportu do Gliwic: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=361303#post361303 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Najwczesniej moge byc 29 kwietnia - 28 mam zakonczenie i wreczenie dyplomow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Chętnie bym przyjechał aby postrzelać do tych którzy robią jepsze 3D ode mnie ( czyli ...nie będę skromny - prawie do wszystkich...) ale moja żona będzie rodzić :) i wolę być przy niej.....ale może następnym razem .....Dzięki za zaproszenie , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Ej a ja ... ? :P też jade A sory już sie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 termin 29 kwietnia 2006 mecz - godzina 13:30 Pozdrawiamy i czekamy na Was! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 no to bojcie sie :D a takie pytanie ile bedzie to kosztowac??(na jednego membra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 wrocławianie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=362869#post362869 czekamy na was :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 nielot 60,- od membra + transport :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 prepear to war :P zabije za te piękne rendery których ja nie umiem stwoprzyć okz a jaki plan gry >? jakaś sonda moze ? bo z tych trybów trza wybrać coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 gra się wszystko jak leci po kolei :) Zobaczysz na miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Taa... To niech mi ktos teraz znajdzie jakies polaczenie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 ouch :/ ,masz z kim jechac? ew. jakis samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 No wlasnie musze popytac, a samochodu mi matka nie da, bo jej bedzie potrzebny na dojazd do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Panowie , mam prośbę ...każdy kto się wybiera niech mi wyślę Prywatną Wiadomość z informacją czy jedzie ...ponieważ nie chciałbym aby się okazało że za mało sprzętu przywieziono na miejsce...żeby się do 20 kwietnia wyrobić z tymi PM'ami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 mimo szczerych chęci ustrzelenia wam dupska nie dojade, moge dostarczyc L4 jakby co, szkoda, naprawde szkoda! ....:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 ostrzelisz nam dupska kiedy indziej! cieszymy się, że wogóle żyjesz :) Pozdrowionka i trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2006 PANOWIE NAPRAWDĘ POTRZEBUJE TE PRYWATNE WIADOMOŚCI , KTO JEDZIE NIECH WYŚLE LUB POWIE NA GADU-GADU BO MOŻE ZABRAKNĄĆ SPRZĘTU DLA KOGOŚ.MUSZĘ ZAREZERWOWAĆ ODPOWIEDNIĄ ILOŚĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 witam sprawa taka dojazdowa :) jakas mapka ? gdzie z autostrady zjechac zeby tam dojechac? itd jakis adres tego poligonu ... itp :) jak najweicej info jezeli chodzi o dojazd prosze :) nei wiem czy jade autem ale pytam na zapas , zeby sie nie obudzic gdzies za lublinem;) pozdro [+] prosze tez kogos z organizatorow o jego nr na koma :) jak sie zgubie to bede dreczyl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi