Morbid Karbid Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 hej, pod wpływem chwili pokolorowałem swój stary szkic, który jest tutaj: http://www.nimrod.strony.univ.gda.pl/sketches/s09.htm. Kolorowanie godzina, szkic z tego co pamiętam też koło godziny. Photoshop
siwy Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Podoba mi sie klimacik. pracka ok. Twarz super wyszła. Wydaje mi się że ten człowiek jest za długi i ma wyciągnięte ręce (moze tylko złudzenie)
deshu Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Bardzo ladnie. siwy... - mysle ze tak mialo byc, taki wąski doktorek :P
maciekG Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 czarno biale mi bardziej lezy, torche splaszczyles chyba ten kolor ale i tak sie podoba :] pzdr
Morbid Karbid Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 no lepiej zawsze może być. Tylko Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dzięki za wiarę w moje siły! :)
staszek Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 fajny klimat i kolorki, design tez spoko, jednk technika troche wymaga poprawy wedlug mnie. Wiecej anatomi, formy i bedzie super!!! Ogulenie fajny obrazek.
sammael_at Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 chuck norris zrobilby to lepiej, ale to nie zmienia faktu ze jest fajnie :-) gdybys dodal troche szczegolu na ubraku, a nie tak tylko kolorem machnal, to by bylo lepiej, ale godzinka to nie jest zle, pozdro:) taki wypasiasty komiksowy klimacior dla mnie ma ;_)
Rekomendowane odpowiedzi