Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kurt_hectic, nie star łorsi,a battlestar galacticowcy :P

Powodzenia, ma byc pieknie !... ;]

Napisano
  • Autor

Male co nieco, okolo 750trisow, zaczynam dorabiac detale. A czy będzie piekne ?? Sie zobaczy, dobrze bedzie jak skoncze i bedzie wygladac przyzwoicie...

pzdr

mk3kg.jpg

Napisano

ładny Viperek. Bardzo ładny. Kabina prosi się o detal i choćby z grubsza zrobione wnętrze.

Napisano
  • Autor

maly update, rozkminke mam z kabina bo ta mi sie nie podoba, i mocowanie dzialka jest zbyt kwadratowe tak ze chyba je zmienie. Jak macie jakies propozycje to słucham...calosc ma teraz ok 1300 trisow.

mk39sk.jpg

Napisano

kabinka- dodałbym jeszcze conajmniej loopa i od góry kształt szybi dopracował, mocowanie, chmmm... może przekrój usemki tylko rozszezony na środku? tak jakby dwa walce złączone, wtedy jakies extrudy- to oczywiście tylko moje sugestie, jest miodzio, czysto i schludie wygląda

Napisano

Ja sie nie znam na tych eMPeckowych wynalazkach (od niego pierwszy raz slyszalem o tych kosmitach :P) ale podoba mi sie siateczka. Schludna, czysta, wykorzystane kade tri. Mniodzio. (przynajmniej do czasu jak sie nie przyjrze blizej :P).

Napisano

zrób kabinke w środku, a na tą szybkę alphę półprzeźroczystą - lansersko by to wyglądało :D

Napisano

model gut nie mam zastrzezen : ), ale wszsytko teraz zalezy od texturki

Napisano

Kilka poli bym znalazl, ale generalnie jestem na tak. Jedziesz dalej. Jak na mnie to jedna z lepszych pracek jak narazie. Tak trzymaj.

Napisano
  • Autor

na klimat dodam ze owiewka bedzie z Ferrari ENZO :),... czerpie się od najlepszych :P

side5og.jpg

Dodałem rozsuwajace sie skrzydła taki baje do lotów w atmosferze, następnie poprawiłem owiewkę, całosc ma teraz 1413 trojkatow, tak ze jeszcze dojdzie podwozie, kokpit i jak cos zostanie to moze jakies pociski pod skrzydłami.

cobra3au.jpg

Napisano
  • Autor

Przednia goleń z leflektorem, ciekawy jestem czy sie podoba? Front poprawie, bo lipny... Mam pytanie czy jak mam jakas płaszczyzne, którą widać tylko z jednej strony i walne na nia teksture (widoczna 2side) to nie przybywa mi wtedy poli?? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi, bo chcialem klapy podwozia itp. tak zrobic..... całosc ma teraz 1557 trisow wiec powienienem sie zmiescic...

pzdr

golen3rv.jpg

Napisano

To jest trochę oszustwo z 2-sided. Direct X w ogóle takiego czegoś nie obsługuje. Jak chcesz mieć 2-sided to musisz skopiować ściankę i odwrócić jej normalną. Fakt że niektóre silniki zrobią to za Ciebie. Ale mimo wszystko ta ścianka się liczy. No chyba że odbiorca tego nie wie, to się nie przejmuj ;)

Napisano
  • Autor

A znów na ostatnią chwile, ale się wyrobie ;) Pytanko jak odwrócić normalną? Ide robić teksturke...wings4nl.jpgbottom5dy.jpgbottompers2rp.jpg

done5nv.jpg

Napisano

"samlot" bardzo fajny, ciekaw jestem finału z texturą

Napisano
  • Autor

czas goni czas wygrał,,, teksturki sie nie narysowały na czas,,, sick :( walne na forum jak skończe...pzdr dzieki za komentarze