Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Zachęcony gitarką badyla postanawiam wymodelować swoje cudo :) Washburna Xb120. Życzcie mi powodzenia. REnderki zaczne wrzucac od jutra bo znowu zapomnialem VRLServer zapuscic xD

Pozdro

PS. Może pozniej wspolna scenka Badyl? ;)

Tu macie zdjecia.

1

2

3

washburn.JPG

A tu moje wypociny ( okolo 1h 30min)

clipboard036vn.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pamiętaj żeby przy układaniu siatki odrazu brać pod uwagę wszelkie wypukłości i krągłości o ile takowe w tym modelu występują, potem może być niewesoło :)

Pozdrawiam

Napisano

no basik jak marzenie. w mojej mam jeszcze do zrobienia plastikowe nakladki na kluczach, ale.... nie chce mi sie :D jak cos to sie zmobilizuje;p

powodzenia

Napisano

Vorek - jest jedno które przyprawia mnie o mdłości, ale przeciez jakos sobie poradze moze Widac je na zdjeciu nr 2 prawy dolny róg. Za cholere na razie nie moge go wyrzlobic :P

Napisano

bardzo powoli ale strazsnie ostatnio malo czasu na 3D mam ... :/ Olimpiada z informatyki + szkola = brak życia :P

test8rp.jpg

Napisano

Jak na razie jest dobrze, mam nadzieje że będzie więcej szczegółów ;) Ech.. brak czasu, wszyscy to odczuwamy, szkoła potrafi nieźle namieszać :P

Napisano

Szkoda że nie ma rendera "zaczarowany ołówek" - bach, 2 godzinki i masz gitarkę. Pograłbym sobie na takim Washburnie :-)

Powodzenia

Napisano

Tak ja Inferno raczył zauważyć Ibanez rządzi:) Sam jestem szcześliwym posiadaczem Ibaneza GRG 170dx i zastrzeżeń póki co nie mam:) A co do Washburna to moze wyjść ładny model. ale pracy jeszcze masa:)

Napisano

Grrrrrrrr.... jestem INFERO, nie inferNo.... tak mnie w zespole nazwali ;P Ja mam Gibson Epiphone SG 320...

cienizna... :(

Ładny ten basik, coraz lepszy:))

Napisano

nom idzie nieźle... ;) ale powalił mnie ostatni update xD aż 4 struny doszły :)

(+) czy progi nie odstają zbytnio... ? (w mojej są znacznie bardziej płaskie... co prawda mam elektryka a nie bas)

Napisano
nom idzie nieźle... ;)

(+) czy progi nie odstają zbytnio... ? (w mojej są znacznie bardziej płaskie... co prawda mam elektryka a nie bas)

Hmm... ja mam i bas i elektryka i muszę powiedzieć, że basy mają to do siebie, że mają grube struny i bardzo odstające progi :D

Napisano

Dobra model FINISHED (uff).

Plan kolejnych updatow:

1. Scena + Piecyk + Światlo

2. MAteriały + Finished

(jupi...)

Pozdro

xb11mh.jpg

-

xb29ed.jpg

-

xb36fc.jpg

:)

Napisano
Infero - tam nie bylo materialu, zamienilem ost. render na aktualny :)

Eeee... dlatego dałem takie cóś ":P" :D "Aktualnie" jest cool :) Rispekt.

Ale nadal nie jestem przekonany do przetworników, mógłbyś dać zooma ??

Na pierwszy rzut oka jest spoko... ba!! Na drugi i trzeci też, ale jakby się tak przyjżeć.... no cóż, nic nie będzie nigdy idealne, gdyby tak ciągle szukać błędów, to pracy nikt nigdy by nie skończył ;)