Napisano 20 Styczeń 200619 l hej, pod wpływem chwili pokolorowałem swój stary szkic, który jest tutaj: http://www.nimrod.strony.univ.gda.pl/sketches/s09.htm. Kolorowanie godzina, szkic z tego co pamiętam też koło godziny. Photoshop
Napisano 20 Styczeń 200619 l Podoba mi sie klimacik. pracka ok. Twarz super wyszła. Wydaje mi się że ten człowiek jest za długi i ma wyciągnięte ręce (moze tylko złudzenie)
Napisano 20 Styczeń 200619 l czarno biale mi bardziej lezy, torche splaszczyles chyba ten kolor ale i tak sie podoba :] pzdr
Napisano 21 Styczeń 200619 l Autor no lepiej zawsze może być. Tylko Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dzięki za wiarę w moje siły! :)
Napisano 21 Styczeń 200619 l fajny klimat i kolorki, design tez spoko, jednk technika troche wymaga poprawy wedlug mnie. Wiecej anatomi, formy i bedzie super!!! Ogulenie fajny obrazek.
Napisano 21 Styczeń 200619 l chuck norris zrobilby to lepiej, ale to nie zmienia faktu ze jest fajnie :-) gdybys dodal troche szczegolu na ubraku, a nie tak tylko kolorem machnal, to by bylo lepiej, ale godzinka to nie jest zle, pozdro:) taki wypasiasty komiksowy klimacior dla mnie ma ;_)