Napisano 2 Sierpień 200321 l modeloi praktycznie wydłubany, czeka tylko na malowanko, ale jesli ktoś cos znajdzie i wytknie to jest szansa na zrobienie poprawek:)) Lookas
Napisano 2 Sierpień 200321 l Superowy model:D A jakbym musial sie na sile do czegos przyczepic to krawedz tylnego nadkola nie jest idealnie okragla tylko lekko kanciasta... ....a moze tylko mi sie zdaje [rotfl2]
Napisano 3 Sierpień 200321 l ladnitki tylko wlasnie to nadkole :P texturuj i do boju znim jakas scenka w jednostce wojskowej
Napisano 3 Sierpień 200321 l wyglada naprawde niezle, jedyne co mi sie rzucilo w oko to tylne nadkole i tylne zderzaczki, jakies cieniutkie sie wydają... czekam na textury [piwo]
Napisano 3 Sierpień 200321 l no no ladny :)))) jedynie co bym poprawil to siedzenia...troszke za cienkie... pzodr[piwo]
Napisano 3 Sierpień 200321 l qrde :o \"PDOBA MI SIE\" :o jeszcze jak będą texturki........., ale faktycznie miejscami widać kanciaste krawędzie
Napisano 3 Sierpień 200321 l No Lookas! Wyrobiłeś się :D Kawał niezłego dłubańska tu prezentujesz :) ciekawe co z teksturkami bydzie! hehe [piwo] pozdro!
Napisano 10 Sierpień 200321 l Autor updacik i to powazny!!! poniewaz powstaje własnie cały komplet willysów tu jest pierwszy z nich. jedna z 4 modyfikacji zrzutowych (czyli airborne) . ta akurat to wetrsja radio (pozostałe: sanitarka, reconaissance i arillery) czyli z pojedynczego samochodu zrobiła si duza robota:)) bedzie wiec długo VIP. ale kazda dostanie pełna oprawe w tło i td kazda twórcza uwaga bedie ok:)) linki do stron zwiazanych z tematem tez:)) docelowo powsatana wszystkie modyfikacje willysa stosowane w II ww lookas
Napisano 10 Sierpień 200321 l Autor zapomniałem o obrazkach!!!! sorry http://www.ukiok.3d.pl/airborne_radio1.jpg http://www.ukiok.3d.pl/airborne_radio2.jpg http://www.ukiok.3d.pl/airborne_radio3.jpg
Napisano 10 Sierpień 200321 l Gdzieś to już widziałem :) hehe no nic... bierej ten tablecik z górnej półki i jechane z tym koksem! I nie chcę tu widzieć żadnej paćkaniny tylko ładne tekturki z odpryskami farby (blend z maską) pozdro [piwo]
Napisano 16 Sierpień 200321 l Autor czas na update!! można sie czepiac wszystkiego a malowania szczególnie. tymbardziej,,ze to co widac to w wiekszości testy unwrap UVW ale prace postepuja:)) z góry dzieki za Wasze uwagi
Napisano 16 Sierpień 200321 l hmm, mi si epodoba bardzo, pracka ma cos innego niz standardowe modele samochodow, pewno przez to, ze masz tu textury itp-no enei wazne ale ja bym si eprzyczepil do jednej rzeczy, sam nie wiem, ale czy ten samochud nei powinien miec wiecej miejsca w nadkolach, tzn, wydaje mi sie, ze tan samochud ma starszni emaly promien skretu, bo kolo jakby zahaczalo o blache, ktora jest za nim...ale moze to jakei szludzenie, sam nei wiem
Napisano 21 Sierpień 200321 l Zarabiscie szczegolowe (a przynajmniej tak mi sie zdaje :D ) Jakie otoczenie do tego dowalisz? Ja proponuje taki namiot medyczny ja z M.A.S.H. :D
Napisano 21 Sierpień 200321 l poki co wyglada jak zbawka plastikowa. dodaj brud, bloto, zadrapania, odpryski farby itp. I to mowie JA, ten co mam ten sam problem :D ... i jeszcze go nie rozwiazalem :D Pozdrawiam [spox] [piwo]
Napisano 21 Sierpień 200321 l Autor jaki ten sam problem??? błoto i rysy???? to nie jes problem:))) problemem jes brak czasu:)) lookas
Napisano 21 Sierpień 200321 l Originally posted by Lookas jaki ten sam problem??? błoto i rysy???? to nie jes problem:))) problemem jes brak czasu:)) lookas byc moze i brak czzsu, luknij na moj wip http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3946&page=5 i przeczytaj wypowiedz Saygona... a Saygon wie co mowi :D
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor YEAH!!! wielki come back:)) Biorac pod uwage date ostatniego wpisu, mineło pól roku!!!! Troche się działo, była nawet bitwa a potem przez 4 miesiace ciezka praca za niewielkie w sumie pieniądze:)) No ale udało sie to odwalić i znalazł się czas na odrobine rekreacji:)) Zatem po tym lekko przydługim wstepie, czas na prezenatcje:)) Oto Willys MB w wersji airborne w modyfikacji radiowej:)) Zabawy w teksturki i odrobinke brudu. Ciągle jeszcze WIP, ale juz mniej wiecej widac jak bedzie wygladał po skonczeniu. Tu i ówdzie należą sie jeszcze spore porawki, ale ogólny zarys jest juz widoczny. Te szare elementy czekaja na swoje tekstury.:))
Napisano 9 Marzec 200421 l no lookas pokazujesz mi ten model juz nie wiadomo ile i ciagle mi sie podoba :):) jeszcze troche eksperymentow z teksturami i bedzie git
Napisano 9 Marzec 200421 l To cos co jest na jego dolnej czesci \"karoseri\" to bloto ? :| cos nie bardzo. Jest za czysty i troche za kolorowy. I jeszcze gdzie jest szyba przednia ? Przynajmniej polozona ? Poza ta kwestia samych textur, wyzej prezentowanego pojazdu, model jest wrecz swietny z wszelka dbaloscia o najmniejsze szczegoly (SIC) :D pozdrawiam milosnikow M.A.S.H.`a [lol2]
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor Leru: To w dolnej czesci to nie błoto:)) to kurz. Co do kolorowści......wydaje mi sie ze w palecie 256 zmieściłby sie z łatwoscia:)) Co do przedniej szyby, to......nie było jej. Podobnie jak kilku(nastu) innych elementów. poniewaz Jeepy w modyfikacji airborne ( czyli desantowej) zrzucanu w szybowcach (Horsa, Waco) isitotny był niemal każdy gram, a wierz mi lub nie, przedni panel wraz z szyba i reszta waży sporo. lepiej było w to miejsce załadować skrzynki z amunicja, czy inne wyposażenie. Własnie do tego jest ta rama na masce. Wiecej szczegułow znajdziesz tu: AIRBORNE JEEP SERDECZNE POZDRO
Napisano 9 Marzec 200421 l Spox wózek !! Mam nadzieję, że nie skończysz na samym jeep\'ku ( :D ) i dorobisz resztę otoczenia :) Pozdr
Napisano 9 Marzec 200421 l niezly willys tylko wielkosc karabinu chyba za duzy. takie porownanie rekojesci do grubosci kierownicy.
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor hmmmm qrcze, tio chyba jednak kiera za mała:(( Dzieki, bo nie zwróciłem na to uwagi:((
Napisano 9 Marzec 200421 l wyglada ok, ciekawie jak sie bedzie prezentowal w calej scenie ;). Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200421 l piekny model ale razi lśniąca łopata na przednim zderzaku przy zakuzonych bokach pojazdu :)
Napisano 10 Marzec 200421 l Autor zdaje się , ze w najblizszej przyszłości nie ebdzie żadnej sceny;/ Założenia najpierw maja powstac trzy lub cztery głowne modyfikacje desantowe. Moze później pokusze się o kilka scenek..... Na razie duuzo roboty przede mna. Dzieki za uwagi!!! Baardzo mi pomagają
Napisano 10 Marzec 200421 l a może byś zrobił animację zrzucenia go na spadochronie z \"pewnego\" szybowca ?? :) pozdrawiam [piwo]