schottkey Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Troche dlubania ostatnio. Model prosty, ale strasznie duzo (za dlugo ;) bawilem sie z teksturami/materialami. Jeszcze widze troche miejsca na poprawe, ale mysle ze wystarczy jak jest. W koncu cale zycie sie czlowiek uczy ;) wersja poprawiona gumki: ;)
thorgal Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 chyba jakis niedowidzący jestem, bo zadnego modelu nie widze,..
schottkey Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 Hmm, wrzucilem do siebie na sajta i lape dalbym sobie uwalic ze byl tu przed chwila ;) Momencik, zarzuce na ishacka. edit: ok, ordnung jest
jaccunio Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Moze byc, ale zastanawia mnie, co to jest to cos na samym czubku, jasne takie?
chveti Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 gumka receptrurka :D , poćwicz jeszcze trochę bo to się zdaje nie do przyjęcia jako render reklamowy ; ] Pozdrawiam.
rowr Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 heh calkiem ladne a to na gorze to chyba gumki taka nowosc na rynku :) 2 w 1 :) troszko ubogo wyglada ten srebrny fragment pod napisem za duzo pustego miejsca jakis napisik by sie tam zdal edit : hehehe chveti wpadl na to samo :D
schottkey Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 Tak juz wymyslili, nie bede ich scigal przeciez i pytal czemu tak.
schottkey Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 Tez mi sie troche nie podoba, ale to takie speszyl ediszyn 0.33 malutkie jest. Gumke jeszcze lekko bardziej kanciasta zrobie bo rzeczywiscie jak kondom wyglada :P
deshu Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Badziewna ta butla ze szok, ale odwzorowales w sumie nienajgozej:) A co do gumek to moga robic za smoczki, przynajmniej dzieci nie beda rozlewać:)
chveti Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Ta butelka zapsuła mi klasę wizualną Heineken'a , to musiał być błąd dezajnerski... :P
mrkrzysiek Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 To moje najukochańsze piwo ma teraz taką brzydka butelkę :( a twój model trochę odbiega od tego co na zdjęciu pokazałeś no i materiały ci nie wyszły
piotrek Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Ale okropna butelka... Jak można taie coś na rynek wypuścić?
chveti Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 To moje najukochańsze piwo ma teraz taką brzydka butelkę :( Ty jesteś moim klonem ; ] Aston Martin Db i Heineken ; ) A jeszcze co do materiałów jeśli to całe alu to u Ciebie zieleń jest ze szkła/plastiku.
mrkrzysiek Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 chevit to raczej ty moim :P A jeszcze mam pytanko, czym renderowałeś
deshu Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Oj tam Heineken, jezeli wam obecny smakuje to chyba nie pamietacie czasow jego swietnosci - okolo 4-5 lat temu...;( a teraz to jest niedobre wg mnie. Aktualnym mistrzem jest Okocim Mocny, no i od bidy smierdzace Królewskie da sie wypic... A no jesczcze słowacki chillout - Złoty Barzant (czy jak to sie tam pisze) a dalej to ostatnio Lech sie dobry zrobil ale ze wzgledow sportowych w Warszawie tego raczej sie nie pija. Od czasu do czasu mozna sie napic Debowego Mocnego, ale mi ono smakuje tylko do miesa, najlepiej z grilla. No to tyle o piwach od mlodego alkocholika. A najlepszy alkohol jaki powstal to pitne miodzio - tego ludziom z gór zazdrosze najbardziej. A co do butli to jest zalosna, nic dziwnego wiec ze twoja praca nie wyglada ladnie skoro na takim badziewiu sie wzorowales. Najpiekniejsza butla od piwa wg mnie nalezy do Okocima Palonego, oraz butelek 0.33 Beczkowego.
mort Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 sorki za OT ale deshu: "ALKO H OL" się pisze :) dzięki za uwagę, butelki j.w. słabe.. pozdro!
zaki79 Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 butelka projektu Oraito -taki designer z Francji -kolo jest niezly, ale ta butelka...no troszkę kłóci się z piwną tradycją... Wyobraźcie sobie wino w puszce :) (chociaz już tez podobno sa -hehe -ciekawe czy rodzimej produkcji -im mlodsze tym lepsze ;-))
Rekomendowane odpowiedzi