Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no i model gites, sie nie ma do czego przyczepic moze poza jednym ze taki mały polycount ; ) ( żart), a ten ostani obrazek z normalem zaczętym akurat mnie bardziej przypadł do gustu jakos, mimo ze nie cierpie normali to oddaje chrakter , co najwazniejsze nie swieci sie, no ale to dopiero początek, obaczymy jak pojedzesz z kolorem i czy po raz kolejny normal nie da ciala w porownaniu z tradycyjną texturką

a tak apropo to czemu nie jedziesz dalej z generałem?

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Leniwiec odpisuje :P

*w!e8 - man co ty cchesz od ZB?? Bo nie czaje, widzialem takie cacka spod ZB ze mi oko bielalo.

*ognisty - indeed ;)

* mario don - czemu ma sie swiecic, przeciez skala i drewno sie nie swiecia, no chyba ze mokre albo polakierowane ;) A czy da ciala czy nie da, wiesz ja dopiero sie zaglebiam w normale wiec wszystko mozliwe ;), a co do generala, stracilem lapa, dane byly ... prosze sie nie smiac, na pulpicie, wiec nie mam do nich dostepu i tak jakos mi zapal opadl po tym. Wroce do niego jak mi morale podskoczy ;)

Napisano

no i bardzo dobrze bo jakze drewno i skala mialoby sie swiecic, na ogól jest tak ze, moze tu podpadne "normalowcom", nie wazne co wszystko sie swieci nawet te rzeczy ktore normalnie w realu pochłaniają światło :D, a z tym dawaniem ciala to chodzilo mi o to że w sumie widzialem kilka modeli z normalami ktore były b.fajne, reszta z racji mojej nicheci do tej techniki a w zasadzie efktu koncowego nie przypadła mi do gustu i tu włąsnie jestem ciekaw jak sobie poradzisz i jaki bedzie ten efekt koncowy, narazie jest ok i jest przekonujące ale to dopiero początek

a i ja tez widzaielm take rzeczy z zbruscha ze łeb urywa, i sądze ze wymagaloby bardzo duzego skila i wysilku osiagniecie tego np w maxie, a tu prosze taki przykład z brzegu :

http://img99.imageshack.us/my.php?image=hellhound4zi3zp.jpg

http://img112.imageshack.us/my.php?image=bodyupdate8lc8nw.jpg

jak widac nie ma to nic wspolnego z tzw ciastowatoscią jaka kiedys przylgnęla do zbrusha, od dosc długiego juz czasu w zbrushu działają prawdziwi artysci ktorzy umeją wycisnąc z niego co tylko chcą a i ci ktorzy startowali z zbrushem też nabrali juz skilla, takze wszsytko zalezy od umijetnosci a nie samego softu,

Napisano

Nie swieci sie poki co bo nie ma speculara :D

zobaczymy jak dalej to pójdzie ;)

Poraszek-poprostu nie cierpię ZB-nie nawidze tego peltowanego detalu, za to ja widziałem taki detal zwykłym poly modelingiem że mnie ropizieprzało, i z pewnością robi to wielkie wrażenie niż nie umiejętne robienie bruzd jako faktury ;]

Napisano

Porasz do boju ! :)

wystartowałeś jak z procy a teraz jakoś nie updatujesz.

Napisano
  • Autor

NIestety ale prawdopodobnie zawiode moich fanow ... i fanki (muahahaha) ale jest bardziej niz pewne ze nie uda mi sie skonczyc modelu na czas, jezeli wogole w najblizszym mi sie uda do niego wrocic.

Sry bojs ent gerls taki lajf.

Napisano
NIestety ale prawdopodobnie zawiode moich fanow ... i fanki (muahahaha) ale jest bardziej niz pewne ze nie uda mi sie skonczyc modelu na czas, jezeli wogole w najblizszym mi sie uda do niego wrocic.

Sry bojs ent gerls taki lajf.

teraz, zachowam się jak lala z czatu :D

Ojjjj PoR@sz SzKOd@ mI CieBIĘ, JeSteŚ moIM IdoLEm MisTrzU :)

koCh@m cIę miSiu

a tak na serio - to faktycznie szkoda, bo zapowiadalo się ciekawie :(

Napisano

no szkoda bo model jest ciekawy ale zawsze możesz go dokńczyć poza bitwą

Napisano

OfFtOpIc

w!e8: tEn pRoGrAmIk bArDzO UlAtWiA ZyCiE CzAtOwYm lAlOm

;)

yon.menel.com/pokemonizer.zip

Napisano

fajnie fajnie Porach widze ze ruszyles brusha :) niezle niezle dawaj bo czas sie konczy :)

Napisano
  • Autor

Sorki hatred za refleks ale wlasnie zauwazylem ze ktos tutaj wogole zagladal :] Thx za support everybody, i milo mi ze moj watek nie ograniczyl sie tylko do mojej pracy :] Fajnie tak sobie popatrzec ja kwatek zyje wlasnym zyciem :]

Aha Hatred chyba zdarzyles juz zauwazyc ale jeszcze Cie oswiece ... nie zdarze na termin ... haha