mime Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 witam wszystkich. postanowilem wziac udzial w bitwe o jakze trudnym temacie \"apokalipsa\". przychodzily mi do glowy rozne pomysly, ale koniec koncow stwierdzilem ze trzeba to zrobic \"po bozemu\", dlatego to co sobie wymyslilem jest dosyc standardowa wizja konca swiata. z drugiej strony ciezko o cos oryginalnego co jednoznacznie kojarzy sie z apokalipsa. ale do rzeczy. bedzie to dosc rozlegla panorama zniszczonego swiata gdzie nie ostal sie \"kamien na kamieniu\" z dymiacymi wulkanami w tle itd. niebo ciemne, przemieszane z wulkanicznym dymem. z nieba pewnie beda spadaly jakies rozzarzone wegle, ale to sie ewentualnie doda na koncu. byc moze dodam jakies ruiny miasta u podnoza wulkanu. ale to takie tylko pomysly. wszystko i tak wyjdzie \"w praniu\". To na poczatek szybki szkic, tak zeby mniej wiecej ustalic co gdzie lezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 evermotion :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 świtny klimacior! Już go doskonale czuć! Rewelka... oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 świetne! lubie takie klimaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 jak dla mnie narazie wszystko za bardzo pomazane......poczekamy jak sie rozkreci........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barkor Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 [jupi][jupi][jupi][jupi] super nielzy obraz z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czensi Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Wastelands, fajne, bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 dla mnie to wyglada jakby raczej z poczatku swiata, ale nie czepiam sie bo mnie zaraz inni [killer] :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Nochłopie mimo tego rozmazania bardzo fajnie to wygląda. :D Zobaczymy jak ci pódzie, jak to dopracujesz :D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Nie wiem o jakim rozmazaniu mowicie. Przecie to dopiero podmalowka! ;) Jedno jest pewne - obok \"Apokalipsa: nierząd\" (Kris_R) to bedzie najlepsza praca. Tak czuje :) Powodzenia, trzymam kciuki [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 spoko DruG ja napisalem ze \"narazie\" rozmazane......i jeszcze napisalem ze sie wszystko rozkreci.............:]:] Tak ze spokojnie.....pracka napewno bedzie udana....[piwo].... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 okej, dzisiaj powalczylem troche z kamieniami, bardziej je rozbududowlem kolorystycznie ze tak powiem i nadalem troche faktury coby takie gladkie nie byly. ale jeszcze duzo roboty przede mna (chlip :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 ojojjoj spodobalo mi sie !! :] i to bardzo...... Jak caly obrazek bedzie sie tak rozbudowywal......to zajebiscie.....:] czekam z wielka niecierpliwoscia na wiecej !!!!!!1 [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Rewelacja! To mnie teraz zwalilo z nog super ci to wyszlo oby tak dalej, trzymam za ciebie kciuki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Piękne to!! Tyle detali i ten klimacik - dla mnie bomba!! Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Zajebiste do kwadratu niedlugo przerosniesz samego mistrza bigbelowskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 pikne pikne pikne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 mime zabijasz ich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 o no mime :) Co tu dużo mówić! Rewelka. Zrozumiałeś temat znakomicie! Widać ,że czujesz to co robisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 odpuscilem na razie kamienie z pierwszego planu i zajalem sie \"srodkiem pola\" :) jak ktos ma dobry wzrok to moze dopatrzy sie ruin miasta pod tym mniejszym wulkanem. wrzucilem tez troche niebieskiego koloru w tle zeby sie ciut cofnelo. zastanawiam sie czy nie zrobic tych wulkanow bardziej zamglonych. zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 hehe dopatrzylem sie miasta........tzn. zarysow...... a narazie to SUPER SUPER I WOGULE REWELACJA............!! [piwo][piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Nie no na widot tego to ja z krzesla spadlem :) a co do wulkanow to spox jest jak jest bo jak je zamglisz to bedzie kicha ale moze to dlatego tak opiniuje bo nie widze normalnej rozdzielczosci ;) Zobaczylem miacho tez ale z podlogi :) bo na krzesle nie zdarzylem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 mime na prezydenta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Wypowiem sie jako mało doświadczony obserwator:)Twoja praca zapowiada sie naprawde świetnie(chyba narazie najlepiej ze wszystkich), a jeżeli następny zrzut będzie kładł każdy poprzedni na łopatki(jak teraz) to może być naprawde gorąco:)Ale to tylko moje zdanie:] Pozdr[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 no kurcze - widzę, że PENdzel mówił prawdę - Evermotion stało się bogatsze o artystę 2d... ...a co do pracy.. to hmmm warsztat super i wszystko cudowne... zwala z nóg szczegółami i plamą... i mimo, że do landszaftów mam mieszane uczucia to chylę czoła... ...teraz poczekam co pokaże Biglebowski bo widzę, że bitwa szykuje się ostra :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 detale powalaja swietn praca. popieram PENdzla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Chłopie - zabijasz! Rewelacja! Detale, szczególiki, klimat, światło [boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 poprosze mima zeby mi makijaze robil jak mi sie juz totalkie we lbie pomiesza. Piekna robota. zawsze w ceibie wierzylismy!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 To jest prze piekne! Niewiarygodnie piekne :))) Trzymaj tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 huh, w sumie niewiele znmian, popracowalem nad wulkanem, zaczalem tez rysowac dym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 :) no nic nie bede mowic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 OMG[wow][boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Pracuj Pracuj ..........!! Narazie ci to Bardzo Fajnie wychodzi....i wychodzisz na nieoficjalnego lidera !.....ale to tylko moja opinia.......zreszta jest jeszcze pare osub z super prackami wiec zobaczymy........[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 [killer][killer][killer][killer]czyscimy droge do finału[pokazal jezyk]Nie wiem jak Ty to robisz ale moj GF2 nie nadąża nad szczegółowością grafiki!!Pracuj dalej[spox] Pozdrowienia[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 a jak powiem...o kur... w du... zaj... mac to pewno powiedza, ze czlonka teamu faworyzuje...ale sami popatrzce, genjusz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 TOTALNIE ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 W poprzedniej wersji wiało grozą od czarnego nieba, a teraz nastrój nieco się uspokoił. Ale zgadzam się z opinią publiczną - praca jest rewelacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Pierwszy raz sie wypowiadam w tej bitwie, ale musze powiedziec ze pracka rzuca na kolana, strasznie mi sie podoba. Jak juz skanczysz to bedzie u mnie na tapetce. Maaasaaaakraaaaa. PozDro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 tak to mniej wiecej bedzie wygladac. jakichs wiekszych zmain nie planuje. teraz to tylko dopracuje. mysle ze nastepny update bedzie juz ostateczna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 piekna praca lecz albo mam źle skalibrowany monitor albo jest tam za dużo zieleni - koloru życia.... no chyba, że taka ma być apokalipsa... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 wyglada to jak poczatki swiata jak jeszcze nie bylo nikogo tylko wulkany itp. praca extra czekam na ostateczna wersje [wow]:) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 O Twojej pracy powiedziałem już wiele dobrego:D, w zasadzie nic ująć, ale myśle że jest co dodać. Poza tym że styl powala na kolana a szczegółowość kasuje szare komórki, brakuje mi tu... apokalipsy, życia, któe umiera, tego czegoś, co sprawia, że na obraz patrzysz z lękiem, pełen obaw, co może kryć się w następnej chwili. Tak czy inaczej, jak już wcześniej powiedzialem....[killer][killer][killer]czyścimy dorge do finału:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mime Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 \"This is the end my little friend\" :) Dodalem te kamienie spadajace z nieba o ktorych pisalem, i dopracowalem jeszcze calosc. Ok, w regulaminie napisano ze trzeba jakis krociutki tekst po angielsku dolaczyc: An aim I wanted achieve, was a post-apocalypse landscape with loads of rocks and smokey volacano in the background. I am the one, who created whole project. Picture is 100% digitalpainted and no photos were used. I to chyba byloby na tyle. Bardzo dziekuje wszystkim za komentarze i mile slowa. A tu macie obrazek w oryginalnej rozdzielczosci (2000x1500): http://republika.pl/mime_evermotion/pics/Apocalypse-fullres.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 zjaebiscie dobre. uwielbiam takie klimatyy.fantastyczne naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 ja jeszcze tego chlopak ana oczy nie widzialem, ale juz go kocham:) piekna pracka, zawsze rozkochiwalem sie w grafikach 2d, zwlaszcza takiej jakosci te kamieni nadaly klimat pracce, dodaly dynamizmu, jestem bardzo pod wrazeniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 dzis deszcz meteorow wiec nasz mime spisal sie na 1000% :) ale mnie zaskoczyl :)))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 MOIM ZDANIEM ZAJEBISTE DO SZEŚCIANU:D az strach pomyslec jakie mozecie robic matte paintingi do jakiejs animacji ... woow. [piwo]GRATULACJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 nic oddac nic ujac prack rewelacyjna. dodaj tylko trozge wiecej grozy do niej, a zawieze sobie ja na ścianie( jesli pozwolisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kociaczek Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 [wow] [wow] [wow] REWELACJA!!!!!! chyle czola dla Ciebie ;) pracka jest super,efekt koncowy zaskoczyl chyba wszystkich:)pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Orzeszty...[wow]No stary to żeś mnie teraz powalił.Metroryty pierwsza klasa, coż tu więcej gadać, piękna praca:) Jedna tylko uwaga, która padła już wcześniej.Za zielono tu, przez co cały szokująco - powalający efekt nieco traci na wartości.Nie chce pisać więcej komplementów na temat pracy, bo tu nie ma już czego pisać!!Po prostu brak słów!!:):)Dla dobra pracy: z tą zielenią coś bym na Twoim miejscu zrobił. Być może większa ilość drobniejszych meteorytów bombardujących ziemię i troszkę wiecej oznak cywilizacji(to maisteczko jest albo za małe albo za mało wyraziste) na pewno podziałąłyby jak redbull na Małysza:) Choć ten już ma skrzydła[lol] Pracka super, mój faworyt[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi