candyman11 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Witam wszystkich, nie wiedziałem dokładnie w ktorym forum zamieścic to pytanie wiec z gory przepraszam. Mam pewien problem. Dostałem ostatnio od kumpla CD z róznymi prackami fantazy itp. Znalazłem kilka ciekawych, ale niestety nie wiem czyje te prace są, kumpel tez nie wie. Przedstawiam ponizej 3 take najbardziej charakterystyczne tego autora(domniemam ze to jeden autor),wiec jesli ktoś rozpozna to prosze o odpowiedz: [ATTACH]29517[/ATTACH] [ATTACH]29518[/ATTACH] [ATTACH]29519[/ATTACH]
_michal Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 http://www.artesanato-mr.com/neo/wsiudmak1.htm
SWRSC Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 nom, kiedyś nawet chciał rozkręcić interes z koszulkami z tymi grafikami, nie wiem czy wypalilo.
candyman11 Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 Dzieki bardzo za odpowiedz. Swoją drogą jak wam się podobeją te prace? Dla mnie super. Pozdrawiam
Vorek Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Jak dla mnie są genialne. Byłem swego czasu na wystawie we Wrocku, obrazy Siudmaka naprawdę robią wrażenie i pobudzają wyobraźnię Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi