Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 500
  • Wyświetleń 40k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ciągle mało czasu mam :) a poza tym co to za bitwa z samym sobą [lol2] dobra, dosyć głupich wymówek, zaczęła mnie męczyć ta Honda :P ale niedługo do niej wrócę, jak tylko skończy się u mnie w domu malowanie okien :) [piwo]

Napisano
  • Autor

no dobra, malowanie jeszcze się nie skończyło ale co tam :D oto mały update...

honda7.jpg

honda8.jpg

od razu mówię, że za tyłek jeszcze się nie brałem, włącznie z tylnym nadkolem, więc uwagi proszę kierować tylko do tego miejsca :P:) następny update nie wiem kiedy, bo ciągle to pier... malowanie jest [urwanie glowy] trzymta się [piwo]

P.S. piszcie coś !! :)

Napisano

Loozack bravo

ładnie oczyściłeś ten modelik teraz świetnie wygląda [piwo]

Robal wszystko zależy od ceny :]

[lol]

Napisano
  • Autor

ehh Sikham, ty materialisto :| mi tam wystarczy skrzynka browara [piwo] :]

Napisano

Lozack wole sam sobie kupiś skrzynke browara :]

jescze ktoś trafi na takie jakiego nielubisz i [urwanie glowy] co to bedzie

[pokazal jezyk]

Napisano
  • Autor

Hondy jeszcze nie skończyłem, ale już myślę o następnym projekcie... co sądzicie o tym ?? [cfaniak]

Napisano

Loozack -Faktycznie model czyściutki. Dla mnie bomba . Pozdro.[spox]

Ten nowy model to wersja z elektrycznie podnoszoną klapą i automatyczną sekcją podcierającą ?[rotfl2]

Napisano

Loozack blacha jak z fabryki ;) musz pośledzić wasze posty aby czegoś się nauczyć - może załapię podstawy ;)

Napisano

:| .... moze jakas mala podpowiedz ?? Ja mam ustawione tylko falloff na relfect i refract. [pomocy]

Napisano
  • Autor

Dzięki MC-maxim [piwo] właśnie do niego powróciłem po dłuższej przerwie i klepę mu tyłek :] nie wiem czy dzisiaj coś zdąże zamieścić, ale kiedyś napewno :D a od jutra znowu do roboty więc nie wiem kiedy ja znajdę na tego cara więcej czasu :(

Napisano

Do loozacka: No i znalazłem tą twoją hondę, o której pisałeś w moim topicu (ale ze mnie detektyw[lol2]). No więc... model jest świetny. Niema, do czego się przyczepić:). Czekam na resztę i życzę powodzenia (sikhamowi oczywiście też).

[soczek]

Napisano
  • Autor

Batou, dobry jesteś :) zwłaszcza, że link do Hondy jest w każdym moim poście (wystarczy kliknąć na obrazek) :P trzymaj się [piwo] :D

Napisano

widze wszysci Loozackowi dopingują :] bo nie ma moich obrazków wcieło je i niemoge ich dodać nie wiem co jest jakiś bug czy co ehhhhhhhh z takim forum

Napisano
  • Autor

Sikham, jak zawsze skromny jesteś :] \"tobie dopingują bo moich obrazków nie widzą\" :D

P.S. nie wiem kiedy dam updata, bo przez staż to ja prawie w ogole czasu nie mam :) ale powoli pracuję nad tyłem Hondy, więc w najbliższym czasie coś zamieszczę, trzymta się [piwo]

Napisano

mój last render

Loozac tu niechodzi o to czy skromny jestem czy nie ale o ducha walki dlaczego za to że wjeb@##% moje rendery musze sie meczyć zakładać darmowy ftp i umieszczać na nim zdjęcia a zaraz pewnie wyskoczy \"limit transferu przekroczony\"

22.jpg

Napisano
  • Autor

znalazłem trochę czasu więc taki mały updacik :)

honda9.jpg

honda10.jpg

jest jeszcze trochę bugów, ale niektóre z nich wynikają z tego, że weldowałem połówki na szybko i połączyłem trochę za dużo vertexów, przez co naprzykład nad światłem stopu jest takie gówinko :P teraz robię zderzak więc następny update chyba będzie jutro, trzymajcie się [piwo]

P.S. Sikham do boju !! :]

Napisano

Loozack sam wypatrzył buga także nie mam, o czym pisać :( :D . Tak poza tym jest ok, chociaż osobiście wolałbym jakbyś pokazywał cały model a nie detal:P.

Co do modelu Sikhama to wszystko wygląda w porządku. Zmieniłbym jedynie materiał lakieru na dwustronny, bo aktualnie dziwnie to wygląda. Oczywiście są pewne braki, ale są one raczej oczywiste ;).

Powodzenia i czekam (jak zawsze) na aktualizacje (oby częste).

[soczek]

Napisano

o kurde sikham jaki kosmos :>

jaaaaak fajnie sieee swieeeciiiii :p

nie no..poziom bardzo wyrownany imo :>

oby tak dalej

Napisano
  • Autor

Batou, zamieściłem render samego tyłu, bo z przodu nic się nie zmieniło :)

P.S. nie wiem kiedy ja ten zderzak zrobię, bo wygląda na to, że ten tydzień mam cały zajęty :( ale jakoś to będzie :D [piwo]

Napisano

Chodziło mi raczej o renderek tyłu w pełnej okazałości. Tak żeby widać było całą bryłę samochodu.

(To takie moje widzimisię także nie zawracaj sobie tym głowy :D)

PS. Nie przejmuj się. Ja również ugrzęzłem ze swoim modelem.

Napisano
  • Autor

spoko, zamieszczę 50 renderów jak skończę ten zasr... zderzak :] bo teraz to taka dziura jest :)

Napisano

idze weekend a wiec może ja sie wezme za tą honde hmm cuda sie zdarzaja :]

Napisano

no nie wiem silikham, ten twoj samochod bardziej wyglada jak resoraczek...moze popracuj nad realizmem, daj jakies fajne ujecie z kamery, lepsze oswietlenie itd, model nie jest zly ale musisz go bardziej uwydatnic...you now what i mean :P

Napisano

hac zgadnij czemu na ostatnim jest takie oświetlenie :]

jak nie wiesz to próbuj ściecić latarką w słoneczny dzień

Napisano

heh, myslalem ze modelowales ten samochod po to zeby go pokazac a nie zaswiecic swiatelko pod nim :P

Napisano

wreszcie postanowiłem klikąć na intrygujące mnie autko pod postem Loozacka;P

ładnie, ładnie obydwa modele bardzo dobrze są robione ale na renderach waszych to wiele nie widać:D

hehe a pozatym to gdybyście połowe tego czasu który poświęcacie na pisanie postów przeznaczyli na modeling to bitwa była by już skończona:D

dobra robota!

powodzenia

(czekam na jakiś większy render z uwagami:) )

Napisano
  • Autor

no skoro tak to może wkońcu dzisiaj zrobię zderzak i walnę render 800x600 :D

Napisano

co rozumiesz pod stwierdzeniem mało widać ja tam widze samochód i to chyba starczy

może mam ci dać ujęcie 2000x1500 :P

ps. może masz coś z monitorem :)

Napisano

może jest troche ciemny... bo na twoim renderze Sikham to widze czarną plamę, paskudne niebieskie światełko i źle połączoną szybe :D fajne autko :P

Napisano
  • Autor

mam internet !! w końcu, po dwóch dniach [jupi] jestem poje... męczę się nad jednym pier... zagięciem już w sumie 5 godzin, bo ciągle mi się siatka układa inaczej niż na zdjęciu :| ale dzisiaj już chyba mi się uda i dam ten obiecany render :)

Sikham, ty też do roboty :D

[piwo]

Napisano
  • Autor

tiaaa, no to se dałem rendera... jakoś tak wyszło, że kumple mnie wyciągnęli na małe [piwo], a w sumie to coś mocniejszego :] i nie mam siły już nic robić w Maxie, zwłaszcza że dopiero co do domu doczłapałem :P całuski !!

kurna, co ja gadam :|