Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 a wiec tak jak pisalem :) cos prostego .. wiem ze nie jest to nic specjalnego ale drukowac sie da .. czytelne jest ... wiec jesli ktos ma pomysly to walic ostro :D .. to tak na rozgrzewke ... ] tyle .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 nie wiem czy da radę bez Pantonów uzyskac taki kolor w druku... ale projekt fajny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 kolorki z zakresy CMYK .. wiec nie powinno byc problemu .. chyba ze o czyms nie wiem :D .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 0/70/100/0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 napis \'max\' mogłby być troche mniejszy moze pisany małymi literami. To 3D bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Ribi wrażenie, mnie się podoba. Wymowne i wiadomo o co chodzi. Moim zdaniem najlepsze z dotychczas prezentowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 hmm pol na pol.....tzn... podoba mi sie ale nie az tak specjalne........ Ps. A nie powinno byc tak czasem \"MAX 3D.PL\" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 po pierwsze .. zgadzam sie ze nie jest tob specjalne .. po drugie powinno byc max3d.pl ... ale mozna do tego dodac ponizej niskim napisem na szerokosci calego loga max3d.pl Bowa : 0/70/100/0 ? nie wiem w sumie co biega bo jezeli chodzi o druk to takie kolorki wystarcza w zupelnosci ... bo to co napisales to miesci sie w CMYK\'u ... robilem kiedys takie koszulki i wiem ze takie kolory wychodza dobrze ... ae moze jednak cos przeoczylem . (jpg sa mimo wszystko w RGB) ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 kolejne \"wypocinki\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Chyba lepsza ta pierwsza prop., z 3D na oranżu., no i brakuje ważnego !! .pl !! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 wiesz co te pierwsze logo jest znacznie lepsze.......a z ty \"pl\" to pod logiem idzie walnoc druk \" www.max3d.pl\" i bedzie bardzo ok [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 tez mi sie tak wydaje ze lepsze 1-sze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 no teraz to zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!!! [piwo][piwo] Pokaz jeszcze jak to na bialej bedzie wygladac.... BTW. co to za txt. nad logiem ?? taka mala czcionka........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 prosze bardzo ... a tekst ? :D kawalek helpa z maxa hehe .. mozna dac cokolwiek ale tutaj sluzy bardziej jako \"urozmaicacz\" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Noo teraz to bajera, w takiej koszulce moge wyskoczyć. Ten tekst na górze jeszcze opanować, ale to może okazja na nową bitwę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Świetny pomysł z tymi napisami. Teraz całość wygląda naprawę fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No nareszcie w domku ... widze ,że na forum praca wrze ... super! Hmm... ostatni projekt najlepszy - na koszulce wygląda świetnie natomiast nie wiem czy pasowałby na stronę ... nie wiem ,ale może to 3D mało wyraźne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 moze takie 3d ? :D .. a co do pasowania loga na strone .. ja bym obstawal za tym ze logo na strone bedzie jakie bedzie (niech lud wybiera).. a na koszulce mozna dodac kilka jakis bajerkow ktore zrobia to logo ciekawszym ... oczywiscie nie mam tu na mysli \"mixu jakis prac\" hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 jak dla mnie za proste...ale krzykliwe :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Wersja na czarnej koszulce (ta z wstawką help\'a :) ) dla mnie jest rewelacyjna. Brałbym od razu dwie :) Co do nowej wersji \"3D\" - takie niższe, takie grubsze. Moim zdaniem straciło efekt \"doniosłości\"... Aby zgodnie z radą Adka zrobić je bardziej wyraźne, to może zamiast zmieniać kształt - daj trochę więcej cienia wokół bryły (szczególnie na zewnątrz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 szczerze mówiąc z dotychczasowych projektów najbardiej podoba mi się twój, co prawda logo ogranicza się tylko do typografi ale czemu nie ? jedyne co bym proponował zmienić to kwadracik z 3d, bo w druku albo nie wyjdą cienie od GI, albo dadzą efekt brudu ja bym proponował raczej coś takiego ( te malutkie napisy b. fajne zawsze można tam wrzuci tekst typu : największy polskojęzyczny portal skupiający wielbicieli 3d studio itp.), sorki za naruszenie twojego dzieła, mam nadzieje że się nie obrazisz :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Very nice poprawka. Brawa dla tej koszulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 zgadzam sie marcoos co do napisow, tyle tylko ze ze cienie z GI wyjda w tym akurat druku :D robilem juz kiedys u nich koszulke i dobrze wyszlo wszystko .. co prawda logo ogranicza się tylko do typografi ale czemu nie a jasne .. bo to w sumie przeciez chodzi o logo :)) .. bo jakby na to nie patrzec liczy sie jego uniwersalnosc (druk, www, baner, itp) wiec bezsensem jest robic cos co nie pasuje na np. www a w druku swietnie wyglada .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 zaczyna mi się coraz bardziej podobać - optuję za wersją pomarańczową - tylko zachowaj równowage pomiedzy wysokością MAX i kwadratem z 3D - to złudzenie - ale MAX wydaj się wyższe... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 zaczyna mi się coraz bardziej podobać - optuję za wersją pomarańczową - tylko zachowaj równowage pomiedzy wysokością MAX i kwadratem z 3D - to złudzenie - ale MAX wydaj się wyższe... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi