chveti Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 LERU O CZEMU AG MA BANA , BO SAM NIE WIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 rotfl :D ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 spamier jeden - nalezalo mu sie! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 taki mlody a juz bany dostaje, jak dorosnie to w kiciu wyladuje :D chveti--> ty uwazaj bo leru jeszcze ci da bana za ta czcionke ;P tweety-->24h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 hehehe. a na jak długo? :D rotfl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Ee...ale za co? :P edit [+] Tweety , biedny twój tyłek na paintballu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Marcin!! jesteś jedynym modem aktualnie będącym online: napisz coś! + proszę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 chlopaki zaraz wszyscy dostaniemy bana!! ;)dobrze ze leru nie ma hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Moze za rzeczy interesujące / zabawne? rzecz interesująca: prosiłem nie spamować w wątku. 32 posty poleciały oraz 5 banów (malutkie, 24 godzinne), dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 no to wiemy, ale z tego co AGmakonts mówi to nie wie tak naprawdę za co. nic nie napisał ani nikogo nie obraził. :/ w sumie to jestem za powstaniem małego topicku w którym "rada nazdorcza" umieszczała by powody banowania użytkowników. polityka "odkrytych kart" rozwiała by takie wątpliwości jak ta z AGmakontsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 ...... mozna by zastrajakowac na poczatek zadnych postow przez tydzien pozniej.... rozmowy.... pozniej 2 tyg..... wkoncu zmiekna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Agmakonts został ofiarą zabawy Modów- "Kto komu strzeli więcej Banów" :D Zabaczycie...wszystkich nas zamkną za ten wątek:) Btw. Za co bany z wątku "interesujace/zabawne"? Ja tem nie widziałem żadnych obraźliwych postów ani nic. No, ale ja jestem jeszcze tak krótko na tym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 mysle ze dostal tego bana za posty nie zwiazane z tematem (czyli w jego postach nie bylo nic ciekawego i interesujacego :]); a ze Leru jest na to uczulony i wczesniej kilka razy zwracal uwage to po prostu odechcialo mu sie w kolko powtarzac to samo i dal bana tak mi sie wydaje, innego wytlumaczenia nie widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 e tam banan na 24 to nie banan ....to przyjemnosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 JEEEEEEEEE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Ze co, ze Hatred jest kolejny na liscie ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 No na to wyglada, a pozniej po kolei kazdy kto tutaj pisal... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 heh, ja tam nie wiem, ale spamy w "rzeczy interesujące" zawsze były i zawsze będą :) Może lepiej przymykać na nie oko niż co dziennie kasować po 15 wiadomości i sypać bany? Nawet jak mają być wypowiedzi w stylu "lolololololololol" to może bez sensu robić tak restrykcyjne prawo dla tego działu? A niech się ludzie wygadają, chat też jest potrzebny :) Taki mój głos - pozdrawiam :) BTW - 24 h. ban? Niektórzy by nawet tego nie zauważyli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 No ja bym nie zauwazyl, ale bym sie wkurzyl :] A przeciez AG to taki porzadny mlody czlowiek .... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 hmm...banowac ludzi ktorzy nic nie robia i smieca...ale aktywnych i zdolnych to juz przesada...tymbardziej jak czytam jesli nawet nie wiedza o co chodzi...no ale coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 w otwarte karty możemy grać, zawsze można dopisać powód przy banowaniu. Obiecuję od dziś to zawsze robić, żeby osoba banowana wiedziała co się stało. Agmakonts (tak samo jak i qba, Baldack, krzyhhh oraz mw4d) dostał bana za "puste posty" w rzeczach interesujących. Tymczasem, zamykam wąteczek. Adios ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi