max_1989 Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Cześć :), chciałbym wam przedstawic moją nową prace którą podobnie jak pokoik ukończyłem już jakiś czas temu ale dopiero teraz zebrałem sie na renderowanie :). Poniżej obrazki krótkie info oraz obrazki: info: soft : max 7 render: maxwell & vray render time: vray: ok. 5 min :) maxwell: ok. 8 h Komentarze miel widziane ;)
DraB Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Dzipek ladny ale jak chciales fotorealizm to chyba nie wyszedl xD EDIT: Aha i materiale mi nie lezą
Shogun 3D Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Bieznik w lewym przednim i tylnym kole jest odwrocony w złą stronę. Czekaj, przyjdzie Chveti albo Hindus i dopiero po uszach dostaniesz... :)
FaNTOMAS Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Przedni zderzak powoduje, że koła nie mogą skręcać :), bo blokuje je ta osłona co idzie pod spód, lusterka stanowczo za małe, trochę ustawienie świateł mi też nie pasuje. A co do pomysłu to bardzo fajny, lubie takie bestyjki, widać trochę się chyba wzorowałeś na hummer-że. A i jeszcze troche za niski jest. Ale to jest czepianie się konceptu a nie widzę sensu w takim dalszym drążeniu tego. Redner nawet ładny, cień za ostry!!! Oraz materiał pojazdu leży a szkła i szyb to już wogóle masakra :) Pozdrawiam!
Koniu_PL Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Jeepek, jak jeepek :) Klocek do kolekcji :) Ważne, że to Twó pierwszy "ukończony" samochód :) Troche mi nie leżą opony, lakierek i szyby -> Wyglądają jak z plastiku :/ Ogólnie sprawia miłe wrażenie, ale jednak zbytnio jednolicie. Modeling cool. Pozdro ;)
Maceo Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Model spoko, ale wygląda strasznie jednakowo jakby z jednego materiału. I trochę kiepsko jest w tło włożone. Ale jak już gdzieś mówiłem chciałbym tak w Twoim wieku :)
Diesel Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Jeep moze być ale troszke render mogł by być lepszy tło mi sie podoba:)
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Witam!! modelik ladny choc malo szczegolow fajnny sposob modelowania biznika :) ale render to fatalny juz by lepiej bylo na zwyklym bialbym tle bez tej pustyni :) pozdro
chveti Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Modeł ładny. Max , coś Ty zrobił tym maxwellem :// porażka ten render , naprawdę. A fe :P Użyłeś Metal czy Plastic do niego? Ja bym na twoim miejscu porobił kilka spherów z próbnymi materiałami w oświetleniu studyjnym bo ładnie wyjdą refleksy i potestował jeszcze ten lakier.
Master Kiełbaster Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 render porażka :P nawet szumów nie ma, w życiu bym nie wpadł że to maxwell gdybyś nie napisał... wygląda jak materiały raytrace w scanlinie + jedna shadowmapa :( 1
deshu Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 No zdecydowanie lepsza wersja ta bez materialow. Model ladny, tlo tez, zrob to co chveti radzi. chveti - widze nowy avatar:)
mrkrzysiek Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 no model może być poległeś na materiałach i dopasowanie tła z modelem też nie jest idealne to przez cień bo widać że pada na równą powieszchnię i zrób tak jak chveti radzi
Rekomendowane odpowiedzi