levis Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 czesc kto by mi przeslal jakis swoj model samochodu, bo chcialbym sie nauczyc modelowac, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Ja bym przesłał a nawet prześlę. http://www.megaupload.com/?d=FE3QSWVG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 dzieki RA, a macie moze jeszcze bmw?? obojetnie jaki model kurcze RA muglbys mi podac inny link z modelem bo te megaupload u mnie nie dziala przeslecie mi jakis?? Mod Edit : Edytuj posty zamiast pisac jeden pod drugim, i nie błagaj po 20 min jak ci nikt nie odpowie tylko czekaj cierpliwie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 A może jeszcze poprosisz o konkretny model, no i poly count podaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 ...i ile kasy dajesz:] btw. edytuj posty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 poszukaj na evermotion.org. w dziale free było bwm serii 5 (najnowszy model) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 na gom-team jest model low poly "baierna" z gry slrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 a np renault?? 25 lub 19 a oprucz tych jakie dacie przyjme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 a oprucz tych jakie dacie przyjme normalnie jakis kosmita :D. z choinki zes sie urwal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Skup Samochodow. Lol. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 no sorry ale chcialbym sie nauczyc modelowac i taki model mi by sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Ja mam audi a3, moge sprzedać, zaproponuj tylko jakąś rozsądną cene... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 najlepiej się nauczysz modelując samemu, wykonując tutoriale. Jeżeli chcesz pooglądać sobie modele to napewno w sieci znajdziesz trochę darmowych, wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 audi a3 to może sprzedać co drugi forumowicz :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 kurcze RA muglbys mi podac inny link z modelem bo te megaupload u mnie nie dzialaNie. Poczekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 ale u mnie wyskakuje jakies with premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 prosze was dajcie mi jakies jeszcze podele bede bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 DAJ !!! poszukaj google.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 a co mam wpisac?? bo jestem w tym zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 levis nie mozesz sie wykazac choc troche aktywnoscia?nie mowie tutaj o napisaniu na jakims forum :DAJCIE MI BO JA CHCE!,jak takie male dziecko sory wiesz ile pracy kosztuje wymodelowanie samochodu? poza tym nauczysz sie modelowac z TUTORIALI, i MANUALA programu, ktorego uzywasz.Tutoriali jest masa, a zwlaszcza o modelowaniu samochodow, wystarczy troszke inicjatywy juz ktos napisal, ze na evermotion sa darmowe modele, na turbosquidzie rowniez, masz(sory za dziwnego linka do turbosquida, ale jest od razu do samochodow za free): http://www.evermotion.org/index.php?unfold=free_stuff http://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm?intMediaType=2&intCategory1=208&INTFILETYPE_3=0&INTFILETYPE_2=0&BLSHOWCATEGORYSELECT=TRUE&BLSEARCHGAMEREADYONLY=FALSE&ISTSEARCHKEY=&INTFILETYPE_1=0&INTRATINGCOUNT=0&BLKEEPCHECK=y&INTBUNDLEID=&ISTINCAUTHOR=&ISTEXCAUTHOR=&FUSEACTION=ProcessSmartSearch&FLTRATING=0&DATEBEFOREPUB=&STGBOOLEAN=L&INTMAXPRICE=&STGTYPE=&DATEAFTERPUB=&INTSTARTROW=1&ISTEXCKEY=&INTMINPRICE=&stgAD=15J244404040441&stgOrderColumn=A5&intSortOrder=1&blViewType=1&blViewTypeTip=y&intMaxResults=50 przy okazji na trubosquidzie mozesz sobie popatrzec rowniez ile kosztuja dobre modele samochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Jełśi jeszcze ci mało to zrób sobie samochód i będziesz miał. Oglądając modele i nic poza tym, nie nauczysz się modelować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Poprzerabiaj tutki, a nie meczysz ludzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Dziwna ta młodzież dzisiejsza... wszystko na już by chcieli :| Załóż sobie konto tutaj http://www.3d-palace.com/ i ściągnij tutoriala o Audi A3. Masz wszystko krok po kroku jak łopatą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 no wiem sciagam to ale jestem slaby z angielskiego a chcialbym takiego tutoriala po polsku, albo ok takto tylko bym chcial czy bylibscie tak mili i przeslali mi blueprinta audi a3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Nie, nie bedziemy tak mili - poszukaj sobie! Sam poszukaj, sam stworz model - nie ma 'letko' ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 racja racja troche inicjatywy a nie podaj zrob nie ma tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 no nareszcie zrobilem samochod tylko terz nie wiem jak moge zrobic tlo do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 np. robisz jakis box za autem i nakładasz texture , albo wciskasz na klawie 8 i gzdzie są ustawienia rendera (a mianowicie kolor) klikasz na slot i dajesz texture! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 szok! zrobiles samochod? tak szybko?? a mozna wiedziec jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 no wiesz ....box & 4 cylinder hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
levis Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 nie mozna wiedziec jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 dobra sie zlituje i oddam swoj woz niestety bez wnetrza... tu screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Pokaż siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 wiesz powiem ci że pomysłowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Zamykam. Levis - na forum jest pełno linków do stron z darmowymi modelami, dodatkowo na stronie glownej max3d.pl są modele samochodów do ściągniecia odpowiedz zostala udzielona i tworzy sie sam OT Zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi