max_1989 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Cześć :), chciałbym wam przedstawic moją nową prace którą podobnie jak pokoik ukończyłem już jakiś czas temu ale dopiero teraz zebrałem sie na renderowanie :). Poniżej obrazki krótkie info oraz obrazki: info: soft : max 7 render: maxwell & vray render time: vray: ok. 5 min :) maxwell: ok. 8 h Komentarze miel widziane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Dzipek ladny ale jak chciales fotorealizm to chyba nie wyszedl xD EDIT: Aha i materiale mi nie lezą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Bieznik w lewym przednim i tylnym kole jest odwrocony w złą stronę. Czekaj, przyjdzie Chveti albo Hindus i dopiero po uszach dostaniesz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Przedni zderzak powoduje, że koła nie mogą skręcać :), bo blokuje je ta osłona co idzie pod spód, lusterka stanowczo za małe, trochę ustawienie świateł mi też nie pasuje. A co do pomysłu to bardzo fajny, lubie takie bestyjki, widać trochę się chyba wzorowałeś na hummer-że. A i jeszcze troche za niski jest. Ale to jest czepianie się konceptu a nie widzę sensu w takim dalszym drążeniu tego. Redner nawet ładny, cień za ostry!!! Oraz materiał pojazdu leży a szkła i szyb to już wogóle masakra :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Jeepek, jak jeepek :) Klocek do kolekcji :) Ważne, że to Twó pierwszy "ukończony" samochód :) Troche mi nie leżą opony, lakierek i szyby -> Wyglądają jak z plastiku :/ Ogólnie sprawia miłe wrażenie, ale jednak zbytnio jednolicie. Modeling cool. Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Model spoko, ale wygląda strasznie jednakowo jakby z jednego materiału. I trochę kiepsko jest w tło włożone. Ale jak już gdzieś mówiłem chciałbym tak w Twoim wieku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Jeep moze być ale troszke render mogł by być lepszy tło mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 materialy auta to maxwell ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Witam!! modelik ladny choc malo szczegolow fajnny sposob modelowania biznika :) ale render to fatalny juz by lepiej bylo na zwyklym bialbym tle bez tej pustyni :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Modeł ładny. Max , coś Ty zrobił tym maxwellem :// porażka ten render , naprawdę. A fe :P Użyłeś Metal czy Plastic do niego? Ja bym na twoim miejscu porobił kilka spherów z próbnymi materiałami w oświetleniu studyjnym bo ładnie wyjdą refleksy i potestował jeszcze ten lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 render porażka :P nawet szumów nie ma, w życiu bym nie wpadł że to maxwell gdybyś nie napisał... wygląda jak materiały raytrace w scanlinie + jedna shadowmapa :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 No zdecydowanie lepsza wersja ta bez materialow. Model ladny, tlo tez, zrob to co chveti radzi. chveti - widze nowy avatar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 no model może być poległeś na materiałach i dopasowanie tła z modelem też nie jest idealne to przez cień bo widać że pada na równą powieszchnię i zrób tak jak chveti radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi