Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

sanki - kliknij na wagę pod avatarem żeby zobaczyć ile masz punktów, jeżeli 10 tzn. że nie masz jeszcze żadnych komentarzy więc nie ma nic w profilu

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 166
  • Wyświetleń 17,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a kiedy podpis Hindus jest na dobrej drodze sie zmieni ? jak będe miał 10 pozytywów bo ja nadal tego nie rozumiem.

Napisano

10 to masz bo tyle jest w pakiecie startowym dla każdego:). Nikt nie wie kiedy Twoj opis sie zmieni, Adek nie chce progow zdradzic:)

Napisano

tweety--> lol :D

to jest wkoncu obowiazkowa notatka?? lepeij zeby byla bo niewiadomo za co sie dostalo plus/minus

ps. ja narazie w pierwszej trojce ;) :D hehe

aha i powinno byc zdjete ze ilosc postow w watku daje wieksza ilos punktowa tzw ze jak ktos da mi pkt z watku gdzie jest 1000postow to dostane ogromna ilosc punktow bo to jest nie uczciwe

np. ktos pomoze komus w watku gdzie jest 2 posty to dostanie marne pare pkt a ktos pomoze w mniejszym stopniu w watku gdzie jest 1000postow i sotanie gore punktow

powinno byc tak ze kazdy sam zaznacza ile pkt przyznaje np. 10,20,5,1 i tak samo w ujemnych

pozdro

Napisano
I tak tez bedzie! Administrator nie ma ograniczen i bede chcial punktowac osoby wyrozniajace sie, tlumaczace tutoriale, piszace teksty itp

Chcialbym przypomniec kilka moich tlumaczen (w tym jedno 8-stronicowe) hiehiehe :p