Euzebi Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 A wiec co miał być Bentley continental GT ale wyszło inaczej i jest a raczej przypomina Flying Spur.
Master Kiełbaster Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 niezbyt rozbudowane te twoje studio :P model ołkej
*NicoN_ Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 model bardzo mi się pdodoba, ale człowieku nie masz za grosz zmysłu artystycznego >>????? [joke] Dlaczego on jest taki matowy ??? Czemu szyby nie przeposzczają swiatła???, powinny chodziaz w lekkim stopniu je odbijać... Materiały, kompozycja, i takie tam do wymiany zupełnie/ +
mrkrzysiek Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 model wydaje się poprawny ale materiały to porażka popracuj jeszcze nad nimi
Euzebi Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Jak śmiecie krytykowac dzieło mojego życia:P no nie wiem ale mi sie podoba taki jako jest bo zazwyczaj wyglada jak bąbka na choince albo jak plastik. Jestem zadowolony z tego jaki jest jesli chodzi o lakier
Euzebi Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 Dał bym z HDRI ale nie wiem dlaczego ale odbice widoczne jest nie tylko na modelu ale i na podłożu przy GI a nie wiem gdze to wyłączyć (jesli sie da). hmm:( moze Hdri bez GI??
flesz_gordon Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 poswiec sobie miesiac na oswietlenie i materialy model bedzie :)
Diesel Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Super model tylko troche materiały i render są kiepskie
Pawelkos Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Model nawet fajnie wyszedl, choc wydaje mi sie ze krawedz maski jest krzywo, ale to moze wina refleksow, ale materialy i render leza, szkoda ze nie poswieciles wiecej czasu na dopracowanie tego bo moglo byc duzo lepiej.
Czorny Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Hym zgadzam sie z pzreedmowcami :D (spr z tym HDRI) ;]
Euzebi Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 Hmm. To nie miejsce na dodawanie kolejnych prac ale zrobiłem jeszcze 2 obrazki moze te są z deka lepsze choć w moim odczuciu wyglada to troche dziwnie bo model wyglada jak by był baaaardzo krzywy a nie tylko troche.
Pawelkos Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 No teraz lepiej ale to jeszcze nie to, tak jak pisal Dallas17 cos zrobi z tym podlozem no i wydaje mi sie ze samochod troche lewituje
Diesel Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Widze lekkie postępy ale jeszcze troszeczke brakuje do dukcedu oby tak dalej....... daj troszeczke inne podłoze oraz zmień hdri
Andrejkoo Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Jeżeli chodzi o sam modeling to jest wporządku, tylko strasznie rażący jest lakier i szyby zmień HDRI bo na nim psuje cały model. Podłooże tez by sie przydało inne pozdrawiam i owocnej pracy:)
Euzebi Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 AAA kit niech juz tak zostanie bo w końcu zrobi sie z tego WIP.
Rekomendowane odpowiedzi