mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 ee i tak bardzo fajnie:) tylko czemu robisz takie cienkie opony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Widze, ze nastapila moda na MINI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 heh juz tlumacze...opony robie tak specjalnie gdyz wizualnie obnizaja fure przez co szkic lepiej wyglada ze w takich szkicach zwykle nie pokazuje sie designu opon to urywam je od dolu;) thx za zainteresowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Nie powiem szkicyki Klasa!! tylko z tymi ucinanymi oponami ...niby logiczne wytlumaczenie ale mi osobiscie to sie tak srednio podoba... moze robic ten dolny fragment opony bardzo paski, ale nie rezygnowac z niego calkowicie Podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 ciag dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 łoł hehe świetne koła..to są te co robiłeś w rhino? jezeli chodzi o concept to ja osobiście dałbym inny kolor bo ten wydaje sie byc troche nie naturalny...ale tak po za tym to super sobie poczynasz w ps'ie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 heh juz za pozno zeby kolorki zmieniac...a co do fel to tak to te z rhino...ale dzis 2 poprawie bo juz mi sie wczoraj nie chcialo:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy_janek Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 dla mnie bomba,czyste starrane dynamiczne...idealne,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 no to taka walka z czaem okolo 20-25 m:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stemider Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 No miwt, nieźle, nieźle. Poprawisz "piętę" Achillesową i będzie ŚWIETNIE! Masta DG ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 takie szkicyki audika po dlugiej przerwie od fur...pracka w psie okolo 1h i 30 min dla zabawy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stemider Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Cool. No Co tu dużo mówić miwt, tylko tak dalej! Naprawde ekstra szkice no i rendering... super, może lekki odblask na bocznej szybie bym dał. Po prostu Cool. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 miwt chyba nie próbujesz odebrać mi zaklepanej dla mnie posady w Audi? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Listopad 2006 Autor Share Napisano 9 Listopad 2006 heh dzieki chlopaki dg-thx staralem sie jak moglem...probowalem z ta szyba ale kiepsko siadalo remedy-heh az tak wysokoo nie mierze narazie:D... a tu kolejny szybki szkicyk ...15 minutowka z lekcji i do tego kolo 1h zabawy w psie i wyszlo co wyszlo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 Rozciągnij to cacko o 400 procent i masz przecinaka w stylu Batmobilu. (nie czuję, że rymuję) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stemider Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Miwt Kurde super ten ostatni - aż przyznam się wszem i wobec że zacząlem rysować małe audice po tych twoich dziełach. Fuckin shit mocne są!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 heh no ja sobie tez dzis walnelem tyle ze hondzie ...temacik podal henry ->honda suv... i wyszlo cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 ahoj...(Czechy teraz są modne);) Audice są świetne...w szkicach widać że starasz się szybkie szkice robić tak jak Ci Stephan Schwartz Stylista Nissana powiedział. I bardzo fajnie Ci to wychodzi... Co do Hondy to bryła, wykonanie itp są świetne ale powiem Ci co mi kiedyś RK powiedział...staraj się szukać naturalnych kolorów...a tak poza tym małym widzimisie to ekstra! cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 heh dzieki za uwagi no w sumie wlasnie nie wiem ja osobiscie staram sie uzywac jak najabrdziej realnych kolorow i eksperymentowac z nimi ale nei zawsze wychodzi...natepna fure moze zrobie w czerwieni sie zobaczy...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stemider Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Fajna Honda:D Jedyne co bym dodał to wnęki kół, bo bez nich troszke ciężko sylwetka wygląda, ale technika zarąbista, COOL:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 fason hehe bardzo dostojny...wkońcu to Honda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 e tam dostojna shitez jakich malo:D...zrobilbym kurde cos ale woogole nie mam czasu;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 taki pezocik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Bardzo ładne :) Jakiś zamysł na wchodzenie do środka? gratuluje rekomki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 thx za opinie koncepcja byla taka zeby stworzyc samochodzik w stylu c-buggy citroena przy czym troche bardziej ucywilizowany a co do wchodzenia do srodka to byl zamysl od tylu poprzez podnoszona czesc klapy lub poprostu konczoca sie szyba w polowie od gory dajaca od tylu przeswit miedzy wnetrzem a tym co na zenwatrz...to tylko szybka koncepcja do portfolio wiec nie wszytko jest ukazane a ze design jest dosc niekonwencjonalny to takze pomysl co wyzej predstawilem z wsiadaniem jest pod ten sam takt choc po za wersje modelu koncepcyjnego raczej by nigdy nie wyszla....oczywiscie po zmianie delikatnie lini bocznej mozna by tutaj wpasowac z sensem drzwi podnoszone przez hydraulike do gory chociazby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Witam :) . Postępy widze coraz większe, oby tak dalej. Generalnie wszystko tip-top, z tym że rarzą mnie dwie rzeczy....słabe tło a w zasadzie jego brak:) oraz to co boli mnie w większości prac nad projektami samochodów....nie wyobrażam sobie czegoś takiego dziś na ulicy ani nawet za pare lat. Wszyscy projektanci rysują piękne prototypy ale kto pomyśli o roku 2010 a nie o 2030(przesadzam) ? :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 siema...thx za opinie co do tla to ja mam zwyczaj rysowanie fury i tyle nie podchodze do tego jak do rzeczy artystycznej ale bardziej jak do przedstawienia poprostu wizji...a co do tej drugiej rzeczy to wydaje mi sie ze poprostu wiekszosc mlodych ludzi poprostu kreci cos co szalone itp wiesz takie zajrzenie sobie w wyobraznie i stworzenie czegos co jest inne od wszytkich a po za tym jest to dowodem ze ma sie jakas tam wyobraznie i moze zaporcentowac w przyszloczi tym ze gdzie ktos wypaczy albo czyms w tym stylu;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 masz troche racji ,ale jak miałbym Cie zdopingować to powiem że jak na super ultra fururystyczne auto w zamyśle.... to mało tu polotu i pomysłu, jakby nie było dalej 4 koła :) i to przesadnie wielkie, ale taka już moda. Chętnie zobaczył bym inne ujęcia jak masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stemider Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Yo! No miwt na KOAD sie ta praca znalazla w nie twojej galerii i tak sie zdziwiłem że twój styl...:D Szczerze to moim zdaniem akurat średnio jak na ciebie. Miejscami plasko, brakuje głębi koloru. Superrrr fele!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Kedzior-nom nie jest przesadnie futurystyczne bo niektore futurystyczne porjekty nie przypominaja wogole pojazdow i mnie wrecz przerazaja wole osobiscie kiedy auta wygladaja dosc ekstrawagancko ale sa nadal autami...a co do ujec to niestety nie mam:( DG-heh ano bo cos sie pokopalo i wyslalo mi do zlego folderu:D...w sumie masz racje ale kolorowanie zawsze było moja pieta achillesowa choc z tego peugota musze wbrew nieprzychylnym opiniom powiedziec ze jestem dosc zadowolony...bywalo zdecydowanie gorzej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 mi się najbardziej podobają fele ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mritke Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 rysunki są bardzo fajne... ale nawet jak na szkice... perspektywa nie jest zachowana, szczególnie widać to na kołach kiedy nie są ustawione współliniowo, równolegle do teoretycznej osi samochodu, a imo kontury samochody urywają się zbyt wcześnie(często widać to na maskach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 bardzo fajne, profesjonalizm :) ale mam jedno zastrzezezenie, opony, jak dla mnie tak wala po oczach i chrzania calosc ze szok;/ jak ich nie robisz to oko automatycznie zmierza w kierunku ich braku, za bardzo burzy to calosc, nikt Ci nie kaze projektowac bierznika czy cos niech tam poprostu bedzie opona, bo glupio to wyglada jak calosc jest odwlona pieknie, a tam jest niedociagniete, acha i co do tego ze pisales ze tak fury wygladaja lpeij, to zle podejscie, jezeli na oponach wygladaja zle, to zmien samochod zeby na nich wygladal dobze, bo projektujesz cos co jest ladne ale nie realne, bo wg Ciebie jak dodamy opony bedzie gozej, wiec po co projektowac cos takiego :) pozdrawiam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2007 siema dzieki za komenty a wiec do do tych kol to wiem to jest moja pieta achillesowa i mam z nimi w psie zawsze problem...i poprostu tez nie chce mi sie ich zawsze robic podobnie bedzie w skzicu ktory nizej pokaze....ale ostatnio bardziej wazny dla mnie ejst pomysl niz wykonanie a jakby nie patrzec szkic jest pierwszym elementem ktory pokazuje body albo iinteriro albo detale wszystko zalezyc co sie chce pokazac w dlugim etapie projektowania dlatego tez czesto olewam kola bo nie staram sie tego robic jako poprostu taka rtystyczna wizje tylko wizje przedstawiona w jakis dosc czytelny sposob:) dzieki za uwagi:) mam zapytanie poniewaz musze zlozyc portfolio w ksztalcie ksiazeczki a nastapnie je wyslac i teraz moje zapytanie jest takie w jakis sposob drukuje sie takie mini ksiazeczki potem czyms spiete jesli chce miec kazda kartke zadrukowana z 2 stron?....mam oddac kazda z stron poprostu z osobna a oni potem to poprostu wydruka z jednej i drugiej strony czy jak?:) bo nie mam pojecia a czas mnie goni z gory dziekuje za pomoc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 dobra dorzucam pare ostatnich szkiculcow niestety wiekszosc jest odwrocona w pionie poniewaz tak sie lepiej pokazywalo prace na jednej ze stornek gdzie je umieszczalem a juz mam dosc znow pomniejszania i ponownego zapiywania itp itp moze komus sie spodoba i oblooka pozdrawiam;) http://img404.imageshack.us/my.php?image=3cdndu3.jpg http://img404.imageshack.us/my.php?image=4cdncg0.jpg http://img338.imageshack.us/my.php?image=cdn5wc4.jpg http://img54.imageshack.us/my.php?image=7cdnmq0.jpg http://img404.imageshack.us/my.php?image=cdn6ga6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 weź zrób jakąś porządną syrenę bo to na df to weź daj spokój xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 jak pozwoli czas to zrobie...na df?....kiedys byl konkurs syrenki na dfie ale to bylo z 2 lata temu w sumie tam tez cos wysylalem ale ja sie do tego nie przyznaje heh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 2 lata temu były warszawy ;] a tera są syreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 warszawa byla oficjalna ale byly tez konkursy organizowane przez forumowiczow i tam w nieoficjalnym konkursie byla syrenka zreszta te prace mozna nadal znalezc na dfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackoWski Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Świetne pracki Tir wymiata Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Jak ty to robisz... hmmm... Jest cos "cieplego" w tych Twoich projektach... Dobrze "siadaja" na oczy i sa latwo przysfajalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 poprostu ma fajny styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 ok po dlugiej nie obecnosci czas odswiezyc troche watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 fajne enzo, dobrze ze znowu pokazujesz co tworzysz, czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 miwt pracujesz gdzies ? Tzn czy rysujesz np. jakies projekty dla firm ktore zajmuja sie projektowaniem samochodow, pociagów/tramwajów etc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 koniu- hm niee obecnie jestem studentem wzornictwa a od pazdziernika zaczynam 3 rok natomiast jesli chodzi o tego typu doswiadczenie to wlasnie wrocilem z 5 miesiecznych praktyk z peugeota i to na tyle z profesjonalnch doswiadczen zwiazanych z motoryzacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 jest praca dla ciebie w takich miejscach jak to - http://www.ec-engineering.pl/ i to za bardzo dobrą kase :). Poszedłbym na zaoczne i trzaskał w takiej firmie projekty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 dzieki za linka napewno przyda sie na przyszlosc zreszta to juz 2 ciekawa tego typu firma w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Tam akurat szukają kogoś takiego w tym momencie :). Akurat info mam że tak powiem z pierwszej ręki bo mój braciak tam pracuje. pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Samochodowy zamiatacz is back! Jak tam praktyki w peżocie? Fajnie było? Będę mógł za parę lat kupic peżota z twoją klamką czy felgą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi