Napisano 15 Luty 200619 l Witam! To moja najnowsza scena, czas renderu 5h (dlatego widoczne ziarno). Kritsy i komentsy mile widziane.
Napisano 15 Luty 200619 l Bardzo mi się podoba. Imo światło i render fajny, mimo że troche ziarnisto :) W taką pogodę jak dziś, marzę żeby być w takim domku, w takim miejscu ;) Pozdro
Napisano 15 Luty 200619 l Autor Dzieki za komentarze! flesz_gordon : Kadr taki ciasny bo zalozenie było takie by pokazać dwie strony pokoju. obo : robilem ta scenke w ramach terapii hehe DraB : postaram sie o wiekszy render (jezeli na to czas pozwoli) Oto druga strona pokoju... mam mieszane uczucia co do tego renderu ;)
Napisano 15 Luty 200619 l Autor Savoy : to jest vray, uzylem Lighcache+qmc ... 5h to duzo ? czy raczej mało ? :D
Napisano 15 Luty 200619 l Do ok. 50cm nad podłogą jest super, powyżej nudno i pusto. :) Ładnie światło. Savoy EDIT: Wiedziałem, że mnie wyprzedzi. :D EDIT2: To nowe całe jest be. :)
Napisano 15 Luty 200619 l Ładne, aż mi się ciepło zrobiło, ale duże ziarno, przepalony lekko stolika na drugim renderze i chyba za duzy bump na sofie/kanapie...
Napisano 15 Luty 200619 l Całkiem fajnie, ale moim zdaniem zupełnie inne źródło światła jest na zewnątrz od tego w środku. Zważając na "bladość" tego krajobrazu wygląda to mało przekonująco.
Napisano 15 Luty 200619 l No fajności fajności :D Tylko jedna rzecz mi się rzuca, granica miedzy ściana a sufitem jest zatarta, tak jakos nienaturalnie to wygląda :] A Ty te wizki to jakos hurtowo czy jak? Bo dużo Ciebie ostatnio :D (to był komplement :) )
Napisano 15 Luty 200619 l Autor MaGuu : wielkie dzieki! masz racje, render jeszcze moze nie jest doskonały ale caly czas sie ucze. Zaplanowałem sobie zrobic 8 wizek do portfolia później biore sie za cos innego :D , kilka przymiarek juz zrobiłem w kierunku tworzenia postaci zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwazniejsze informacje juz pozbierałem.
Napisano 15 Luty 200619 l Ładnie, ładnie :)... Niedlugo wszyscy beda na LC + QMC liczyc :P... Ktory vrayek to liczyl ;) ?
Napisano 16 Luty 200619 l Ładny 1 render, podoba mi się bardzo, chyba zastowosowales się do moich poprzednich wskazowek, co? :) bo widze znaczną poprawę oświetlenia :) Tak 3maj!
Napisano 16 Luty 200619 l Autor SWRSC : na to wychodzi ;) ... experymentuje caly czas, najwazniejsze ze juz wiem dokladnie o co chodzi w vrayu.
Napisano 18 Luty 200619 l Autor David14 : raczej tu juz nic nie zmienie... bo nawet sam nie lubie zagraconych przestrzeni ;) Keisim : Dzieki! wlasnie renderuje sie kolejny interior. Zobaczymy jak mi tym razem pójdzie.