Vorek Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 sanki - kliknij na wagę pod avatarem żeby zobaczyć ile masz punktów, jeżeli 10 tzn. że nie masz jeszcze żadnych komentarzy więc nie ma nic w profilu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 pod avatarem masz taka ikonke - najedz kursorem - to chyba to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Vorek - to bylo to, ale juz mi punkty wpadly i sie pojawilo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 a kiedy podpis Hindus jest na dobrej drodze sie zmieni ? jak będe miał 10 pozytywów bo ja nadal tego nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 10 to masz bo tyle jest w pakiecie startowym dla każdego:). Nikt nie wie kiedy Twoj opis sie zmieni, Adek nie chce progow zdradzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Plan jest taki, że wszyscy zrzucamy sie na biglebowskiego, a on nam zdradzi progi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 panowie jak by nie było wszyscy jestesmy na dobrej drodze 8-) pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 yhmm jako ze bardzo mi sie podoba motyw z reputacja powiem tak : 3 tygodnie to max ile ludzie beda o tym pamietac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 eee... ja sobie zapisałem w pamiętniczku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 tweety--> lol :D to jest wkoncu obowiazkowa notatka?? lepeij zeby byla bo niewiadomo za co sie dostalo plus/minus ps. ja narazie w pierwszej trojce ;) :D hehe aha i powinno byc zdjete ze ilosc postow w watku daje wieksza ilos punktowa tzw ze jak ktos da mi pkt z watku gdzie jest 1000postow to dostane ogromna ilosc punktow bo to jest nie uczciwe np. ktos pomoze komus w watku gdzie jest 2 posty to dostanie marne pare pkt a ktos pomoze w mniejszym stopniu w watku gdzie jest 1000postow i sotanie gore punktow powinno byc tak ze kazdy sam zaznacza ile pkt przyznaje np. 10,20,5,1 i tak samo w ujemnych pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 z 20 stoma to przesadziles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Adek już napisał że ilość punktów nie zależy od wątku a od reputy dającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 endzin reputacji chyba nawalil :)))))) ehehhehe daje komus pozytywa a ten dostaje negatywa z brakiem wpisu za co ... Y0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Nie, zakladam, ze to nie blad a juz dawales komus komentarze badz masz za mala liczbe w reputacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 I tak tez bedzie! Administrator nie ma ograniczen i bede chcial punktowac osoby wyrozniajace sie, tlumaczace tutoriale, piszace teksty itp Chcialbym przypomniec kilka moich tlumaczen (w tym jedno 8-stronicowe) hiehiehe :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Czy na koniec roku za reputacje bedzie cos ala zlota malina lub cos podobnego ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 illy -> już dostałeś za tutki :] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi