Napisano 25 Luty 200619 l Witam. Zachęcony gitarką badyla postanawiam wymodelować swoje cudo :) Washburna Xb120. Życzcie mi powodzenia. REnderki zaczne wrzucac od jutra bo znowu zapomnialem VRLServer zapuscic xD Pozdro PS. Może pozniej wspolna scenka Badyl? ;) Tu macie zdjecia. 1 2 3 A tu moje wypociny ( okolo 1h 30min)
Napisano 25 Luty 200619 l Pamiętaj żeby przy układaniu siatki odrazu brać pod uwagę wszelkie wypukłości i krągłości o ile takowe w tym modelu występują, potem może być niewesoło :) Pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200619 l No przyzwoicie sie zapowiada. Czekam na update'y z niecierpliwością i życzę powodzenia :)
Napisano 26 Luty 200619 l no basik jak marzenie. w mojej mam jeszcze do zrobienia plastikowe nakladki na kluczach, ale.... nie chce mi sie :D jak cos to sie zmobilizuje;p powodzenia
Napisano 26 Luty 200619 l Autor Vorek - jest jedno które przyprawia mnie o mdłości, ale przeciez jakos sobie poradze moze Widac je na zdjeciu nr 2 prawy dolny róg. Za cholere na razie nie moge go wyrzlobic :P
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor bardzo powoli ale strazsnie ostatnio malo czasu na 3D mam ... :/ Olimpiada z informatyki + szkola = brak życia :P
Napisano 11 Marzec 200619 l Jak na razie jest dobrze, mam nadzieje że będzie więcej szczegółów ;) Ech.. brak czasu, wszyscy to odczuwamy, szkoła potrafi nieźle namieszać :P
Napisano 13 Marzec 200619 l Szkoda że nie ma rendera "zaczarowany ołówek" - bach, 2 godzinki i masz gitarkę. Pograłbym sobie na takim Washburnie :-) Powodzenia
Napisano 17 Marzec 200619 l Fajny model. Podoba mi się. Ja może się kiedyś wezmę za mojego wymarzonego Gibson Les Paul Classic. Pozdrawiam
Napisano 25 Marzec 200619 l Autor Hej, dodalem progi a następny update będzie juz duzo wiekszy :) - -
Napisano 26 Marzec 200619 l Tak ja Inferno raczył zauważyć Ibanez rządzi:) Sam jestem szcześliwym posiadaczem Ibaneza GRG 170dx i zastrzeżeń póki co nie mam:) A co do Washburna to moze wyjść ładny model. ale pracy jeszcze masa:)
Napisano 29 Marzec 200619 l Grrrrrrrr.... jestem INFERO, nie inferNo.... tak mnie w zespole nazwali ;P Ja mam Gibson Epiphone SG 320... cienizna... :( Ładny ten basik, coraz lepszy:))
Napisano 1 Kwiecień 200619 l Autor Hehe spokojnie. Od następnego piatku po olimpiadzie (ten tydzien sie uczę :P) biorę się za głowke. Pozdro! - -
Napisano 3 Kwiecień 200618 l nom idzie nieźle... ;) ale powalił mnie ostatni update xD aż 4 struny doszły :) (+) czy progi nie odstają zbytnio... ? (w mojej są znacznie bardziej płaskie... co prawda mam elektryka a nie bas)
Napisano 3 Kwiecień 200618 l krzyhhh napisał: nom idzie nieźle... ;) (+) czy progi nie odstają zbytnio... ? (w mojej są znacznie bardziej płaskie... co prawda mam elektryka a nie bas) Hmm... ja mam i bas i elektryka i muszę powiedzieć, że basy mają to do siebie, że mają grube struny i bardzo odstające progi :D
Napisano 3 Kwiecień 200618 l jaki z tego morał... >> że nie mam basa i sie na nim nie znam ;) ( cholera... sami muzycy tu :) ) pozdro
Napisano 3 Kwiecień 200618 l Autor Dobra model FINISHED (uff). Plan kolejnych updatow: 1. Scena + Piecyk + Światlo 2. MAteriały + Finished (jupi...) Pozdro - - :)
Napisano 3 Kwiecień 200618 l może się będe czepiał... Ale gdzie jest gniazdo ? :D ogólnie ładnie... ale jakoś tak mało detalicznie ;)
Napisano 4 Kwiecień 200618 l Dobre jest :) Klucze jakieś dziwne, ale ogólnie fajnie. Czekam na detale :)
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor Cos probowalem z materiałami lecz daleko jesce do poziomu zadawalającego :P
Napisano 12 Kwiecień 200618 l sweet... gryf jest tragiczny (w realu też taki jasny :P??), reszta SUUUPER :]
Napisano 12 Kwiecień 200618 l Autor Infero - tam nie bylo materialu, zamienilem ost. render na aktualny :)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l DraB napisał: Infero - tam nie bylo materialu, zamienilem ost. render na aktualny :) Eeee... dlatego dałem takie cóś ":P" :D "Aktualnie" jest cool :) Rispekt. Ale nadal nie jestem przekonany do przetworników, mógłbyś dać zooma ?? Na pierwszy rzut oka jest spoko... ba!! Na drugi i trzeci też, ale jakby się tak przyjżeć.... no cóż, nic nie będzie nigdy idealne, gdyby tak ciągle szukać błędów, to pracy nikt nigdy by nie skończył ;)