adek Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Dokonaliśmy aktualizacji Złotej Galerii. Dołączyli do niej: Mirkowaty oraz Mario ("Wizualizacja", 3D) Krzysztof Płonka (amok)("Reanimacja", 3D") Wojciech Nowakowski(praca "Prophecy",2D) Przypominamy również, iż czekamy na Wasze typy do Złotej Galerii. Byc może przeoczyliśmy pracę, która na to zasługuje. Czekamy na listy.
ASY2002 Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Chmm bo ja wiem czy zasługują na złotą galerie :) Ale ta czacha jest zawalasta gratuluje :)
Gotham Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Bleh, brakuje kameleonka, taka sprawna, subtelna pracka była by powiewem świeżości w z.galerii. PS. Kto obecnie decyduje o doborze prac?
tweety Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 gratulacje dla nominowanych. robicie kawał dobrej grafiki. Pozdrawiam [+] Głosuję za tym, żeby praca Ani "Chameleon" trafiła do Gold Gallery.
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 wczesniej napisalem ze knysza odkryl teorie spiskowa ale to skasowalem, teraz ponownie pisze
adek Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Tak naprawde czekamy na propozycje. Teraz moderatorzy wskazywali prace, które można dodać do GG natomiast tak jak napisałem. Licze na Wasze propozycje. Możecie nawet linkować w tym miejscu wątki :)
jaras Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 My chcemy Anię ! my chcemy Anię ! :) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22967
kannu Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 KONIECZNIE kamaleona do galerii !!!! KONIECZNIE kamaleona do galerii !!!! KONIECZNIE kamaleona do galerii !!!!
ASY2002 Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Dokłądnie chameleon idalnie pasuje!!! chameleon!!!chameleon chameleon chameleon!!!!!!!
polka dot Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 imho z czasem utrze się granica między galerią a złotą galerią :)
kolegaalek Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 hmm, o ile co do prac 3d to sie zgodze (szczególnie do tej od djAmoka:p), ale praca pana Wojciecha Nowakowskiego w Złotej Galerii to juz dla mnie pomyłka. Po pierwsze nie jest jakos najwyzszych lotów(nie mowie, ze kiepsko namalowana, ale mi sie nie podoba po prostu) po drugie identyczny obraz tegoż samego Wojciecha jest juz w zg , a przeciez jest jeszcze tyle swietnych ludzi na max3d, ktorzy mogliby sie załapać:p (Amrun, Odd, weedlog i wiele, wiele innych. Mnie podchodzi np. system jaki jest na efie- co pewien okresli czas (tam tydzien, tu mozna by zrobic miesiac) wybierane sa 4 wytypowane przez uzytkownikow prace, i odbywa sie głosowanie. a tak w ogole do KAMELON KONIECZNIE!
miwt Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 a dla mnie 3 tam nie powinno byc...ale to juz tylko moja opinia:P
Baldack Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 no kamelonik jest bardzo stylwa i orginalna pracka, a o tak oczywistych faktach jak idealne wykonanie itd. nie musze wspominac:P
Shogun 3D Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Kameleon już tam jest, tylko go nie widać, bo to porządny kameleon, a nie treningowy, do kaustyk...
adek Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 hmm, o ile co do prac 3d to sie zgodze (szczególnie do tej od djAmoka:p), ale praca pana Wojciecha Nowakowskiego w Złotej Galerii to juz dla mnie pomyłka. Po pierwsze nie jest jakos najwyzszych lotów(nie mowie, ze kiepsko namalowana, ale mi sie nie podoba po prostu) po drugie identyczny obraz tegoż samego Wojciecha jest juz w zg , a przeciez jest jeszcze tyle swietnych ludzi na max3d, ktorzy mogliby sie załapać:p (Amrun, Odd, weedlog i wiele, wiele innych. Mnie podchodzi np. system jaki jest na efie- co pewien okresli czas (tam tydzien, tu mozna by zrobic miesiac) wybierane sa 4 wytypowane przez uzytkownikow prace, i odbywa sie głosowanie. a tak w ogole do KAMELON KONIECZNIE! Wiesz. Ten pomysl z comiesiecznym wybieraniem pracy jesli takowa oczywiscie sie pojawi jest bardzo fajny. Mysle, ze mozna bedzie strorzyc jakas watek na forum ogolnym gdzie bedzie mozna zamieszczac propozycje.
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 tylko pyatnie czy na max3d w ciągu miesiąca pojawia się tyle wybitnych prac by było na co głosowac, nie mówie że nasze forum jest gorsze poprostu częstotliwość pojawiania się takich super wybitncyh perwłek by dorównywały reszcie nie jest znów taka wysoka, to tak moho oczywiście
miwt Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 zawsze mozna wydluzyc termin do pol roku....czy chocby roku...wtedy napewno sie cos uzbiera i bedzieee duzooo czasu na zastanowienie:)...w sumie i tak za czesto nie sa aktualizacje zlotej galeri wiec nie wiem jak tam chcecie:p
hkropinski Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 hmm... rok to zbyt dłygo, wybieranie prac nawet bez glosowania odbywa się częściej, ja bym byl za okresem zcasu - 2 miesiące. popieram pomysl z sondą na temat najleprzej pracy, to na pewno zmotywuje wielu uzytkowników do większej pracy, forum jeszcze bardziej się rozrośnie. jest to doskonały pomysł, pozdrawiam
Leru Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 kome jasne, niedługo, się zatrze tzn. zniknie http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=23 vs http://www.max3d.pl/goldgallery.php No kurde ja tam różnicy nie widzę w sumie.
polka dot Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 nie nie, troche się nie jasno wyraziłem :) ale chodziło mi o to że niedługo do złotej zaczną lecieć prace z fw3d, ale ehh nie ważne ble ble ble :D może się wygłupiłem :)
Rekomendowane odpowiedzi