Ecikgti Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Moje pierwsze ukończone dzieło. Następne bedzie lepsze :) 3ds max 5.0 & Brazil Scren w lepszej jakości http://www.republika.pl/max3d_moje_sceny/Grafa1.html
mrkrzysiek Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 model ładny jedyne o mi nie pasuje to materiał na zderzaku
naeq Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Wszytsko Oki, bardzo ładny model :)) ale nie pasuje mi... te glupie lusterko ;P takie jak by nie z Maluszka ;P
Sqvarec Napisano 10 Luty 2006 Napisano 10 Luty 2006 Fajny maluszek. Render fajny. Spoko oswietlony :). Niefajne szybexy, lusterka takie od niechcenia :). Twoje pierwsze ukończone dzieło - gratulejszyn. Ciekawe kiedy ja skończe :D. Ogolnie bombeczka.
Ecikgti Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 Dziekuje za opinie :) Co do lusterek to ja takie miałem w prawdziwym maluszku (foto) Troszku może mało się przyłozyłem do nich. ps.szukam dużych Blueprintów "Hondy Civic 3d" (r92-95) Znlazłem ale tylko takie małe. Może ktoś ma jakieś namiary do większych bo to bedzie temat na następny obiekt 3D. Z góry dziekuje i Pozdro dla Wszyskich.....
AGmakonts Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 fajnie ale stanowczo za czysto, jakby był tu jakiś brud, bloto miejscami to odrazu było by idealniej
Ecikgti Napisano 13 Luty 2006 Autor Napisano 13 Luty 2006 Chciał bym go troszku pobrudzic, poprawic itp. ale brak mi troszku umiejętnosci... Pozatym mój sprzęt jest troszku za słaby. Może kiedys ale wolał bym tego Maluszka od nowa narysowac bo ten ma zbyt duzo błedów....
martin-flash Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Moje pierwsze ukończone dzieło. Następne bedzie lepsze :) 3ds max 5.0 & Brazil Scren w lepszej jakości http://www.republika.pl/max3d_moje_sceny/Grafa1.html Jest suprer!
hkropinski Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 ogólnie nie jest źle, niektóre materiały jeszcze niedopracowane, pozdr
WIERZBA Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Bardzo ładny maluszek . Jedyne co bym się czepną to trochę chudą karoserię ma /grubość karoserii/ Pozdrowienia
oltarz Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 sentymentalny wozek :) fajny, choc uwazam ze niektore kanty karoserii sa za ostre, no i detale salbo dopracowane, za to bardzo fajne kola. Pozdrawiam oltarz
Lopss Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 fakt koła fajne - jak w moim BIS-ie zaraz po malowaniu ;), heh takie ładne były 2 mieś.
Kedzior Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 plus za materialy lakieru, swiatel, felg, minus za szyby i otoczenie, poza tym model wydaje sie poprawnie wymodelowany , a przynajmniej na tyle dobrze ze błędów nie widać.Jak na pierwszy to ponad przecietnie. pozdr.
piksar Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 śliczny i prawdziwy "coś" przyciąga wzrok w górny narożnik drzwi, coś mi się wydaje że tam jest krzywo, ale to szczegół
kannu Napisano 25 Marzec 2006 Napisano 25 Marzec 2006 serwusik :) fajne i przyjemne , podoba mi sie:) zabrudzenia by sie baaardzo przydały :) Edit: wlasnie zauwazylem , ze albo ma czarne linie w 3D , mające imitować/poprawiać widoczność wcięć, przy drzwiach , oraz pod maską - lub w PS dorysowane czarne linie . pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Ecikgti Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 wlasnie zauwazylem , ze albo ma czarne linie w 3D , mające imitować/poprawiać widoczność wcięć, przy drzwiach , oraz pod maską - lub w PS dorysowane czarne linie .. ps.Nie ma nic dorysowane. Poprostu dałem czarne tło dla zaciemnienia pod maske i drzwi.
damusTo Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Zabawna ta scenka, kojarzy sie mi to dosc jednoznacznie ale pomijając ten aspekt pracka całkiem ładna model zdaje sie dosc dobrze odwzorowany choc dawno nie widziałem malucha :p
byku92 Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 no bardzo ładnie! świetne wykonanie gratz
drem Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 naprawde super tylko te czerwone czesci nie pasuja do modelu malucha:]
steve_loopez Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Mi się bardzo podoba, jest się czym chwalić:]
deshu Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 elegancko, przerwy w karoserii to extrudy? czy tylko czarny material?
Black Pantera Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Mi nie pasuje materiał na sziedzeniach.Wydaje mi się że jest w małej rozdzielczosci.No i może lusterka troche są zbyt kwadratowe.Ogólnie 7/10
drem Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 mi sie wydaje ze ty tylko zrobiles te czerwone czesci malucha i szyby przyciemniles:/ bo reszta wogule nie pasuje do reszty:D tak jakbys wzilo zdjecie i w paincie to przerobil;p
mujas Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Black Pantera - jak Ty widzisz ten materiał na siedzeniach ?? bo ja jakoś go nie mogę dojrzeć (może to wina miernego monitora) drem - siatke maluszka widziałem na żywo wiec nie pisz Kuzynowi jakiś cherezji ze w paincie działał ;) (wiem wiem chciałeś tak humorystycznie)
drem Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 moze tak moze nie:D ale powinien popracowac nad szybami;)
Ecikgti Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Ej Panowie. Tylko sie nie pobijcie. Drem:Co do poprawek to nici z tego bo model zakończyłem hyba z pół roku temu. Zamieszczam siateczke dla Ciebie jesli nadal myślisz ze to jakiś Paint Ha Ha. Tylko zebys zawału nie dostał bo troche gęsta jest... Mujes: Dzięki za obrone :)
Black Pantera Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Z odpalonym MS'em to raczej tam duzo nie zobaczymy. P.S Wiecie ze na moim laptopie nie da sie robic znakow Polskich ?:)
Ecikgti Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Niestety uczyłem sie Maxa na tym modelu i po MS zapodałem EditPoly bezpowrotnie i tak zostało...
satanicus1991 Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Siatka wygląda jak lista płac z Hypercuba. Zanim się przyjrzałem, myślałem, że to zdjęcie. Ile on ma poly?
Rekomendowane odpowiedzi