Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model bardzo mi się pdodoba, ale człowieku nie masz za grosz zmysłu artystycznego >>????? [joke]

Dlaczego on jest taki matowy ???

Czemu szyby nie przeposzczają swiatła???, powinny chodziaz w lekkim stopniu je odbijać...

Materiały, kompozycja, i takie tam do wymiany zupełnie/

+

Napisano

Jak śmiecie krytykowac dzieło mojego życia:P no nie wiem ale mi sie podoba taki jako jest bo zazwyczaj wyglada jak bąbka na choince albo jak plastik. Jestem zadowolony z tego jaki jest jesli chodzi o lakier

Napisano

Dał bym z HDRI ale nie wiem dlaczego ale odbice widoczne jest nie tylko na modelu ale i na podłożu przy GI a nie wiem gdze to wyłączyć (jesli sie da). hmm:( moze Hdri bez GI??

Napisano

Model nawet fajnie wyszedl, choc wydaje mi sie ze krawedz maski jest krzywo, ale to moze wina refleksow, ale materialy i render leza, szkoda ze nie poswieciles wiecej czasu na dopracowanie tego bo moglo byc duzo lepiej.

Napisano

Hmm. To nie miejsce na dodawanie kolejnych prac ale zrobiłem jeszcze 2 obrazki moze te są z deka lepsze choć w moim odczuciu wyglada to troche dziwnie bo model wyglada jak by był baaaardzo krzywy a nie tylko troche.

hdri0rl.jpg

hdri24bt.jpg

Napisano

Jeżeli chodzi o sam modeling to jest wporządku, tylko strasznie rażący jest lakier i szyby zmień HDRI bo na nim psuje cały model. Podłooże tez by sie przydało inne pozdrawiam i owocnej pracy:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności