Lookas Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 modeloi praktycznie wydłubany, czeka tylko na malowanko, ale jesli ktoś cos znajdzie i wytknie to jest szansa na zrobienie poprawek:)) Lookas
bartq Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Superowy model:D A jakbym musial sie na sile do czegos przyczepic to krawedz tylnego nadkola nie jest idealnie okragla tylko lekko kanciasta... ....a moze tylko mi sie zdaje [rotfl2]
Marcin_ps Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 ladnitki tylko wlasnie to nadkole :P texturuj i do boju znim jakas scenka w jednostce wojskowej
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 wyglada naprawde niezle, jedyne co mi sie rzucilo w oko to tylne nadkole i tylne zderzaczki, jakies cieniutkie sie wydają... czekam na textury [piwo]
Pablo Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 no no ladny :)))) jedynie co bym poprawil to siedzenia...troszke za cienkie... pzodr[piwo]
Swietlik Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 qrde :o \"PDOBA MI SIE\" :o jeszcze jak będą texturki........., ale faktycznie miejscami widać kanciaste krawędzie
Kris_R Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 No Lookas! Wyrobiłeś się :D Kawał niezłego dłubańska tu prezentujesz :) ciekawe co z teksturkami bydzie! hehe [piwo] pozdro!
Lookas Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 updacik i to powazny!!! poniewaz powstaje własnie cały komplet willysów tu jest pierwszy z nich. jedna z 4 modyfikacji zrzutowych (czyli airborne) . ta akurat to wetrsja radio (pozostałe: sanitarka, reconaissance i arillery) czyli z pojedynczego samochodu zrobiła si duza robota:)) bedzie wiec długo VIP. ale kazda dostanie pełna oprawe w tło i td kazda twórcza uwaga bedie ok:)) linki do stron zwiazanych z tematem tez:)) docelowo powsatana wszystkie modyfikacje willysa stosowane w II ww lookas
Lookas Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 zapomniałem o obrazkach!!!! sorry http://www.ukiok.3d.pl/airborne_radio1.jpg http://www.ukiok.3d.pl/airborne_radio2.jpg http://www.ukiok.3d.pl/airborne_radio3.jpg
Pablo Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 hmm..na pewno tak kierownica wychodzi?? a pza tym jest ql:)) pozdr
Gość AcidBoyXL Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 no nie wiem, mi wczesniej sie bardziej podobal
Kris_R Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 Gdzieś to już widziałem :) hehe no nic... bierej ten tablecik z górnej półki i jechane z tym koksem! I nie chcę tu widzieć żadnej paćkaniny tylko ładne tekturki z odpryskami farby (blend z maską) pozdro [piwo]
Lookas Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Napisano 16 Sierpień 2003 czas na update!! można sie czepiac wszystkiego a malowania szczególnie. tymbardziej,,ze to co widac to w wiekszości testy unwrap UVW ale prace postepuja:)) z góry dzieki za Wasze uwagi
pg Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 hmm, mi si epodoba bardzo, pracka ma cos innego niz standardowe modele samochodow, pewno przez to, ze masz tu textury itp-no enei wazne ale ja bym si eprzyczepil do jednej rzeczy, sam nie wiem, ale czy ten samochud nei powinien miec wiecej miejsca w nadkolach, tzn, wydaje mi sie, ze tan samochud ma starszni emaly promien skretu, bo kolo jakby zahaczalo o blache, ktora jest za nim...ale moze to jakei szludzenie, sam nei wiem
Loozack Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 model bardzo fajny, ale popracuj nad teksturami :) [piwo]
wiggles Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 wiesz co mi sie w nim podoba? ten plecaczek medyczny :) fajny jest :)
WToreK Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Zarabiscie szczegolowe (a przynajmniej tak mi sie zdaje :D ) Jakie otoczenie do tego dowalisz? Ja proponuje taki namiot medyczny ja z M.A.S.H. :D
Pionier Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 poki co wyglada jak zbawka plastikowa. dodaj brud, bloto, zadrapania, odpryski farby itp. I to mowie JA, ten co mam ten sam problem :D ... i jeszcze go nie rozwiazalem :D Pozdrawiam [spox] [piwo]
Lookas Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 jaki ten sam problem??? błoto i rysy???? to nie jes problem:))) problemem jes brak czasu:)) lookas
Pionier Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Originally posted by Lookas jaki ten sam problem??? błoto i rysy???? to nie jes problem:))) problemem jes brak czasu:)) lookas byc moze i brak czzsu, luknij na moj wip http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3946&page=5 i przeczytaj wypowiedz Saygona... a Saygon wie co mowi :D
Lookas Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 YEAH!!! wielki come back:)) Biorac pod uwage date ostatniego wpisu, mineło pól roku!!!! Troche się działo, była nawet bitwa a potem przez 4 miesiace ciezka praca za niewielkie w sumie pieniądze:)) No ale udało sie to odwalić i znalazł się czas na odrobine rekreacji:)) Zatem po tym lekko przydługim wstepie, czas na prezenatcje:)) Oto Willys MB w wersji airborne w modyfikacji radiowej:)) Zabawy w teksturki i odrobinke brudu. Ciągle jeszcze WIP, ale juz mniej wiecej widac jak bedzie wygladał po skonczeniu. Tu i ówdzie należą sie jeszcze spore porawki, ale ogólny zarys jest juz widoczny. Te szare elementy czekaja na swoje tekstury.:))
wiggles Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 no lookas pokazujesz mi ten model juz nie wiadomo ile i ciagle mi sie podoba :):) jeszcze troche eksperymentow z teksturami i bedzie git
kulexy Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 nieno, super, ale musialem kiedys przeoczyc ten model!! SZUPER!!
Leru Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 To cos co jest na jego dolnej czesci \"karoseri\" to bloto ? :| cos nie bardzo. Jest za czysty i troche za kolorowy. I jeszcze gdzie jest szyba przednia ? Przynajmniej polozona ? Poza ta kwestia samych textur, wyzej prezentowanego pojazdu, model jest wrecz swietny z wszelka dbaloscia o najmniejsze szczegoly (SIC) :D pozdrawiam milosnikow M.A.S.H.`a [lol2]
Lookas Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 Leru: To w dolnej czesci to nie błoto:)) to kurz. Co do kolorowści......wydaje mi sie ze w palecie 256 zmieściłby sie z łatwoscia:)) Co do przedniej szyby, to......nie było jej. Podobnie jak kilku(nastu) innych elementów. poniewaz Jeepy w modyfikacji airborne ( czyli desantowej) zrzucanu w szybowcach (Horsa, Waco) isitotny był niemal każdy gram, a wierz mi lub nie, przedni panel wraz z szyba i reszta waży sporo. lepiej było w to miejsce załadować skrzynki z amunicja, czy inne wyposażenie. Własnie do tego jest ta rama na masce. Wiecej szczegułow znajdziesz tu: AIRBORNE JEEP SERDECZNE POZDRO
Falcrum Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Spox wózek !! Mam nadzieję, że nie skończysz na samym jeep\'ku ( :D ) i dorobisz resztę otoczenia :) Pozdr
Bzyku Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 niezly willys tylko wielkosc karabinu chyba za duzy. takie porownanie rekojesci do grubosci kierownicy.
Lookas Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 hmmmm qrcze, tio chyba jednak kiera za mała:(( Dzieki, bo nie zwróciłem na to uwagi:((
Pionier Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 wyglada ok, ciekawie jak sie bedzie prezentowal w calej scenie ;). Pozdrawiam
Badyl Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 piekny model ale razi lśniąca łopata na przednim zderzaku przy zakuzonych bokach pojazdu :)
Leru Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Kolorowosc mialem na mysli roznorodnosc kolorow, a nie ich ilosc :)
Lookas Napisano 10 Marzec 2004 Autor Napisano 10 Marzec 2004 zdaje się , ze w najblizszej przyszłości nie ebdzie żadnej sceny;/ Założenia najpierw maja powstac trzy lub cztery głowne modyfikacje desantowe. Moze później pokusze się o kilka scenek..... Na razie duuzo roboty przede mna. Dzieki za uwagi!!! Baardzo mi pomagają
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 a może byś zrobił animację zrzucenia go na spadochronie z \"pewnego\" szybowca ?? :) pozdrawiam [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi