Napisano 7 Luty 200619 l A wiec co miał być Bentley continental GT ale wyszło inaczej i jest a raczej przypomina Flying Spur.
Napisano 7 Luty 200619 l model bardzo mi się pdodoba, ale człowieku nie masz za grosz zmysłu artystycznego >>????? [joke] Dlaczego on jest taki matowy ??? Czemu szyby nie przeposzczają swiatła???, powinny chodziaz w lekkim stopniu je odbijać... Materiały, kompozycja, i takie tam do wymiany zupełnie/ +
Napisano 7 Luty 200619 l model wydaje się poprawny ale materiały to porażka popracuj jeszcze nad nimi
Napisano 7 Luty 200619 l Autor Jak śmiecie krytykowac dzieło mojego życia:P no nie wiem ale mi sie podoba taki jako jest bo zazwyczaj wyglada jak bąbka na choince albo jak plastik. Jestem zadowolony z tego jaki jest jesli chodzi o lakier
Napisano 8 Luty 200619 l Autor Dał bym z HDRI ale nie wiem dlaczego ale odbice widoczne jest nie tylko na modelu ale i na podłożu przy GI a nie wiem gdze to wyłączyć (jesli sie da). hmm:( moze Hdri bez GI??
Napisano 9 Luty 200619 l Model nawet fajnie wyszedl, choc wydaje mi sie ze krawedz maski jest krzywo, ale to moze wina refleksow, ale materialy i render leza, szkoda ze nie poswieciles wiecej czasu na dopracowanie tego bo moglo byc duzo lepiej.
Napisano 9 Luty 200619 l Autor Hmm. To nie miejsce na dodawanie kolejnych prac ale zrobiłem jeszcze 2 obrazki moze te są z deka lepsze choć w moim odczuciu wyglada to troche dziwnie bo model wyglada jak by był baaaardzo krzywy a nie tylko troche.
Napisano 10 Luty 200619 l No teraz lepiej ale to jeszcze nie to, tak jak pisal Dallas17 cos zrobi z tym podlozem no i wydaje mi sie ze samochod troche lewituje
Napisano 10 Luty 200619 l Widze lekkie postępy ale jeszcze troszeczke brakuje do dukcedu oby tak dalej....... daj troszeczke inne podłoze oraz zmień hdri
Napisano 10 Luty 200619 l Jeżeli chodzi o sam modeling to jest wporządku, tylko strasznie rażący jest lakier i szyby zmień HDRI bo na nim psuje cały model. Podłooże tez by sie przydało inne pozdrawiam i owocnej pracy:)